Kv kp in bir garip ilişkisi

Yarejani

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
613
688
103
kızlar sanırım kv ile kp en az üç yıldır ayrı yataktalar. Çocuk için evliliğini sürdüren çiftler gibiler. Bu arada söz konusu çocuk da kaynımın kızı. Kv olağanüstü müdahaleciliği ve eltimin de kaygısızlığıyla çocuk yılın en az 320 günü kv de. Ve ihtiyaçları da onlar tarafından gideriliyor. Bunlar için iletişime geçiliyor çoğunlukla..aktüalite de konuşulmuyor değil ihtiyaç gereği..
Asıl mesele yani dert:kv min kp ile sağlıklı bir ilişkisi olmadığı için herkesi koca belleyip naz yapması ve ilerde kendi kahrını çekecek birilerini tespit edip onlara yol yapması, olmadı günlük nazını çektirmeye çalışıp boğması bizi:( şöyle ki eşim sormuş "anne siz niye ayrı yatıyosunuz, soğuksunuz birbirinize karşı" diye "sen karışma biz böyle iyiyiz" demiş. Eleştiri asla kabul etmeyen biridir kendisi. Ben de konuşmak istedim bugün bi deneyeyim dedim konuyu bile açamadım. Nihayetinde ucu bize de dokunan bir dert bu:(
Sizce şansımı zorlayayım mı ne dersiniz? Etrafında böyle olup da yola gelen var mı? İşe yarayacağını düşündüğünüz bir yol yordam varsa lütfen yazınız şekli varsa çiziniz:)
Not:Kv kp ilkokul aşkı bi de 56 yaşlarındalar

Karismayin insanlarin ozel hayatlarina size naz yapmaya kalkiyorsada acikca kocasiyla iliskisindeki sorunlari baskalarina yansitmamasi gerektigini onun nazini cekmek zorunda olmadiginizi yuzune soyleyin. Muhatap olmayin yzu goz olmayin kizi ve torunuyla ne hali varsa gorsun siz onada karismayin. Kisaca size dokunmayan yilan bin yil yasasin.

Ucu size niye dokunsun canim. Demek memnunlar bu durumdan.ayrica özel hayatlari karismayin. Ama acaba senin cocuk oluncada bu kadar yukunu alirlarmiydi ben onu dert ettim kendime.

kiz senin ne ustune vazife derse... bi geline bunu sorgulamak hic yakisir mi yapmayin.. yalniz su tespit dogru gibi geldi;herkesi koca sanip naz yapmasi.. acaba benim annem.de.mi boyle yapiyor..

kızlar sanırım kv ile kp en az üç yıldır ayrı yataktalar. Çocuk için evliliğini sürdüren çiftler gibiler. Bu arada söz konusu çocuk da kaynımın kızı. Kv olağanüstü müdahaleciliği ve eltimin de kaygısızlığıyla çocuk yılın en az 320 günü kv de. Ve ihtiyaçları da onlar tarafından gideriliyor. Bunlar için iletişime geçiliyor çoğunlukla..aktüalite de konuşulmuyor değil ihtiyaç gereği..
Asıl mesele yani dert:kv min kp ile sağlıklı bir ilişkisi olmadığı için herkesi koca belleyip naz yapması ve ilerde kendi kahrını çekecek birilerini tespit edip onlara yol yapması, olmadı günlük nazını çektirmeye çalışıp boğması bizi:KK43: şöyle ki eşim sormuş "anne siz niye ayrı yatıyosunuz, soğuksunuz birbirinize karşı" diye "sen karışma biz böyle iyiyiz" demiş. Eleştiri asla kabul etmeyen biridir kendisi. Ben de konuşmak istedim bugün bi deneyeyim dedim konuyu bile açamadım. Nihayetinde ucu bize de dokunan bir dert bu:KK43:
Sizce şansımı zorlayayım mı ne dersiniz? Etrafında böyle olup da yola gelen var mı? İşe yarayacağını düşündüğünüz bir yol yordam varsa lütfen yazınız şekli varsa çiziniz:)
ogluyla evlisiniz diye herseye jarisma hakkiniz yok sinirlarinizi bilin derim

Asıl mesele yani dert:kv min kp ile sağlıklı bir ilişkisi olmadığı için herkesi koca belleyip naz yapması ve ilerde kendi kahrını çekecek birilerini tespit edip onlara yol yapması, olmadı günlük nazını çektirmeye çalışıp boğması bizi:KK43: şöyle ki eşim sormuş "anne siz niye ayrı yatıyosunuz, soğuksunuz birbirinize karşı" diye "sen karışma biz böyle iyiyiz" demiş. Eleştiri asla kabul etmeyen biridir kendisi. Ben de konuşmak istedim bugün bi deneyeyim dedim konuyu bile açamadım. Nihayetinde ucu bize de dokunan bir dert bu:KK43:

Size ne yahu? Ucu size dokunursa, ucu size dokunan kısmını dert edersiniz. Onlar size müdahale etseler kızarsınız. İnsanlara müdahale etmeye çalışmak, hele de yatak odaları konusunda, hele de karışmayın dediklerinde çok yanlış.

Ucu size niye dokunsun canim. Demek memnunlar bu durumdan.ayrica özel hayatlari karismayin. Ama acaba senin cocuk oluncada bu kadar yukunu alirlarmiydi ben onu dert ettim kendime.
İşte kocasıyla kuramadığı duygusal bağı ya da ihtiyaçları bizim üzerimizden gidermeye çalışıyor. Biri kaynım biri kocam iki oğlu var. Diğer oğlu haylaz umursamaz o yüzden daha çok bize yükleniyor. Bi ara bizi o kadar ilgiye boğuyordu ki sonrasında da "yaşlanınca bana siz bakarsınız" gibisinden yol yapmalar. Sağlığına hiç dikkat etmemeler. Birileri benle ilgilensin diye. Bu arada ben benim çocuğumun yükünü seve seve kendim üstlenirim kimseden öyle bi beklentim yok. Gözüm de yok:)

Ayrı yatmalarina hiç deginmeyin hoş olmaz o herkesin kendi bilecegi is..
Aynı yatakta yatıp ruhen 10000 fersah uzak olabilirlerdi de..
Eşinden ilgi sevgi görmeyen kadınların ogullarina aşırı düskün olmaları hatta baba es arkadaş evlat herşeyleri haline getirmeleri yaygın bi sorun ama çözüm maalesef çok zor.. oğulları evlenmesin isterler evlenirse de mutsuz olurlar.. kiskanirlar terkedilmiş hissederler.. tek çözüm oğlunu kaybetmedigini hissettirmek.. Bu da çok zor ve fedakarlık isteyen bi durum..

Sizin karismaniz cok alakasiz olur ki buna kafa yormaniz bile yeterince alakasizken.

Arkadaşlar bi de yatak odası özeli tabi banane ama. Şöyle bir durum var bilimsel olarak kanıtlanmış ağız orgazmı cinsel orgazmdan kat kat daha fazla haz veriyor. Afedersiniz kv m o hazzı yaşadığı için ya da kocasından uzaklaştığı için tahammül edilemez bir hal almış. Kendi anneniz olsa düşünmez miydiniz nolmuş bu kadına diye? Gerçekten tüyler ürpertici derecede çok konuşuyor ve duygusal olarak çok talepkar bizden

Aralarına soğukluk girmiş 1 kere ısınması imkansız gibi kimbilir ne tartışmalar kavgalar yaşadılarda birbirine buz gibiler düzelirlermi sanmıyorum

Annemle babam uzun yıllardır ayrı yatıyor hiç de aklıma gelmedi sormak. Ben anneme babama soramazken siz nasıl kayınvalidenizle kayınpederinizin yatak meselelerine müdahale edersiniz anlamak mümkün değil.

Bu yaştan sonra kocasıyla 2. balayı yaşayacak değiller.Boşuna çaba girmeyin.İlgisinin sizlere yönelmesinden rahatsızsanız mesafe koyun.

Yaşlı çiftlerin çoğu ayrı yatıyor mesela beni kb horladığından
ve akşam çok tuvalete çıktığından şeker hastası kaynanayı uyandırmamak için ayrı yatıyorlar
bunda bir gariplik yok yaşlandıkça tahamül azalıyor bencilik ve rahatlık ön planda oluyor

Aralarına soğukluk girmiş 1 kere ısınması imkansız gibi kimbilir ne tartışmalar kavgalar yaşadılarda birbirine buz gibiler düzelirlermi sanmıyorum
İşte budur olay ve sanırım çözümsüz:( benim amacım karışıp müdahil olmak da değil. Belki kadının biraz iç huzurunu yakalamasına yardım ederim diye düşündüm. Gerçekten çok huzursuz günde yarım saat tek başına kalıp kendi başına birşeyler yapamıyor bu yüzden de insanlar tarafından çok kullanıyor maddi manevi. Sonra bütün gün bunun dert yanmasını dinliyoruz:( uzak çoook uzak durmak tek çare sanırım. Sağolun:)

Yarejani, kesinlikle böyle bir hata, daha doğrusu terbiyesizlik yapma.
Ben olsam sanane la benim seks hayatımdan derim zira.

Sen hiç girme o topa, kahrını da çekmezsin merak etme. Anne allaah uzun versin sen bizi gömersin deyin, anlasın.
56 yaşında menopozlu kadın bu yaştan sonra doggy stylesten medet umacak değil ya..

Eşin de hakikaten çok çok ayıp etmiş ya, ne demek anneye niye ayı yatıyorsunuz demek..

Koskoca kadın yerin dibine girer bu konudan haberdar olsa ya. Resmen kadının cinsel yönden tatmin olmamasının sizin hayatınıza olan etkisini buraya dert diye açmışsınız. Lütfen bir empati yapın; gelininizin ve oğlunuzun bu konuyu ciddi ciddi konuştuğunu hayal edin.

Ayrıca ne yapabilirsiniz ki? Yemeklerine afrodizyak etkili şeyler mi katacaksınız, aralarını nasıl ısıtabilirsiniz koskoca üç yıldan sonra.

Back
X