- 8 Şubat 2013
- 613
- 688
- 103
kızlar sanırım kv ile kp en az üç yıldır ayrı yataktalar. Çocuk için evliliğini sürdüren çiftler gibiler. Bu arada söz konusu çocuk da kaynımın kızı. Kv olağanüstü müdahaleciliği ve eltimin de kaygısızlığıyla çocuk yılın en az 320 günü kv de. Ve ihtiyaçları da onlar tarafından gideriliyor. Bunlar için iletişime geçiliyor çoğunlukla..aktüalite de konuşulmuyor değil ihtiyaç gereği..
Asıl mesele yani dert:kv min kp ile sağlıklı bir ilişkisi olmadığı için herkesi koca belleyip naz yapması ve ilerde kendi kahrını çekecek birilerini tespit edip onlara yol yapması, olmadı günlük nazını çektirmeye çalışıp boğması bizi
şöyle ki eşim sormuş "anne siz niye ayrı yatıyosunuz, soğuksunuz birbirinize karşı" diye "sen karışma biz böyle iyiyiz" demiş. Eleştiri asla kabul etmeyen biridir kendisi. Ben de konuşmak istedim bugün bi deneyeyim dedim konuyu bile açamadım. Nihayetinde ucu bize de dokunan bir dert bu
Sizce şansımı zorlayayım mı ne dersiniz? Etrafında böyle olup da yola gelen var mı? İşe yarayacağını düşündüğünüz bir yol yordam varsa lütfen yazınız şekli varsa çiziniz:)
Not:Kv kp ilkokul aşkı bi de 56 yaşlarındalar
Asıl mesele yani dert:kv min kp ile sağlıklı bir ilişkisi olmadığı için herkesi koca belleyip naz yapması ve ilerde kendi kahrını çekecek birilerini tespit edip onlara yol yapması, olmadı günlük nazını çektirmeye çalışıp boğması bizi

Sizce şansımı zorlayayım mı ne dersiniz? Etrafında böyle olup da yola gelen var mı? İşe yarayacağını düşündüğünüz bir yol yordam varsa lütfen yazınız şekli varsa çiziniz:)
Not:Kv kp ilkokul aşkı bi de 56 yaşlarındalar