- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi mylittlepeony
Çok mu lazım aman boşver ne olduklarını belli etmişler benim bekar abim var değil düğün kına evlendikten sonra söylemeyi düşünüyorum lüzumu yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam bende katılmazdım ama ben fevri yapıda biriyim tavrımı koyarım, siz doğru kararı verirsiniz kendiniz için önce sormak gerek neden davet etmemişler.Arkadaşlar merhaba, fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim görümcemin yarın kına gecesi var. Benim kendi ailem de bizimle aynı şehirde. Kp ler benim ailemi kına gecesine düğüne çağırmıyorlar. Sizce de bu durum anormal değil mi? Bana da değersizlik değil mi? Bekledim belki ararlar diye ama arasalar annem bana söylerdi. Daha önce tartışmaları olmuştu ama bunu yapacak boyutta değildi. Sizce benim tepkim ve tavrım nasıl olmalı? Benim çok zoruma gidiyor ailemi böyle dışlamaları. Zaten babam hayatta değil. Sadece annem ve ablam davet edecekleri...
O dugune git ama misafir gibi onlara ders olsunArkadaşlar merhaba, fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim görümcemin yarın kına gecesi var. Benim kendi ailem de bizimle aynı şehirde. Kp ler benim ailemi kına gecesine düğüne çağırmıyorlar. Sizce de bu durum anormal değil mi? Bana da değersizlik değil mi? Bekledim belki ararlar diye ama arasalar annem bana söylerdi. Daha önce tartışmaları olmuştu ama bunu yapacak boyutta değildi. Sizce benim tepkim ve tavrım nasıl olmalı? Benim çok zoruma gidiyor ailemi böyle dışlamaları. Zaten babam hayatta değil. Sadece annem ve ablam davet edecekleri...
aynen gelin zaten soylemistir uzak gormedik ayrica davet icin derler belki de..siz suclu cikarsiniz uste cikarlar..Bence kv ye bir sorun. Bazen "gelin ailesine zaten söylemistir" diye ayri aramayanlar oluyor. Yok hususi cagirmadiysalar sahsen bende gitmem. O saatden sonra evime de kabul etmem. Aileme saygisizlik tek bir defa yapılır. Ondan sonrasi olamaz