Kv kp sorunu

Onların sana soktukları laflar bellidir zaten, otur düşün sokulacak ince laflar belirle sonra da gülümse, ne denir ki başka, ben hayatta affetmem herkesin yüzüne cevabı yapıştırırım, herkes bu huyumu bildiği için haddini aşamaz eşim de sonrasında onu haklayacağımı bildiği için hayatta müdahil olmaz ama sen baştan böyle olmadığın için sıkıntı büyük olur.

Aynen öyle eşimde yaşlılar vicdan azabı çekmek istemiyorum diyor ama ben eziliyorumbu seferde bişey desem hemen gözüne batıyor ama onlar ne derse desin problem yok
İyi de onları döv, söv, sokağa at demiyorsunuz Ki, bu neyin vicdan azabı.
Sadece sizinle, anne babası arasında ki mesafeyi ayarlayacak. Hepsi bu.
Adam olupta eşimi ezdirmeyeyim demiyorda, onlar yaşlı vicdan azabı çekemem diyor.
Kusura bakma ama eşin çok pasif.
Eşin böyle olduğu sürece, kv kp daha çok canını sıkar.

Kaç yaşındalar?
Bir de mesela ne diyorlar size?
70 yaşında kv
75 kp
Iki tane daha oğulları var onlardan korktuklarından çok iyi davranıyorlar her dediklerini yapıyorlar beni her gördüklerinde haşliyorlar resmen her hafta görüşüyoruz çalışmama rağmen niye bukadar geciktiniz niye hiç gelmiyorsunuz gelmek için arıyoruz telefonları açmıyorlar veya gelmeyin başkaları var diyolar gidince niye gelmiyorsunuz çocuklara büyüyünce bize siz bakmak zorundasınız diyorlar bana bakıp gülüyorlar sınır etmek için herşeyi yapiyorlar

İyi de onları döv, söv, sokağa at demiyorsunuz Ki, bu neyin vicdan azabı.
Sadece sizinle, anne babası arasında ki mesafeyi ayarlayacak. Hepsi bu.
Adam olupta eşimi ezdirmeyeyim demiyorda, onlar yaşlı vicdan azabı çekemem diyor.
Kusura bakma ama eşin çok pasif.
Eşin böyle olduğu sürece, kv kp daha çok canını sıkar.
Aynen öyle kötü davran demiyorumki biraz davranışlarına bakislariylada olsa eşim çeki düzen verebilir

70 yaşında kv
75 kp
Iki tane daha oğulları var onlardan korktuklarından çok iyi davranıyorlar her dediklerini yapıyorlar beni her gördüklerinde haşliyorlar resmen her hafta görüşüyoruz çalışmama rağmen niye bukadar geciktiniz niye hiç gelmiyorsunuz gelmek için arıyoruz telefonları açmıyorlar veya gelmeyin başkaları var diyolar gidince niye gelmiyorsunuz çocuklara büyüyünce bize siz bakmak zorundasınız diyorlar bana bakıp gülüyorlar sınır etmek için herşeyi yapiyorlar
Sizde onlara laf sokun alttan alttan

Onların sana soktukları laflar bellidir zaten, otur düşün sokulacak ince laflar belirle sonra da gülümse, ne denir ki başka, ben hayatta affetmem herkesin yüzüne cevabı yapıştırırım, herkes bu huyumu bildiği için haddini aşamaz eşim de sonrasında onu haklayacağımı bildiği için hayatta müdahil olmaz ama sen baştan böyle olmadığın için sıkıntı büyük olur.
Ben esimle kavga etsem direk gider onlara anlatır zaten onların istediği de o beni kötü edip esimle arkamdan konuşmak valla ne yapacagimi şaşırdım milletin kv kötüyse kayinpederi iyi oluyor bizimkilerin ikiside yoldan çıkmış

70 yaşında kv
75 kp
Bunlari boyle olay sirasi olmadan siz hic bir sey yapmadan mi soyluyorlar?
O zaman dengesizler! Amaaaa olay oluyor uzerine farkli durumlarda bunlari soyluyorlarsa lutfen oyle anlatin bu sekilde anlattiginizda bir sey anlasilmiyor.

70 yaşında kv
75 kp
Herşeyi anladım da size bakıp neden güldüklerini anlamadım 😬

Herşeyi anladım da size bakıp neden güldüklerini anlamadım 😬
Sinir olunca daha çok sinirlendirmek için :
Bunlari boyle olay sirasi olmadan siz hic bir sey yapmadan mi soyluyorlar?
O zaman dengesizler! Amaaaa olay oluyor uzerine farkli durumlarda bunlari soyluyorlarsa lutfen oyle anlatin bu sekilde anlattiginizda bir sey anlasilmiyor.
Inanın hiçbirşey olmuyor bende ona şaşırıyorum sadece kıskançlık başka birşey degil

Bence açık açık konuşun yani saygısızlık etmeyin tabi de hani diyelim neden gelmiyorsunuz diyolar ya sonra misafir var gelmeyin diyolarmış size neden gelmiyorsunuz dediklerinde e gelecektik misafir var dediniz istemediniz biz de gelmedik diyin. Veya size bakıp güldüklerinde ki bunu gerçekten anlamadım neden olduğunu gülerken siz de Gülün nooldu niye gülüyorsunuz diyin hani inat eder gibi laf sokmak değil de açık olmak diyeyim

Sinir olunca daha çok sinirlendirmek için :)
Ya valla herkes kendi çektiğini bilir bunu dersem kızar mısınız bilmiyorum ama yaşları epeyceymiş gülüp geçseniz tavırlarına he he diyip kendi bildiğinizi yapsanız yine açıklıktan yanayım rahatsız olduğunuz durumu yine onlarla çözmeye çalışın. Bazı insanlar yaşlandıkça değişik huylar ediniyorlar gerçekten

70 yaşında kv
75 kp
Bunların cevabı kolay ya sen boşuna sinir oluyorsun
Misafiriniz olmadığı zamanı yakalayınca geliyoruz babacığım dersin
Çocukların o günlerini görmek size kısmet olursa seve seve bakarlar babacığım dersin, hem laf sokmuş olursun hem sözde gönüllerini yaparsın😜 hem bir ayakları çukurda zaten çocukların büyüdüğünü mü görecekler, o günler gelsin hele o zaman açar ağzını dersin bir tek benim evlatlarım mı torun hepsi baksın diye. Bi sakin ol,takıldığın şeyler takılacak şey değil, çabuk sinirlendiğini bildikleri için inadına yapıyorlar. Hatta bayramda seyranda takıl laf sok benim çocuklar yaşlanınca size bakacaklar harçlığı fazla istiyorlar diye, istersen çatlatırsın onları

merhaba arkadaşlar benim kayinvalidem ve kayınpederin ikisi bir olup beni gıcık ediyorlar sürekli onlara oturmaya gittiğimizde canımı sıkacak şeyler bulup konuşuyorlar bide canim sıkılınca da bakıp bakıp gülüyorlar ne yapacagimi şaşırıyorum sürekli gözleri üstümde moralimi düşürmeye çalışıyorlar sürekli kp im sana saydığımız lafları yaptıklarımızı kimseye yapmadık diyor yüzüme eşime söylüyorum o yaşlı onun kusuruna bakılmaz diyor her geldiklerinde bi laf sokup gidiyorlar ertesi günde arayıp kontrol ediyolar kavga ettikmi diye esimle bunların dışında hicbir sorunumuz yok kavga etmemizi dört gözle bekliyorlar ne yapacagimi şaşırdım eşime kızsam onları tutuyor yaşlılar diye kavga etsem onlar sevinecek bi akıl verin kv herkesle aramı bozuyor arkamdan konuşuyor😞
Hahha o ne ya öyle ruh hastası gibiler

merhaba arkadaşlar benim kayinvalidem ve kayınpederin ikisi bir olup beni gıcık ediyorlar sürekli onlara oturmaya gittiğimizde canımı sıkacak şeyler bulup konuşuyorlar bide canim sıkılınca da bakıp bakıp gülüyorlar ne yapacagimi şaşırıyorum sürekli gözleri üstümde moralimi düşürmeye çalışıyorlar sürekli kp im sana saydığımız lafları yaptıklarımızı kimseye yapmadık diyor yüzüme eşime söylüyorum o yaşlı onun kusuruna bakılmaz diyor her geldiklerinde bi laf sokup gidiyorlar ertesi günde arayıp kontrol ediyolar kavga ettikmi diye esimle bunların dışında hicbir sorunumuz yok kavga etmemizi dört gözle bekliyorlar ne yapacagimi şaşırdım eşime kızsam onları tutuyor yaşlılar diye kavga etsem onlar sevinecek bi akıl verin kv herkesle aramı bozuyor arkamdan konuşuyor😞
Araya mesafe koyun daha az görüşün. Bu mümkün değilse esiniz yokken siz de onlara laf sokun gülerek. Esiniz gelince de canim annem babam moduna girin. Erkeklere anlatmak coook zor her zaman masum goruyolar cunku kendi ailelerini.
Hürrem politikalari candir gerisi heyecandir :KK53:

Cabuk sinirlenen bir yapiniz varsa ondan yapiyirlardir yaslilar bir tuhaf oluyor malesef birilerini kizdirmak cok hoslarina gidiyor benim kayinvalidem de ayni seyi eltime yapiyor. O kizip kusuyor yada buyuzden esiyle kavga ediyor kayın validemin cok hosuna gidiyor ben ise hic esime bile soylemem ne söylemek is ltiyorsam ya yuzune soyler sonra hic bisey olmamia gibi devam ederim cok onemsizse guler ustune saka yaparim daha cok sinir olur artik laf da sokmuyor 😀😀😀 tavsiyem ciddiye almayin he anne o zaman gelsin sokakta birkacak degiliz elbet bakan olur deyin. Esinize surekli onlari sikayet etmeyin kendi enne ve babanizin da yaslanacagini dusunun malesef insanlar yaslandikca çocuklasiyorlar

Onlara istediğini verme sessiz kal insanlar kendileri öğrensin zamanla göreceklerdir zaten

Back
X