Kv kp sorunu

Sinir olunca daha çok sinirlendirmek için :

Inanın hiçbirşey olmuyor bende ona şaşırıyorum sadece kıskançlık

Bence açık açık konuşun yani saygısızlık etmeyin tabi de hani diyelim neden gelmiyorsunuz diyolar ya sonra misafir var gelmeyin diyolarmış size neden gelmiyorsunuz dediklerinde e gelecektik misafir var dediniz istemediniz biz de gelmedik diyin. Veya size bakıp güldüklerinde ki bunu gerçekten anlamadım neden olduğunu gülerken siz de Gülün nooldu niye gülüyorsunuz diyin hani inat eder gibi laf sokmak değil de

Bunların cevabı kolay ya sen boşuna sinir oluyorsun
Misafiriniz olmadığı zamanı yakalayınca geliyoruz babacığım dersin
Çocukların o günlerini görmek size kısmet olursa seve seve bakarlar babacığım dersin, hem laf sokmuş olursun hem sözde gönüllerini yaparsın😜 hem bir ayakları çukurda zaten çocukların büyüdüğünü mü görecekler, o günler gelsin hele o zaman açar ağzını dersin bir tek benim evlatlarım mı torun hepsi baksın diye. Bi sakin ol,takıldığın şeyler takılacak şey değil, çabuk sinirlendiğini bildikleri için inadına yapıyorlar. Hatta bayramda seyranda takıl laf sok benim çocuklar yaşlanınca size bakacaklar harçlığı fazla istiyorlar diye,

Araya mesafe koyun daha az görüşün. Bu mümkün değilse esiniz yokken siz de onlara laf sokun gülerek. Esiniz gelince de canim annem babam moduna girin. Erkeklere anlatmak coook zor her zaman masum goruyolar cunku kendi ailelerini.
Hürrem politikalari candir gerisi heyecandir :KK53:
Aslında iyi fikir ins uygulayabilirim

70 yaşında kv
75 kp
Iki tane daha oğulları var onlardan korktuklarından çok iyi davranıyorlar her dediklerini yapıyorlar beni her gördüklerinde haşliyorlar resmen her hafta görüşüyoruz çalışmama rağmen niye bukadar geciktiniz niye hiç gelmiyorsunuz gelmek için arıyoruz telefonları açmıyorlar veya gelmeyin başkaları var diyolar gidince niye gelmiyorsunuz çocuklara büyüyünce bize siz bakmak zorundasınız diyorlar bana bakıp gülüyorlar sınır etmek için herşeyi yapiyorlar
Bunlar hoşgörülebilir bence, idare etmek bu kadar zor olmamalı.

Sizin ailenizde gülerek eşine laf soksun . bakalım onlar yaşlı Altan alayım diyebilicekmi.

Back
X