• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp tatil üçgeni

Yani soyle kadinin bi'kotu niyeti yok o bariz anlasiliyor. Misal bana da batar böylesi, kayinvalidem oldugundan da degil. Ben annemin yaninda da soyunamam mesela kapiyi kitlerim hep huy yani bu. Oyuzden kayinvalidem bana biz bi'aileyiz temali cumleler kuramaz:)

Bence acikca soyle boyle alismisim anne rahat edemiyorum diye. Odaya dalma olayi dusuncesizlik bence.

iyide bu kadar cvp yazabilen bi kadın kaynanasına lütfen kapımı ellemeyin biz acık kapıda yatamıyoruz der kaynanan susmazsa kusura bakmayaın biz cıplak yatıyoruz der sustururum
Bunun yazabilmekle ne ilgisi var? Hepimiz her soylemek istedigimiz herseyi soyluyor muyuz. Bu ben laf soyleyi bilmiyorum demek degil ki tbikide bilirsin ama bazen esin arada diye kirmamak adina ne diyecegini bilemezsin.

Selam arkadaslar. Tatiller bir bakima kabusum oldu suan calismiyorum. Kv kp gitmemek icin tek mazeretim esimin isi. Ama yariyil tatili geldi:)) simdi kesin 2 3 gun gidicez. Hic rahat olamiyorum orda. Yazin kaldigimizda haliyle hava sicak odamizda klima yok. Kv abartisiz her gece ay kizim kapatmayin kapinizi hava cok sicak bunalmayin sonra. Deli oluyorum ya hava sicaksa sicak bi insan odasinin kapisi acik yatar mi hele yaz gunu. Ki kis olsa yatilmaz ister evli ol ister bekar.Yine esim sabah odadan cikar mesela pat odaya girer ay gunaydin hadi kahvalti hazir. ya seslen girmen sart mi bi kapi cal bisey yap. Giyinmek icin fln kapiyi kilitliyorum lap diye acmasin ki yapmisligi var. Vs vs hic bisey olmasa yalnizken sacma sapan muhabbet konulari. simdi gidince yine bni neler beklicek kimbilir. Esim de hayatim istemezsen zorlamiyorum gelme diyor. Ama hem esim uzulsun istemiyorum hem onlarin agzina laf vermek istemiyorum. 2 hafta tatilde bi kez gelmedi dicekler fln. Sizce gittigimde muhattap olmamak icin napsam esim bazen akrabalara buyuklere ugruyor isyeri ziyareti fln. Erken yatiyo ayagina odama mi gitsem.Yalniz kaliyorum napsam bilemedim.
Bence direk gitmemek gibi sert bir önlem alacak bir durum yok. Eşiniz çok üzülür, ne gerek var? Düşüncesiz demek ki. Çok umursamayın, yatarken falan odanızın kapısını kilitleyin. Saygısızlık olacak bir şey söylemeyin, söylediklerine gülümseyin, geçiştirin. Sadece 2-3 günlüğüne gidiyorsunuz diye bunları diyorum. 2-3 gün dayanılır bence bunlara eşiniz için. Ama gideceğiz 15-20 gün falan kalacağız deseydiniz gitmeyin diyebilirdim.

Bence direk gitmemek gibi sert bir önlem alacak bir durum yok. Eşiniz çok üzülür, ne gerek var? Düşüncesiz demek ki. Çok umursamayın, yatarken falan odanızın kapısını kilitleyin. Saygısızlık olacak bir şey söylemeyin, söylediklerine gülümseyin, geçiştirin. Sadece 2-3 günlüğüne gidiyorsunuz diye bunları diyorum. 2-3 gün dayanılır bence bunlara eşiniz için. Ama gideceğiz 15-20 gün falan kalacağız deseydiniz gitmeyin diyebilirdim.
Bende esim uzulmesin diye rahatsiz olsam da sert tepki vermiyorum. Esim de hep rahatsiz olmakta haklisin ama annem iste kotu niyeti yok dusunemiyor diyor bnde gecistiriyorum. Ama hep tekrarladigi icin bu veya baska benzeri bi dusuncesizlik ne yapsam ne desem diye dusunuyorum iste. Ama hic kalp kirmadim o konida icim cok rahat

Ne kadar dırdır yaptıysanız adam "seni zorlamıyorun gelmek istersen gel" minvalinde bir konuşma yapmış size. 2-3 günden ölmezsiniz.

Yani soyle kadinin bi'kotu niyeti yok o bariz anlasiliyor. Misal bana da batar böylesi, kayinvalidem oldugundan da degil. Ben annemin yaninda da soyunamam mesela kapiyi kitlerim hep huy yani bu. Oyuzden kayinvalidem bana biz bi'aileyiz temali cumleler kuramaz:)

Bence acikca soyle boyle alismisim anne rahat edemiyorum diye. Odaya dalma olayi dusuncesizlik bence.
Malesef oyle koskoca kadin bilmesi lazim ama bazi incelikleri. Sevgi gostericem diye ileri gitmisti ki bebek mi seviyosun minciklayasin. Cok kizmistim hatta delirdim ama saygili bi cvp verebilmeyi basarmistim

Ne kadar dırdır yaptıysanız adam "seni zorlamıyorun gelmek istersen gel" minvalinde bir konuşma yapmış size. 2-3 günden ölmezsiniz.
Nerden biliyorsunuz dirdir yaptigimi belki sadece surekli tekrarlanan biseyi cok takilmadim ama rahatsiz oldum hayatim seklinde bi kac cumleyle anlatmadigimi? Belki esim cok anlayislidir da dirdir yapmadan da empati kurabiliyodur. Ustelik gayet sakin ve tbiki gelmeyebilirsin nasil rahat ediceksen diyebiliyordur. Illa adamlarin beynini yemege gerek kalmiyor derdini anlatmak icin

Nerden biliyorsunuz dirdir yaptigimi belki sadece surekli tekrarlanan biseyi cok takilmadim ama rahatsiz oldum hayatim seklinde bi kac cumleyle anlatmadigimi? Belki esim cok anlayislidir da dirdir yapmadan da empati kurabiliyodur. Ustelik gayet sakin ve tbiki gelmeyebilirsin nasil rahat ediceksen diyebiliyordur. Illa adamlarin beynini yemege gerek kalmiyor derdini anlatmak icin

Esinizin cevabından, hayatım cicim balım diye konusup ince ince "beynini yediğiniz" belli oluyor.

Esiniz siz "beynini yemenize" gerek kalmadan emmpati yapan biriyse size bırakmadan annesiyle konusup gerekli önlemleri alabilirdi sanıyorum en azından kapı olayı için. Kaldı ki empati yapmasına gerek olacak bile bir sey yok bu konuda.

Her neyse siz bikac yüz kere daha "beynini yemeden" rahatsz olduğunuzu söylemeye devam edin

Esinizin cevabından, hayatım cicim balım diye konusup ince ince "beynini yediğiniz" belli oluyor.

Esiniz siz "beynini yemenize" gerek kalmadan emmpati yapan biriyse size bırakmadan annesiyle konusup gerekli önlemleri alabilirdi sanıyorum en azından kapı olayı için. Kaldı ki empati yapmasına gerek olacak bile bir sey yok bu konuda.

Her neyse siz bikac yüz kere daha "beynini yemeden" rahatsz olduğunuzu söylemeye devam edin
Esim su sebeple bisey soylemiyor kv kp cok zor zamanlar yasadi esimin kardesi bosanma konumuna geldi vs kv cok kolay aglar hasta olur. Muhtemelen kirmak istemedi. Onun haricinde soylediklerinize guluyorum suan nasil boyle dusuncesizce emin konusabiliyorsunuz hayret dogrusu:)

Bende esim uzulmesin diye rahatsiz olsam da sert tepki vermiyorum. Esim de hep rahatsiz olmakta haklisin ama annem iste kotu niyeti yok dusunemiyor diyor bnde gecistiriyorum. Ama hep tekrarladigi icin bu veya baska benzeri bi dusuncesizlik ne yapsam ne desem diye dusunuyorum iste. Ama hic kalp kirmadim o konida icim cok rahat
Ben sevmediğim sözlerine kızgın olduğumu belli ederim ama olabildiğince bir şey söylemem. Çok ters bir şeyse zaten ben susarım eşim kızar. Eşime ama o yokken bile bir şey dese annem böyle söyledi bana falan diye şikayet etmiyorum. Eşimle aramızın iyi olması asıl mesele benim için. Yeni evliyken herşeye çok kızıyordum, hep laf yetiştirmeye çalışıyordum. Biliyorum insanın aklına da çok zekice şeyler geliyor cevap vermek için. Ama artık bıraktım. Benim her başarılı laf vuruşumda eşimin canı acıyacaksa değer mi? Ama bu her dediğini susup yapıyorum anlamına gelmez. Cevap da veriyorum ama asla laf sokma tavrıyla, ters bir şekilde değil. Ben öyle düşünmüyorum diyorum, hayır yapamam diyorum, sebebini söylüyorum. Böyle çok daha iyi olduk. Sizin yerinizde olsam anne uygunsuz bir durumda olabilirim ben içeride, ben odadayken kapıyı direk açıp girme olur mu derdim. Daha da dinlemiyorsa da üstelemezdim. Kapıyı kilitlerdim gerektiğinde.

ben olsam gitmezdim, istedikleri kadar konuşsunlar. mutlu huzurlu olmadığım bir yere niye gideyim. gitmek zorunda kalırsan her dakika kapını kilitle, eğer niye devamlı kilitliyorsun diye sorarsa "sen odaya dalma diye" deyip tavrını koyarsın.

Esim su sebeple bisey soylemiyor kv kp cok zor zamanlar yasadi esimin kardesi bosanma konumuna geldi vs kv cok kolay aglar hasta olur. Muhtemelen kirmak istemedi. Onun haricinde soylediklerinize guluyorum suan nasil boyle dusuncesizce emin konusabiliyorsunuz hayret dogrusu:)

Düşüncesizce mi? Ben esinizi düşünerek adama dırdır yapmayın burda yazdığınız gibi abartacak bisey yok diye diyorum düşüncesiz oluyorum.

Neyse..

Bikac ayda 3 günlük aile ziyaretinde ufak tefek sorunları bu kadar köpürtmeyin. Adamın da ailesiyle gecirecegi günlerde yaşayacağı keyfi azaltmayın bence.

Amaan bi de kendimi anlatmaya uğraşıyorum

Bunun yazabilmekle ne ilgisi var? Hepimiz her soylemek istedigimiz herseyi soyluyor muyuz. Bu ben laf soyleyi bilmiyorum demek degil ki tbikide bilirsin ama bazen esin arada diye kirmamak adina ne diyecegini bilemezsin.
bilmem cünkü bunu kaynanamda dese annemde dese bu cevabı alır esim kırılmasın diye kendi keyfimi bozamam ben

Çok abartıyorsunuz 2-3 günde ölmezsiniz ya eşinizin de ailesiyle vakit geçirmeye hakkı var ayrıca misafirlikte zaten yatarken insan giydiğine dikkat eder yorganı çeker üstüne kadın o zaman yaz diye kapı açık dursun demiş orada da bişey yapacak değilsiniz ya o da kapınıza dikilecek değil

Eşinle odadayken değil,oğlu çıkınca geliyormuş kapıya ve kahvaltıyı da kadın hazır ediyor ama hala size yaranamıyor ilginç..

Kalkıp yardım etmeniz gerekirken çağrılmayı bekleyen sizsiniz kapıya gelecek ne yapacak orada eşiniz uyandıysa sizinde kalkmanız gerek zaten Şimdi kış kaparsınız kapınızı bu ne tahammülsüzlük yani o da anne yarın birgün sizde anne olacaksınız gelininiz olacak

Ya ben mi tuhafim bilmiyorum ama kvnin veya gorumcemin yanında bebek emzirmistim hiç de sıkılmadan. Giyinip soyunmadim ama mesela doğum yaptınız kV size bakmak zorunda o zaman da çekilir misiniz?
Of bilemedim. Bu yazdıklarınız bana dert gelmedi. Yani anne odaya dalma diyin olsun bitsin.

Çok abartıyorsunuz 2-3 günde ölmezsiniz ya eşinizin de ailesiyle vakit geçirmeye hakkı var ayrıca misafirlikte zaten yatarken insan giydiğine dikkat eder yorganı çeker üstüne kadın o zaman yaz diye kapı açık dursun demiş orada da bişey yapacak değilsiniz ya o da kapınıza dikilecek değil

Eşinle odadayken değil,oğlu çıkınca geliyormuş kapıya ve kahvaltıyı da kadın hazır ediyor ama hala size yaranamıyor ilginç..

Kalkıp yardım etmeniz gerekirken çağrılmayı bekleyen sizsiniz kapıya gelecek ne yapacak orada eşiniz uyandıysa sizinde kalkmanız gerek zaten Şimdi kış kaparsınız kapınızı bu ne tahammülsüzlük yani o da anne yarın birgün sizde anne olacaksınız gelininiz olacak
Elbette bisey yapicak degiliz misafirlikte. Tabiki kiyafetime dikkat ediyorum ama uyurken o sicakta ne kadar kapali giyebilirsiniz. Valla tatil gununde sabah 8 de kahvalti ediyoruz 7.30 da da kalkip kahvalti hazirlayamam dogrusu.

Elbette bisey yapicak degiliz misafirlikte. Tabiki kiyafetime dikkat ediyorum ama uyurken o sicakta ne kadar kapali giyebilirsiniz. Valla tatil gununde sabah 8 de kahvalti ediyoruz 7.30 da da kalkip kahvalti hazirlayamam dogrusu.

kapalı giyinmesenizde üstünüze bir pike alabilirsiniz ayrıca yine misafirlikte erken kalkılabilir eşiniz uyanmış kahvaltı hazırlanmış kadın ayağına gelmiş kahvaltı hazır kızım diye ama yok şöyle böyle..iki gün erken kalkmakla incileriniz dökülmez yani kaldı ki anlattıklarınız yaz için geçerli kışın normal pijama giyer kapınızı kaparsınız 3 gün bile zahmete gelemiyorsunuz bu mu yani gitmeme nedeni. kaynananıza acıdım hakikaten ben olsam kalkar kahvaltımı yapar uyandırmam kalkınca hazırlasın yesin derim çünkü haketmiyorsunuz eşinize de yazık.

Kv nin nefes alıyor olması size batıyor anlaşılan.
Ortada bir şey yokken boyleyseniz ...

Kizinin olmamasi isine gelmis anlasilan naz yapiyosun.
Bende kendim soyledim esime gitmek istiyorum diye tatilde
Ayrica bizim kahvaltifa bir geliyor misafir
Yatana kadar hic oturmak bile yok.
Kadin seni kahvaltiya cagiriyo bide
Su yazdiklarini tekrar oku!
Benim kv de geliyor odaya kapiyi calmadan sonuc oda kadin ne olacak, burda bunu yazicagina kendine soyle.

Kv nin nefes alıyor olması size batıyor anlaşılan.
Ortada bir şey yokken boyleyseniz ...
A dan Z ye herseyi yazmiyoruz sonucta burda.
Kizinin olmamasi isine gelmis anlasilan naz yapiyosun.
Bende kendim soyledim esime gitmek istiyorum diye tatilde
Ayrica bizim kahvaltifa bir geliyor misafir
Yatana kadar hic oturmak bile yok.
Kadin seni kahvaltiya cagiriyo bide
Su yazdiklarini tekrar oku!
Benim kv de geliyor odaya kapiyi calmadan sonuc oda kadin ne olacak, burda bunu yazicagina kendine soyle.
Emin cumlesiyle konusmayin!. Su yaziklarini tekrar oku! Ne demek burda herseyi a dan z ye yazmiyoruz sonucta. Size kucuk gelir baskasina buyuk. Mesela bnmde kv ev yol gecen hani gibi misafir eksik olmaz her dak allah eksik etmesin. Tbikide bizde oturmuyoruz ona is yaptirmiyoruz.

Back
X