• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp... yorumunuz nedir?

Çoook uzun uzun anlatmalık bir konu ama sizin fikrinizi merak ettiğim kısmı anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.

Kpnin geliri yok. Kvnin emekli maaşı var. Birlikte yaşıyorlar. Ev kendilerinin.

Kp daha önce defalarca eşinin kendisine pahalı kpye de ucuz peynir aldığını söylerdi. Şu an görüşmüyoruz gibi ikisiyle de ama görüştüğümüz zamanlarda evlerine birşey götürdüğümüzde kvnin bir iki kere baban görmesin diye sakladığına şahit olmuştum.

Şimdi kpnin kardeşinden öğrendim. Kv boş su şişelerine musluktan su dolduruyormuş. Kocası içsin diye dolaba koyuyormuş. Apartman eski olduğu için musluktan akan su açık sarı renkteymiş hatta. Kendisi için de hazır su alıp odasına kaldırıyormuş.

Bu duruma yorumunuz ne olur merak ediyorum. Ben çok vicdansız olduğunu düşünüyorum kvnin.

Eşim duyduğunda şu yorumu yaptı. Tek başına bu olaya bakıldığında çok çok kötü zalimce kabul edilemez ama babasının bi geliri yok evi annesi geçindiriyor bu durum da çok kötü. Adam karısının eline bakıyor ve geçinme derdinde de değil dedi. Yani olayın bütününe bakmak gerek dedi halasına.

Sizce?
Tütütü yazık yaşını başını almış kadın daha para derdin de.Adam o sudan hastalık kapsa ne olacak?Allah sağ eli sol ele düşürmesin

O yaşa gelip geline toruna karışıp daha aile olamamışlar ne yazık..

İnsan tabakta tek lokma kalsa eşim yesin diyor, eşim sen ye ben çok yedim diyor.

Ne demek ayrı peynir, ayrı su..

Bütünü de çok saçma olayın parçası da..

Katıksız bencillik.

Valla ben nedense adamın zamanında kadını dövdüğünü veya kötü davrandığını düşündüm. Oğlu da biliyorsa söylemek istememiş de olabilir. Kimbilir oğluna da bir şey yaptı mı. Ne zalim kocalar ve babalar var. Burada okuduğumuz ne kocalar var nefretlik. Ama öyle bir durum da yoksa siz yardım ediverin gelin hanım. Ben şahsen öylece bakmazdım duruma, aksiyona çoktan geçmiştim.

Kv nin geliri olmasa aynı şeyi kp yapar mıydı acaba? Acımasızca maalesef. Kv durumdan bu kadar rahatsızsa ayrılsın. Ama aynı evde insan eşine böyle davranmaz. Bir suyu, bir lokma yemeği esirgemez.

Eşim duyduğunda şu yorumu yaptı. Tek başına bu olaya bakıldığında çok çok kötü zalimce kabul edilemez ama babasının bi geliri yok evi annesi geçindiriyor bu durum da çok kötü. Adam karısının eline bakıyor ve geçinme derdinde de değil dedi. Yani olayın bütününe bakmak gerek dedi halasına.

Şu yorumdan sonra eşinden kork, kendini garantiye al derim.
Soruna gelince evet kv çok kötü kalpli bir kadın. Su dediğin kaç liralık şey olabilir ki, bu kadar ince hesaba girmiş. Üstelik hayat arkadaşı, çocuklarının babasına.
Geçmişten gelen kızgınlık, kırgınlık olsa bile normal değil bu kadarı. Affedemiyorsan boşanır kurtulurdun.

Çoook uzun uzun anlatmalık bir konu ama sizin fikrinizi merak ettiğim kısmı anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.

Kp daha önce defalarca eşinin kendisine pahalı kpye de ucuz peynir aldığını söylerdi. Şu an görüşmüyoruz gibi ikisiyle de ama görüştüğümüz zamanlarda evlerine birşey götürdüğümüzde kvnin bir iki kere baban görmesin diye sakladığına şahit olmuştum.

Şimdi kpnin kardeşinden öğrendim. Kv boş su şişelerine musluktan su dolduruyormuş. Kocası içsin diye dolaba koyuyormuş. Apartman eski olduğu için musluktan akan su açık sarı renkteymiş hatta. Kendisi için de hazır su alıp odasına kaldırıyormuş.

Bu duruma yorumunuz ne olur merak ediyorum. Ben çok vicdansız olduğunu düşünüyorum kvnin.

Sizce?
Kp e üzüldüm , eşinin de annesini haklı bulmasına üzüldüm, ee o zaman gelir kiminse diğerine böyle mi yapsın kaç sene aynı yastığa baş koymuşsun , bu ne vicdansızlık sokaktaki köpeğe içirmem ben o suyu ,marketten hazır su alır o sokaktaki kaplara doldururum mesela

Sizce?
Tabi insan okuyunca töbe estagfrllah diyo ama...
Yine de hicbi olayın ic yuzunu bilmeden yorum yapma taraftari değilim. Kv neden böyle yapiyo belki altinda bambaşka bi sebep vardir (hakli demiyorum asla)...
Kp ile geçmişte cok vukuatlari var mi cektirmis mi kv intikam mi aliyo kendince acaba?

Bu olayların mutlaka öncesi olmalı. En az kırk yıllık evlilik dahilinde olanlar bunlarda onlar hiç aile olamamış. Siz karışmayın düzenleri bu demek ki.
Çok istiyorsanız alışveriş yapabilirsiniz onlar için.

Kayınvalideniz çok vicdansız ve merhametsiz birisi orası kesin. Eşiniz de annesini savunmak adına saçmalamış emekli olan babası olsaydı ve annesine aynı muameleyi yapsaydı yine aynı savunmayı mı yapacaktı acaba?

Geçmişte ne yaşadıklarını bilemeyiz. Ama bu tabii ki kv haklı çıkarmaz. Su nihayetinde.

Bence esas düşündürmesi gereken eşinizin verdiği tepki. Umarım çalışıyorsunuzdur.

yorumsuzum,
insanlar mutlu ise ne diyebilirsiniz ki.

yok mu kocam dovuyor ama ben onu seviyorum diyen kadinlar,
belki de kp de karim bana guzel peynir almiyor ama ben onu seviyorum diyordur.

mutlu degilse de medeni ulkede bosanabilir,
ama o zaman sorumluluk almasi gerekir.

karar onun yani,
bize bir sey dusmez.

O zaman eşlerimiz de bize öyle yapsın çalışmıyoruz geçindiriyorlar diye.
Ahlaksız kadın mezara götürecek sanki. Vicdansız.

Back
X