kv. lafları

papatyaa21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
154
48
98
31
kaynana derdi hiç bitmiyo!( kıçına tekmeyi basıp torunumla istedıgimi yapıcam dedi.) 1 sene sonra işe baslıcam bundan bahsedıyo. bu kadından bıktım kızlar bu lafına bısey demedım evde baskalarıda vardı ama artık esime söylemek istiyorum annesini uyarmasını ıstıcem sizce söylemelimiyim?

kaynana derdi hiç bitmiyo!( kıçına tekmeyi basıp torunumla istedıgimi yapıcam dedi.) 1 sene sonra işe baslıcam bundan bahsedıyo. bu kadından bıktım kızlar bu lafına bısey demedım evde baskalarıda vardı ama artık esime söylemek istiyorum annesini uyarmasını ıstıcem sizce söylemelimiyim?

Buyur yap deseydiniz sizde..

Seviyesiz insana laf anlatamazsiniz. Esinize soyleseniz siz kotu olursunuz gormeyin duymayin muhattap olmayin. Kendi halinde takilsin.

Sen neden vermiyorsun cevabini? O zaman baskalari varmis, sonradan oturup konusabilirsin. Bu tarz konusmalarin hosuma gitmiyor, daha dikkatli olursan sevinirim falan de en azindan.

O lafa niye sessiz kaldınız ki? Ben olsam kaynananda sana bastı herhalde ama ben izin vermem der çıkar giderdim. Ezdirmeyin kendinizi. Eşinize de söyleyin yaptığını. Mesafeli olun artık. Çocuğunuza niye o bakıyor bakıcı filan tutsanız keşke. Ay ben sinir oldum.
ilk torunu kendı bakmak istiyo ben işten cıkınca bırazda maddı sıkıntılar var bakıcaya para veremeyiz

O tarz konuşan bi kvye çocuğumu baktırmam zeytin ekmek yerim otururur kendim bakarım.
Eşime de komut vermem uyarması için, bizzat kendim uyarırım kendisi bana laf söylüyorsa"milletin içinde" bende çekinmem.

bende senin kıçına tekmeyi basıp oğlunla istediğimi yapıcam deseydiniz,:KK62: haddini kendiniz bildirin eşiniz değil gelinsek köle değiliz her laflarının altında kalmaya gerekyok mesele saygıysa oda size saygı duymak zorunda.:sinirli:

Back
X