kv. lafları

Bende kv 'den çok laf yemiştim eşine bahsetsen diyecek beni oğluma şikayet ediyor eşin seni savunsa bi türlü savunmasa bi türlü bence bırak oğlu kendi gözüyle görsün ahhh ahhh ben neler duymadım ki allah kimsenin yanına bırak miyor emin ol allaha sığın allah bize öyle bi hayır kapısı açtı ki çok şükür kimse bunu yapamazdi

Kv'n cok terbiyesizmis o kelimeyi kalabalik bir ortamda kullanabiliyorsa cevresi de kotu demektir. Mumkunse cocuga baktirma cocugunun gelecegi icin..

bir daha diyecek olursa 'bu ne kadar seviyesiz bir üslup, herkes kendine yaraşır sözleri kullanır, ben evladımı bu seviyesizliğe bırakacağıma, parama kıyarım bir bakıcı tutarım, saygılı bir ortamda büyür hiç değilse' de, kendisi utansın ettiği laftan.

kaynana derdi hiç bitmiyo!( kıçına tekmeyi basıp torunumla istedıgimi yapıcam dedi.) 1 sene sonra işe baslıcam bundan bahsedıyo. bu kadından bıktım kızlar bu lafına bısey demedım evde baskalarıda vardı ama artık esime söylemek istiyorum annesini uyarmasını ıstıcem sizce söylemelimiyim?
Şuursuz! Şu insanlar bu yaşa gelip konuşmayı iletişim kurmayı beceremiyorlar ya çok ilginç

kaynana derdi hiç bitmiyo!( kıçına tekmeyi basıp torunumla istedıgimi yapıcam dedi.) 1 sene sonra işe baslıcam bundan bahsedıyo. bu kadından bıktım kızlar bu lafına bısey demedım evde baskalarıda vardı ama artık esime söylemek istiyorum annesini uyarmasını ıstıcem sizce söylemelimiyim?
Yahu nasıl politik insanlarsınız oyle. Bu hakaretlere nasıl dayanıyorsunuz. Yutup yutup eşlerinize patlıyorsunuz sonra da kv yuzunden ayrıldık vs. O anda o lafın cevabını vermezseniz haksız cıkarsınız. Bir daha tıkın lafı agzına. Kalabalık olsun daha iyi sizin haklı oldugunuzu herkes gorur boylece

ne kadar iyi bir kaynanan var:) sukur et anam acaba bizde mi boyle olcagiz ilerde

Ne edepsizmiş öyle ya cok özur dilerim ama vallahi tutamadim kendimi. Allah yardimciniz olsun

Sen hem calisip onun ogluna ev gecindirmesinde destek olcaksin, hem de birde boyle bir laf mi isitceksin. Oturur da hayatta calismam

Back
X