benim kv dede çağırır şu gelecek hadi sende gel (o anda ne yaptığın umrunda olmaz )mesafe 15 dk.gelemem dersen hiç ısrar etmez ama tamam madem derken ki ses tonunda (zaten ne zaman geldin kiiiiiiiii) ifadesi hakimdir=))) neysee ilk başlarda gerçekten çok saftım asla hayır diyemiyodum ama diceksin hayıır diyemeyip kendini yiyip bitiriceğine hayır de ilk başta için içini yiyo ama diğer türlüde anlamıyorlar.biraz bozulur aralar ama ilk başta onu kabulleneceksin..huzurun az kaçacak daha sonra anlayacaktır...
Malesef benw cim bu seviyeye gelene kadar çok çektim ama şimdi keyfini sürüyorum. Zaten dediğin gibi devam etseydi kesinlikle boşanırdım. Kaldı ki biz 7 yıldan sonra evlendik. Ama kusura bakma kimse canını sokakta bulmadı ve biz de annemizin yavrusuyuz ve kıymetliyiz. Ona bakılrsa benimki de baya laf çarptırmaya çalıştı. Yok cam silinecek yok temizlik yapılacak diye. Ama ben hiçbirini inan ki umursamadım. Mecbur değilim köle hiç değilim zaten kendi evime zor yetişiyorum. Bunları düşünerek bence önce sen kendini hiç ezdirme ne misafir de ne de başka bir olayda unutma sen mutlu olmazsan yuvan da huzursuz olur. Bundan dolayı hiçbişeyi kafaya takma ve savaş derim ben. Tabiki de eşinle zıtlaşacaksın hepimizn hayatında oluyor bunlar. Umursama çok fazla. Ve şunu da unutma erkekler güçlü kadınları sever. Yani her dediğini okeyleyecek kadınlardan bir süre sonra sıkılıyor. Bunların genetiği böyle yapacak bişey yok. Bak ne güzel çalışıyormuşsunda inan bana bu çok büyük avantaj sabahtan akşama kadar yoksun. Akşam da kocanla vakit geçirirsin annesi diye altlı üstlü oturuyorsun diyye her gün görüşmek veya aramak zorunda değilsin. Ben katılmıyorum yok yaşlılar yok ilgiye ihtiyaçları var falan. Onlar içi kesinlikle hayatını mahvetme. Senin kendine özgüvenin olsun ve kesinlikle gerektiğinde hayır demeyi bil.
ben dedim ki işim var gelemem kvde bana şöyle cvp verdi benim hiç istediğim olmuyor) diyor oysa ben elimden geldiğince yapıyorum anlamıyorrr delirtcek beni...
ben kukla değilim her istediğin olsun de o zaman. ne demek bu ya
senin her istediğin oluyor mu acaba? çalışıyorsun ayrı eve gel evin işi ayrı. koca ilgi bekler ayrı. böyle de..oğlun ona zaman ayırmamı istiyor de
Güzelliğim, iyiliğim çok iyidir de tersim çok fenadır. Bunu da kayınvalidem ve eşim çok iyi bilir...
Eğer çalışıyorsam dışarıda arkadaşlarla buluşurum. Ya da kendi başıma yemek falan yerim gitmem o eve... Ya da hiç olmadı çok yorgunum deyip evde uyuma numarası yaparım.
Tabi eşin çok fazla destekçi değilse bunları istemeden yapıyormuş gibi yapmalısın. İşte bugün çok yoruldum şunları yaptım uyuyakalmışım.
Eşinle de tam misafirin olduğu anda plan yap ki alışsın sizi görmemeye...
Ben yeni evlendiğimiz zamanlarda gezmeye gidecektik hiç unutmam, kayınvalidem gezmeye izin vermiyor. Bende dedim ki biz gezmeye gidicez akşamda ne zaman döneceğimiz belli olmaz siz işinize bakın
O gün bugündür nereye gideceğime karışmaz. Hak verilmez alınır..
kayınvalidenin kalbini kırmamak için kendimi iyi hissetmiyorum rahatsızım gelemiycem desen sorun olurmu bilmiyorum.böyle basit bir konu için aranızı açmayın derim.tatlı dille ikna edebilirsiniz belki.
Malesef benw cim bu seviyeye gelene kadar çok çektim ama şimdi keyfini sürüyorum. Zaten dediğin gibi devam etseydi kesinlikle boşanırdım. Kaldı ki biz 7 yıldan sonra evlendik. Ama kusura bakma kimse canını sokakta bulmadı ve biz de annemizin yavrusuyuz ve kıymetliyiz. Ona bakılrsa benimki de baya laf çarptırmaya çalıştı. Yok cam silinecek yok temizlik yapılacak diye. Ama ben hiçbirini inan ki umursamadım. Mecbur değilim köle hiç değilim zaten kendi evime zor yetişiyorum. Bunları düşünerek bence önce sen kendini hiç ezdirme ne misafir de ne de başka bir olayda unutma sen mutlu olmazsan yuvan da huzursuz olur. Bundan dolayı hiçbişeyi kafaya takma ve savaş derim ben. Tabiki de eşinle zıtlaşacaksın hepimizn hayatında oluyor bunlar. Umursama çok fazla. Ve şunu da unutma erkekler güçlü kadınları sever. Yani her dediğini okeyleyecek kadınlardan bir süre sonra sıkılıyor. Bunların genetiği böyle yapacak bişey yok. Bak ne güzel çalışıyormuşsunda inan bana bu çok büyük avantaj sabahtan akşama kadar yoksun. Akşam da kocanla vakit geçirirsin annesi diye altlı üstlü oturuyorsun diyye her gün görüşmek veya aramak zorunda değilsin. Ben katılmıyorum yok yaşlılar yok ilgiye ihtiyaçları var falan. Onlar içi kesinlikle hayatını mahvetme. Senin kendine özgüvenin olsun ve kesinlikle gerektiğinde hayır demeyi bil.[/QUOTE
bizde boşanacak gibiyiz eşim çook soğuk varsa yoksa ailesi
Maalesef aynı binada oturmasan da bazıları için bu durum değişmiyor.Benim kayınvalidemle aramda otobüs yada arabayla 15 dk var yürüyerek gidemezsin yani.Kayınpederim yıllar önce vefat etmiş.Biz eşimle 2 yıllık evliyiz.iki ramazandır nerdeyse hergün kayınvalidemlere taşınıyoruz.Çünkü sürekli evine yemeğe misafir davet ediyor.Evde erkek olmadığı içinde eşimin erkek olarak bulunması gerekiyormuş.Geçen sene de bıkmıştım bu sene birde 4 aylık hamileyim iyice bıktım.Eşime ailesiyle ilgili sıkıntıları söyleyip kavga etmekten varolan huzurumu bozmaktan bıktım.Bir de hiç bir şey değişmiyor.Ne yapayım annem kadın başına mı kalsın diye alttan giriyor.Öğretmen olduğum için şimdi tatildeyimde bir bahanemde olmuyor.Hiç arkadaşımız da yokki başka bir şey planlayayım.Bıktım aileler akrabalar bir arada olmaktan(((