Arkadaşlar yardım edin lütfen sizinde kvnize misafir geldimi misafir geldi gelin diye çağırıyor mu? Siz nasıl cevap veriyorsunuz ? kv ile altlı üstlü oturuyoruz kv me misafir geldi . eşimin teyzesinin gelini 1 hafta kalacakmış.. gelini hiç görmesem neyse 1 ay oldu görüşeli çok sıkı fıkılar kv kendi akrabalarıyla yani ben şaşırıyorum bu kadar gelme gitme yani gelen kişi gelin nasıl rahat edebiliyor 3 çocukla kvmde kalabilecek anlamıyorum .ben kalaman öyle 1 hafta kocam yok başımda yani rahat edemem evimi özlerim.2.3 gün neyse belkide 1 hafta ... şimdi İlk günü kvye indik hoş geldin falan filan konuştuk muhabbet ettik.bende sevdiğimden gelen misafiri evime cağırdım ağırladım. ama bukadar sıkı fıkılık yani ben çalışıyorum biraz anlayışlı olması lazım kvmin ama nerde.. kvde misafir olduğu için beni de her akşam yemeğe çağırıyor . yarında misafirliğe gideceklermiş beni de çağırıyorlar.işim gücüm var ama kv anlamıyor ya kvmde misafir olduğu için onunla beraber gezmeye bende gelecekmişim . siz olsaydınız ne yapardınız bir akıl verin bana??
kayınvaliden ne derse desin surat da assa umursama güzel bir dille yorgunum işim var gelemem de.zamanla alışırlar eşinle de konuş ben çalışıyorum yoruluyorum her zaman yanlarında olamam de eğer eşin seni anlıyorsa gerisi önemli değil zamanla hepsi seni bu şekilde kabullenirler
bi kere kendinizi özellikle çalışıyorken asla mecbur hissetmeyin ben nerdeyse iki yıldır evliyim ilk zamanlar benim de saflıklarım eşimle kavgalarım tabi ki de oldu. ama bunlar geçti gitti sonunda onlar da bizim ayrı bir hayatımız olduğunu kabul ettiler. ilk zamanlar daha 3 aylık evliyken altlı üstlü oturmamıza rağmen kayınvalidemin kardeşi bende kalmaya gelmişti. hatta daha da abartıp ben evde yokken anahtarıyla girip misafir ağırlamaya kalktı. işte dedim bu son nokta ne yapıp edip önce anahtarı elinden aldırttım sonra da mühtiş bir mesafe koydum. ve şu anda inanmazsınız haftada bir kere görüşüyoruz. bu hiç kolay olmadı tabi ki. ama sonunda başardım. senin konunda ise ne münasebet canım her misafirinde gitmek zornda değilsin. hee köyden falan gelirler uzaktır bi kere gider görüşürsün olur biter. öyle her misafire her şeye yardıma gidersen asla huzurun olmaz. senin de eşinin de bir hayatı var ve bu size ait sakın ola başkasını bu hayata sokma. ve sana tavsiyem eşinle sürekli program yap. çalışıyorsan bu daha da kolay gidersin sinema ısmarlarsın. ya da film alır birlikte keyif yaparsın.
Arkadaşlar yardım edin lütfen sizinde kvnize misafir geldimi misafir geldi gelin diye çağırıyor mu? Siz nasıl cevap veriyorsunuz ? kv ile altlı üstlü oturuyoruz kv me misafir geldi . eşimin teyzesinin gelini 1 hafta kalacakmış.. gelini hiç görmesem neyse 1 ay oldu görüşeli çok sıkı fıkılar kv kendi akrabalarıyla yani ben şaşırıyorum bu kadar gelme gitme yani gelen kişi gelin nasıl rahat edebiliyor 3 çocukla kvmde kalabilecek anlamıyorum .ben kalaman öyle 1 hafta kocam yok başımda yani rahat edemem evimi özlerim.2.3 gün neyse belkide 1 hafta ... şimdi İlk günü kvye indik hoş geldin falan filan konuştuk muhabbet ettik.bende sevdiğimden gelen misafiri evime cağırdım ağırladım. ama bukadar sıkı fıkılık yani ben çalışıyorum biraz anlayışlı olması lazım kvmin ama nerde.. kvde misafir olduğu için beni de her akşam yemeğe çağırıyor . yarında misafirliğe gideceklermiş beni de çağırıyorlar.işim gücüm var ama kv anlamıyor ya kvmde misafir olduğu için onunla beraber gezmeye bende gelecekmişim . siz olsaydınız ne yapardınız bir akıl verin bana??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?