• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv le misafir kirizi .... siz olsaydınız ne yapardınız ?

BENW

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
98
0
16
İzmir
Arkadaşlar yardım edin lütfen sizinde kvnize misafir geldimi misafir geldi gelin diye çağırıyor mu? Siz nasıl cevap veriyorsunuz ? kv ile altlı üstlü oturuyoruz kv me misafir geldi . eşimin teyzesinin gelini 1 hafta kalacakmış.. gelini hiç görmesem neyse 1 ay oldu görüşeli çok sıkı fıkılar kv kendi akrabalarıyla yani ben şaşırıyorum bu kadar gelme gitme yani gelen kişi gelin nasıl rahat edebiliyor 3 çocukla kvmde kalabilecek anlamıyorum .ben kalaman öyle 1 hafta kocam yok başımda yani rahat edemem evimi özlerim.2.3 gün neyse belkide 1 hafta ... şimdi İlk günü kvye indik hoş geldin falan filan konuştuk muhabbet ettik.bende sevdiğimden gelen misafiri evime cağırdım ağırladım. ama bukadar sıkı fıkılık yani ben çalışıyorum biraz anlayışlı olması lazım kvmin ama nerde.. kvde misafir olduğu için beni de her akşam yemeğe çağırıyor . yarında misafirliğe gideceklermiş beni de çağırıyorlar.işim gücüm var ama kv anlamıyor ya kvmde misafir olduğu için onunla beraber gezmeye bende gelecekmişim . siz olsaydınız ne yapardınız bir akıl verin bana??

Arkadaşlar yardım edin lütfen sizinde kvnize misafir geldimi misafir geldi gelin diye çağırıyor mu? Siz nasıl cevap veriyorsunuz ? kv ile altlı üstlü oturuyoruz kv me misafir geldi . eşimin teyzesinin gelini 1 hafta kalacakmış.. gelini hiç görmesem neyse 1 ay oldu görüşeli çok sıkı fıkılar kv kendi akrabalarıyla yani ben şaşırıyorum bu kadar gelme gitme yani gelen kişi gelin nasıl rahat edebiliyor 3 çocukla kvmde kalabilecek anlamıyorum .ben kalaman öyle 1 hafta kocam yok başımda yani rahat edemem evimi özlerim.2.3 gün neyse belkide 1 hafta ... şimdi İlk günü kvye indik hoş geldin falan filan konuştuk muhabbet ettik.bende sevdiğimden gelen misafiri evime cağırdım ağırladım. ama bukadar sıkı fıkılık yani ben çalışıyorum biraz anlayışlı olması lazım kvmin ama nerde.. kvde misafir olduğu için beni de her akşam yemeğe çağırıyor . yarında misafirliğe gideceklermiş beni de çağırıyorlar.işim gücüm var ama kv anlamıyor ya kvmde misafir olduğu için onunla beraber gezmeye bende gelecekmişim . siz olsaydınız ne yapardınız bir akıl verin bana??

evet caniim kv benide cagirir misafir geldigi zaman ama sizinki yatiliymis ona ben evlendigimden beri hic yatili misafir gelmedi.. teyzesinin gelini 1 hafta boyunca 3 cocuguyla rahat edebilecekse gercekten bravo.. ben degil bir hafta iki gun rahat edemezdim .. canim evet calisiyormussun kayinvalidenin anlayis gostermesi gerekir kesinlikle bence bu durumu konusup halletmelisin ben sizin gibi gidip gelemem calisiyorum yoruluyorum diye
.

konuşarak anlaşacaksınız.

açıkça dinlenmek istediğinizi söyleyin. ısrar ediyorsa da gitmeyin.

yapacak bi şey yok.

konuşarak anlaşacaksınız.

açıkça dinlenmek istediğinizi söyleyin. ısrar ediyorsa da gitmeyin.

yapacak başka bi şey yok.

gidemeyeceğinizi söyleyeceksiniz. hiç lafı gevelemenize de gerek yok. çalışıyorum gelemem, bu kadar.

güzel ama kararlı bir ses tonuyla dinlenmen gerektiğini yorgun olduğunu gelemeyeceğini söylemelisin.

yorgunumm dıyemezzmisınız ?
neden bukadar cok cekınıyorsunuzz kı?
sızınde bır aılenız varr.. ozel bır ısınız olamazmı ?onların pesınden gıdıceksınız dıee bır kuralmı var..?

ben dedim ki işim var gelemem kvde bana şöyle cvp verdi :( benim hiç istediğim olmuyor) diyor oysa ben elimden geldiğince yapıyorum anlamıyorrr delirtcek beni...

arkadaşlar eşimde akrabalarına düşkün ama artık bana karışmıyor gel diye ısrar yapmıyor kvye misafir geldi 4 gün boyunca 20 dk lığınada olsa kv gitti ben inmedim . yani eşim surat asıcak dye korkuyorum yani nasıl davranmalıyım sürekli onlarla olamamki benimde hayatım var . kv herkes çalışıyor bze vakit ayıramıyacaksın diyor . çalışmasanda onlarla olmak zorundamıyım ?

kayınvaliden ne derse desin surat da assa umursama güzel bir dille yorgunum işim var gelemem de.zamanla alışırlar eşinle de konuş ben çalışıyorum yoruluyorum her zaman yanlarında olamam de eğer eşin seni anlıyorsa gerisi önemli değil zamanla hepsi seni bu şekilde kabullenirler

kayınvaliden ne derse desin surat da assa umursama güzel bir dille yorgunum işim var gelemem de.zamanla alışırlar eşinle de konuş ben çalışıyorum yoruluyorum her zaman yanlarında olamam de eğer eşin seni anlıyorsa gerisi önemli değil zamanla hepsi seni bu şekilde kabullenirler

Eşim laf söylüyor işte sen gidemezsin zaten aman gelme çağırmıyorum zaten gelmezsin diyor.eşimle küsmüyor benimle şakayla karışık laf çarpıyor işte . yinede ben huzursuz oluyorum benim derdim bitmez off. :((

bi kere kendinizi özellikle çalışıyorken asla mecbur hissetmeyin ben nerdeyse iki yıldır evliyim ilk zamanlar benim de saflıklarım eşimle kavgalarım tabi ki de oldu. ama bunlar geçti gitti sonunda onlar da bizim ayrı bir hayatımız olduğunu kabul ettiler. ilk zamanlar daha 3 aylık evliyken altlı üstlü oturmamıza rağmen kayınvalidemin kardeşi bende kalmaya gelmişti. hatta daha da abartıp ben evde yokken anahtarıyla girip misafir ağırlamaya kalktı. işte dedim bu son nokta ne yapıp edip önce anahtarı elinden aldırttım sonra da mühtiş bir mesafe koydum. ve şu anda inanmazsınız haftada bir kere görüşüyoruz. bu hiç kolay olmadı tabi ki. ama sonunda başardım. senin konunda ise ne münasebet canım her misafirinde gitmek zornda değilsin. hee köyden falan gelirler uzaktır bi kere gider görüşürsün olur biter. öyle her misafire her şeye yardıma gidersen asla huzurun olmaz. senin de eşinin de bir hayatı var ve bu size ait sakın ola başkasını bu hayata sokma. ve sana tavsiyem eşinle sürekli program yap. çalışıyorsan bu daha da kolay gidersin sinema ısmarlarsın. ya da film alır birlikte keyif yaparsın.

gelemem de bitsin, sitem edersede etsin cokta tin :ssz:

bi kere kendinizi özellikle çalışıyorken asla mecbur hissetmeyin ben nerdeyse iki yıldır evliyim ilk zamanlar benim de saflıklarım eşimle kavgalarım tabi ki de oldu. ama bunlar geçti gitti sonunda onlar da bizim ayrı bir hayatımız olduğunu kabul ettiler. ilk zamanlar daha 3 aylık evliyken altlı üstlü oturmamıza rağmen kayınvalidemin kardeşi bende kalmaya gelmişti. hatta daha da abartıp ben evde yokken anahtarıyla girip misafir ağırlamaya kalktı. işte dedim bu son nokta ne yapıp edip önce anahtarı elinden aldırttım sonra da mühtiş bir mesafe koydum. ve şu anda inanmazsınız haftada bir kere görüşüyoruz. bu hiç kolay olmadı tabi ki. ama sonunda başardım. senin konunda ise ne münasebet canım her misafirinde gitmek zornda değilsin. hee köyden falan gelirler uzaktır bi kere gider görüşürsün olur biter. öyle her misafire her şeye yardıma gidersen asla huzurun olmaz. senin de eşinin de bir hayatı var ve bu size ait sakın ola başkasını bu hayata sokma. ve sana tavsiyem eşinle sürekli program yap. çalışıyorsan bu daha da kolay gidersin sinema ısmarlarsın. ya da film alır birlikte keyif yaparsın.

bu kadarda olmaz senin haberin yokken misafir çağırmak dengesizlik yaa altlı üstlü oturunca sorunlar oluyor yorumun için sağl cnm zor canm çook zor problemler oluyor işte bende senin gbi sorunlarımı hallederim işallah..

2 aya bende kvnin üstüne gidicem bende o zaman açarım böyle konuları
uzakken herşey çok iyiydi ama yakınken çıkacak b..kluklar....
kvnizin halinizden anlamasını beklemeyin gelmiyorum deyin geçin karşıya surat astı konuşmadı boşverin...
eşinizde her zmn annesi tarafında olacak illa ki bi yerde fişekliyordur eşinizide alt edin rahat edin.

gitmezdim kusura bakmasın sevgili kvden. yapman gerekeni yapmışsın hoşlamıssın evinde ağırlamışsın tamam. üstelik çalışıyosun sadece haftasonun var. ne anlayışsız su kvler. hepsimi böyle:47: gelini kölesi görüyor. o ne derse o olucak. sakın gitmee

planımız var,misafirim gelecek,eşime süpriz yapacaktım,ayyy çok fena hastayım larla başla...bir süre sonra anlayışlıysa eğer anlar umarım.....ama bence de gitme...ben de çok mücadele ettim kazandım..uzağız güya gecenin onunda aradı ya düşünebiliyormusun bilmemkim geldi beni merak ediyormuş gelin diye..neyse ki eşim anne iyimisin bu saatte nasıl gelelim dedi de....ben atlattım telefonla yapıştığı zamanlarda da....o zaten napıyorsun dediğinde iyiyim şunu yapıyordum şuraya gidecektik çok hastayım diye yapıştır sen de....ben öyle yaptım...

bizimkilerde aynısını yapıyor .kimi zaman bende istemiyerekde olsa gidiyorum.baazende işim var yarım bırakıp gelemem diyorum.bazende onlar aramadan haberim oluyor misafirlerinin geldiğinden tl kapatıyorum :27: arıyorlar ulaşamıyorlar bana haber verecekler misafirin geldiğini he he he larisyaya ulaşamıyorlar ki haber versinler :47: :60:

Back
X