Arkadaşlar yardım edin lütfen sizinde kvnize misafir geldimi misafir geldi gelin diye çağırıyor mu? Siz nasıl cevap veriyorsunuz ? kv ile altlı üstlü oturuyoruz kv me misafir geldi . eşimin teyzesinin gelini 1 hafta kalacakmış.. gelini hiç görmesem neyse 1 ay oldu görüşeli çok sıkı fıkılar kv kendi akrabalarıyla yani ben şaşırıyorum bu kadar gelme gitme yani gelen kişi gelin nasıl rahat edebiliyor 3 çocukla kvmde kalabilecek anlamıyorum .ben kalaman öyle 1 hafta kocam yok başımda yani rahat edemem evimi özlerim.2.3 gün neyse belkide 1 hafta ... şimdi İlk günü kvye indik hoş geldin falan filan konuştuk muhabbet ettik.bende sevdiğimden gelen misafiri evime cağırdım ağırladım. ama bukadar sıkı fıkılık yani ben çalışıyorum biraz anlayışlı olması lazım kvmin ama nerde.. kvde misafir olduğu için beni de her akşam yemeğe çağırıyor . yarında misafirliğe gideceklermiş beni de çağırıyorlar.işim gücüm var ama kv anlamıyor ya kvmde misafir olduğu için onunla beraber gezmeye bende gelecekmişim . siz olsaydınız ne yapardınız bir akıl verin bana??