- Konu Sahibi doktoradayi
-
acaba bende mi senin gibi olacağım tatlımm
bizde şuan günlük şeyler konuşuyoruz telde max 10 dk o bile çok yani :))
evlenince napıcaz acaba :)) ki benim kv çok şeker bir insandır ama konuşma mevzusuna gelince naparız bilemedim şimdi
iyi demek istemiyorum cogu kisiye iyi dedim sutten agzim yandi .iyi oldugunu dusundugum bi insan kendisi :)fakat bizim muhabbetde 10 dakkayi gecmiyor.kizi yok gelinlerim kizim olsun diyor fakat ana kiz olmamiz imkansiz gibi duruyo simdilik.sanki aramizda bi dag var hic asamiyorum.
aynen tatlım seni anlıyorum,benim nişanlımında kız kardeşi yok kv o yüzden kızım oldun diyor hep :))
öyle düşündüğüne eminim bende ama bence bu konuyu ancak bir şekilde çözümleyebiliriz aile içinde topluca oturmalarda ara ara muhabbete dahil olarak ne tarz konuşmalardan hoşlanıyor bulabilirsin
o şekilde zamanla alışırsınız diye düşünüyorum ancak bana sorarsan herşeyi konuş fakat eşinle aranızdaki en ufak güzel veya kötü hiçbir muhabbetten bahsetme sordugunda herkes gıbı gecınıp gıdıyrz anne de geç
Ben muhabbet ediyorum da sıkılıyorum..
Sen daha yeni tanıdığın için edemiyorsundur.
Zamanla bir şeyler olur muhabbet edersin.
Öyle kendi annen gibi konuşamıyorsun..
Mesela ben anneme bebek istediğimi söyledim.
Ama kayınvalideme söylemedim:)
Ne olur ne olmaz diye düşünüyor insan:)
Kendi annenle kıyaslama muabbetinizi..
yok soylemem nisanlimla sorunlari asla kim olursa olsun kendi anneme bile anlatmam kaldi ki kv.sorun su ki kv sanal bi kisilik zamanin cogunu pc basinda geciriyor onlara misafir oldugum zaman bile pek konusmuyor ki neden hoslandigini cozeyim.bi kere alisverise gittik fena degildi
merhabalar nisanlimin annesiyle muhebbet edemiyorum.saatlerce sadece ikmiz otorsak bile hic konusamiyoruz.nrml gunluk seylerin disinda hic ortak noktamiz yokmus gibi geliyor.oylece bir birimize bakiyoruz.kendisi pek karisan bi insan degil fakat onunla sorunum iletisim kuramamak .diger geliniyle cok iyi muhebbet ediyor guluyor filan bana gelince kadin sanki lal oluyor .o konusma baslatsin diye bekliyorum .olmuyor o bana bakiyor ben ona:)
Diğer geliniyle nelerden konuşuyorlar mesela?
Ona göre sende bi konu bulup muhabbete başlayabilirsin.
Gerçi en güzeli çok fazla samimi olmaman ama sen bilirsin tabi.
ben cok uzaga gelin gidicem memleket degistiricem yani.annemle fazla gorusemicem cok isterim en azindan bazen birlikte bi yerde cay icip muhabbet edebilsek .
açıkça söyle ama güler yüz ile. Biz seninle neden konuşamıyoruz anne ya, aç bi konu sen susunca ben de kitleniyorum diyebilirsin..
bende bir diyaloğumuzu yaziyim :)
ben: alo anne nasılsın
kv: iyiyim kızım sen nasılsın neyapıyorsunuz
ben: bende iyiyim valla ne yapim bilgeyle uraşıyorum sabhtan akşama kadar (bilgede 1 yasında kızım)
kv : neyapıyor bilge
ben: yaramazlık yapıyor anca
kv annenler nasıl iyimi
ben: iyiler havalar nasıl
kv: eh işte bi açılıyor bir kapanıyor
ondan sonrasını bulamıyorum :))
merhabalar nisanlimin annesiyle muhebbet edemiyorum.saatlerce sadece ikmiz otorsak bile hic konusamiyoruz.nrml gunluk seylerin disinda hic ortak noktamiz yokmus gibi geliyor.oylece bir birimize bakiyoruz.kendisi pek karisan bi insan degil fakat onunla sorunum iletisim kuramamak .diger geliniyle cok iyi muhebbet ediyor guluyor filan bana gelince kadin sanki lal oluyor .o konusma baslatsin diye bekliyorum .olmuyor o bana bakiyor ben ona:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?