kv le muhebbet edicek konu bulamiyorum

Bende öyle.. Evlendim hala konuşacak bir konu bulamıyorum..

ah ah bizde bir gelin var evlerden irak. kimse sevmiyor ilgilenmiyor kapisini acmiyoruz kisac hoslanmiyoruz nerrdeyse bizi dovcek laf ebesi mubarek. yapiskan 404 her hafta burada ay vallahi biktik ben gorumce yim hic muhatap almiyorum uzak duryyorum ama pirensesimize rahat batiyor ille hirlasacak annem le telde dakkada bi konusmalar habire sunu alin bunu alin laf sokmalar ay imdat istiyorum evinde otur kizim sana gelmeyene sende gelme nebicim gelinsin ya millet kv desinden bikar biz bu arsiz gelinden biktik sakiz gibi yer icer kenara cekilir. cok dolmusum ya ksra bakmayin bir cicuk dogurmus sunu alin bunu alin yok kendi anasi altin takmis da gorgusuz gurursuz resmwn rahat batiyor ya.uc kez evine gittik ac kaldik artik gitmiyoruz tovbeliyiz ama dedim ya her hafta burda afra tafra ya sen kimsin nesin senden hoslanmiyorum ya zorlami al kocani otur asagi senin kaprisini sadece o ceker bizden ne bekliyosun. kv den bikanlar biz bu arsiz kiskanc gorgusuz gelinden biktik boylesi dusman basina...

nedenini merak ettim şimdi? Önceleri sakin sessizdi de sonra mı böyle oldu? Çünkü benim gidişatta bu yönde ama 3yıllık evlilikten sonra, anlayana anladığı dilden diyerek Yakamı bırakmayan, evimde gördüklerini bile onun olsun isteyen, şunu alın bunu alın diyen KVyi kendi silahıyla vurmaya hazırlanıp aynen onun gibi davranmak istiyorum. O yüzden sizin gelinin ki de böyle bişey olmasın?

bence sağlıgını sor ve bekle ... çünkü belli yaşın üstündeki insanlar özellikle kadınlar hastalıklarını anlatmayı cok severler, benim kayınvalidem böyledir sürekli tansiyonum söyle şekerim böyle der durur, kendi ailemde de cok var böyleleri.. bende hiç konu bulamassam alırım kayınvalidenin test sonuçlarını elime bakarız üzerine konuşuruz hatta tansiyon ve şeker ölcerim onunla beraber kendiminkinide :)

nebf, Biraz daha anlatır mısınız , hatta mümkünse o gelin Hanım'a bu sitenin adresini verin de bize ders versin..... Sizi bilmem belki iyi bir insansınızdır ama o gelinden birçok eve lazım.

Son düzenleme:

Benimde görümcem sizin gelin gibi. Bi ara haftanın 2 gündü bendeydi. Giderlerken yine bekleriz diyorum bir kere bile bende beklerim dememiştir. Anca işi olduğu zaman çağırır. Kocam evde olmadığı zaman bile kocasıyla birlikte bir kaç kere gelmişliği vardır düşünün artık. Bir keresinde emanetin var bende getireyim demek için aradım lafı ağzıma tıkadı yarın gelirim almaya hem de otururuz dedi. Sanki onun evinde koltuk yok. Telefonum çaldığında sinir sitemim tavan yapıyor artık. O kadar gıcık kaptım. Hep dua ediyorum ona karşı olan düşüncelerim kalbimden gitsin diye tam biraz rahatlıyorum hooop yine bir aradayız.

nebf, Biraz daha anlatır mısınız , hatta mümkünse o gelin Hanım'a bu sitenin adresini verin de bize ders versin..... Sizi bilmem belki iyi bir insansınızdır ama o gelinden birçok eve lazım.

evet ben de ders almak istiyorum. Kocasıyla da arası iyi anladığım kadarıyla o gelin gibi olmak istiyorumm.

Etme o zaman
Şart değil ki
Ben 2 yıllık evliyim hoş geldiniz nasılsınız dışında bi muhabbetim yok
Ona özel değil, huy benim ki
Çok samimi olmadıkça muhabbetim bundan ibarettir
Bi problem olarak ta görmüyorum

Havalardan bahsedin. Hep işe yarar:) hastaneye falan gidiyordur muhakkak hastadır. Sonuçlarını sor mesela.:) işte bilmem kimin düğünü nasılmış gelini nasılmış gibi şeyler falan sohbet konusu işte:)

Canım bende genelde konu bulamam biraz havadan sudan ordan burdan konuşuruz sonra ikimizde susarız:))zaten çok içli dışlı olmayada gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…