- Konu Sahibi doktoradayi
-
:) ne kadar süredir tanıyorsunuz k.v nizi?
diğeri gelini sen adayısın yani diğerinin bir kıdem farkı var :)
benimde muhabbetim pek tutmuyor diğer geliniyle maşallahları var ama ben yanında yaşamıyorum aynı şehirde değiliz diğer gelinle iki apartman mesafesi var tüm akrabaları biliyor ben çoğunu tanımıyorum diğerinin çocuğu var bende yok ee normal olarak susmayı seçiyorum
çok şanslısın ne güzel bilgisayar falan takılıyor kadıncağız benimki mal mal konuşuyor oğlum şöyledir oğlum böyledi oğlum üzülür oğlum sever sanki oğluna zarar verecekmişim gibi devamlı devamlı oğlunu övüyor bir kerede kızım sende iyisin demedi
4 aydir ben uzak oldugum icin gittigimde bi hafta gibi bi sure onlarda kaliyorum bu dort ay icinde 20 gun filan onlarda kalmisimdir .su yemgi naisl yapiyosunuz soruyorum kizim bi kere yaparim sende gorursun diyor.halbuki benim amacim konu acmak
maşallah diyeyim nazar değmesin çünkü o kazın ayağı hep öyle durmuyor boşver işte sevin konuşacak konun yok aramıyorsun o da aramıyor istediğin doğal mesafe ortada keyfini çıkart
anlıyorum sizi birbirinizi tanıma süreniz henüz çok yeni acaba mizacı mı öyle kv. nizin yoksa sadece sizinle mi iletişim kuramıyor diye düşündüm umarım zamanla düzelir ben kv nizde art niyet hissetmedim benim eski kv. (kv bile demek istemiyorum ama) ağzını her açtığında beni rencide edecek sözler sarfederdi özellikle de başbaşa kaldığımızda o yüzden şükredin ki sizinki böyle yapmıyor.
sukrediyorum gercekten bu kaynanamla bagli sikayetim degil suan icin sikayet etsem gercekten cok haksizlik etmis olurum.fakat acaba bunu duzeltebilmek icin ben napmaliyim diye dusunuyorum.nisanlima soyeldigimde azcik cekingen olma gecer diyor fakat nasil olmayim birbirimize bakiyoz ya benim annemle bile benden fazla muhabbet ediyor
acaba sizden çekiniyor mu yanlış bişey konuşup da sizi kırmaktan ve kendisinden soğumanızdan filan mı korkuyor ki aslında siz adım atıyorsunuz yemek tarifi soruyorsunuz gayet güzel konu açıyorsunuz ama
bnede onu cozemiyorum acaba mesafe mi koymaya calisiyor diyorum bazen.scekiniyor mu .belki de bu da olabilir
eğer çekiniyorsa sizi tanıdıkça yanıldığını anlayacaktır ve iletişiminiz artacaktır. ben de ilk erkek arkadaşımla birlikteliğin ilk günlerinde konuşacak bişey bulamazdım o susar ben susarçok endişe etmiştim hep böyle mi olacaz diye ama zamanla düzeliyor.
uzak oldugum zaman keyfini cikariyorum:)hep oyle olmucak tabi ama esine karsi davranisina bakiyorum degisse ins azcik degisir oyle umuyorum.evlerine gittigim zaman konusamayinca kasiliyorum iste bu yuzden gitmek istemiyorum evlerine malesef sanki bunaliyorum ya
ayyyy aynı ben....aynı durumlar bende de var....
sizde de mi ayni napicaz ya bunalmak istemiyom rahat rahat konusmak istiyorum oray agidecegim gun geceden sikinti basiyor
Nişanlılıkta mesafeli duruşları senin onlardan bir şey isteme ihtimalinden dolayı olabilir. Aramaz sormazlar gelin fazla havalara girmesin diye. Nişanlılıkta: kayınvalidem aramıyor, mesafeli duruyor, çok seviyeli ........ Evlilikte: kayınvalidem hergün aramamı istiyor aramazsam eşime şikayet ediyor, her lafa karışıyor, evime baskın yapıyor, çok yapışkan her misafirinde çağırıyor. Sevgili kardeşim eğer küstahlık olarak algılamazsan diyeceğim şu ki senin yolun iyi yol değil gel vazgeç bu samimi olma isteğinden, evliliğinin selameti için yapma derim. Yoksa özgürlüğünü ellerimle bu kadına teslim edersin ayrıca bir kere başladı mı o sohbet samimiyet bir daha da kurtulamazsın. Fazla gitme ağırdan sat kendini nasıldınız iyimisiniz Allah iyilik versin bitti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?