kv le muhebbet edicek konu bulamiyorum

diğeri gelini sen adayısın yani diğerinin bir kıdem farkı var :)
benimde muhabbetim pek tutmuyor diğer geliniyle maşallahları var ama ben yanında yaşamıyorum aynı şehirde değiliz diğer gelinle iki apartman mesafesi var tüm akrabaları biliyor ben çoğunu tanımıyorum diğerinin çocuğu var bende yok ee normal olarak susmayı seçiyorum
çok şanslısın ne güzel bilgisayar falan takılıyor kadıncağız benimki mal mal konuşuyor oğlum şöyledir oğlum böyledi oğlum üzülür oğlum sever sanki oğluna zarar verecekmişim gibi devamlı devamlı oğlunu övüyor bir kerede kızım sende iyisin demedi

sanirim bu konuda cok sansliyim .oglunu degil beni savunur her zaman. bi kersinde nisanlima yemek yapicam isten geldi yemegin pismesine daha var .cok aciktim dedi bende hemen kapris yaptim annesi telde bunu duydu.acsan git kendin yap ye dedi ogluna .banada cok yuz verme erkek milleti bu diyor:))

maşallah diyeyim nazar değmesin çünkü o kazın ayağı hep öyle durmuyor boşver işte sevin konuşacak konun yok aramıyorsun o da aramıyor istediğin doğal mesafe ortada keyfini çıkart

daha samimi konuşmayı deneyin annemmm diyin mesela bn hiç normal anne dediğimi bilmem hep annecim derim ilk anne demeye başladığımdan beri.. genelde muabbette laf lafı açar bizim konuşsak saatlerce konuşuruz yani bu birazda benim konuşkanlığımdan kaynaklı belkide çünkü kv de o kadar konuşkan durmuyor yani.. bi girişiyoruz oğlunu çekiştirmeye ohoooo uzuyooo gidiyo muabbet... muabbet edicek konu bulamıyorsan nişanlının çocukluğunu anlattır bak bu on numara konu he hatta birlikte varsa fotolarına bakın bu sizi daha samimileştirir arada övün onu nasıl güzel bi evlat yetiştirmişsiniz diye.. sizden iyisi olmaz o zaman

4 aydir ben uzak oldugum icin gittigimde bi hafta gibi bi sure onlarda kaliyorum bu dort ay icinde 20 gun filan onlarda kalmisimdir .su yemgi naisl yapiyosunuz soruyorum kizim bi kere yaparim sende gorursun diyor.halbuki benim amacim konu acmak

anlıyorum sizi birbirinizi tanıma süreniz henüz çok yeni acaba mizacı mı öyle kv. nizin yoksa sadece sizinle mi iletişim kuramıyor diye düşündüm umarım zamanla düzelir ben kv nizde art niyet hissetmedim benim eski kv. (kv bile demek istemiyorum ama) ağzını her açtığında beni rencide edecek sözler sarfederdi özellikle de başbaşa kaldığımızda o yüzden şükredin ki sizinki böyle yapmıyor.

maşallah diyeyim nazar değmesin çünkü o kazın ayağı hep öyle durmuyor boşver işte sevin konuşacak konun yok aramıyorsun o da aramıyor istediğin doğal mesafe ortada keyfini çıkart

uzak oldugum zaman keyfini cikariyorum:)hep oyle olmucak tabi ama esine karsi davranisina bakiyorum degisse ins azcik degisir oyle umuyorum.evlerine gittigim zaman konusamayinca kasiliyorum iste bu yuzden gitmek istemiyorum evlerine malesef sanki bunaliyorum ya

sukrediyorum gercekten bu kaynanamla bagli sikayetim degil suan icin sikayet etsem gercekten cok haksizlik etmis olurum.fakat acaba bunu duzeltebilmek icin ben napmaliyim diye dusunuyorum.nisanlima soyeldigimde azcik cekingen olma gecer diyor fakat nasil olmayim birbirimize bakiyoz ya benim annemle bile benden fazla muhabbet ediyor

acaba sizden çekiniyor mu yanlış bişey konuşup da sizi kırmaktan ve kendisinden soğumanızdan filan mı korkuyor ki aslında siz adım atıyorsunuz yemek tarifi soruyorsunuz gayet güzel konu açıyorsunuz ama

acaba sizden çekiniyor mu yanlış bişey konuşup da sizi kırmaktan ve kendisinden soğumanızdan filan mı korkuyor ki aslında siz adım atıyorsunuz yemek tarifi soruyorsunuz gayet güzel konu açıyorsunuz ama

bnede onu cozemiyorum acaba mesafe mi koymaya calisiyor diyorum bazen.scekiniyor mu .belki de bu da olabilir

bnede onu cozemiyorum acaba mesafe mi koymaya calisiyor diyorum bazen.scekiniyor mu .belki de bu da olabilir

eğer çekiniyorsa sizi tanıdıkça yanıldığını anlayacaktır ve iletişiminiz artacaktır. ben de ilk erkek arkadaşımla birlikteliğin ilk günlerinde konuşacak bişey bulamazdım o susar ben susar çok endişe etmiştim hep böyle mi olacaz diye ama zamanla düzeliyor.

ayyyy aynı ben....aynı durumlar bende de var....

nişanlısınız muhabbet için erken değil mi? daha önceden birbirinizi tanımıyordunuz büyük ihtimalle.(akrabalık vs)

birbirinizi tanımıyorsunuz bu yüzden de konuşacak birşeyler bulamıyorsunuz çünkü kırmak kızdırmaktan çok daha iyidir böyle mesafeli olmak. konuşmaya başlasa bu sefer karışıyor diye düşüneceksin. yoksa konuşmak başka türlü nasıl olur ki.. dolasıyla ileriki zamanlarda konuşacak birşeyler bulunur merak etme.. o zaman da eyvahh herşeye karışıyor diye topik açarsın:))
bir de sorular sorsa kendini sorguya alınmış gibi hissedersin.. en iyisi sohbet ortamında olması herşeyin.. o da zamanla olur canım.

stres niye basıyor ki.. rahat ol..konuşmak zorunda değilsiniz ki... yani hal hatır sorulur gerekli sorulur.. ne gerekli konuşmalar olur.. ama sırf konuşmak için boş boş konuşması da normal değil.

aileyi tanımak için sorular sorabilirsin... halalar teyzeler dayılar amcalar vs.. onların çocukları.. nerde oturdukları.. torunların şirinlikleri yaramazlıklar vs.. aynı şekilde sen de anlatırsın.
ne biliyim kv nerelerde yaşar... köy,kasaba vs. yazlıklar..hoşlandığı yaptıkları birşeyler var mı..

tel.konuşmaya gelince.. valla hal hatır sormak sonra neler yaptığından bahsetmek.. birşey yapmıyorsan değişen birşey yok demek vs.. yani saatlerce konuşmak gerekmiyor.. sevgiyle saygıyla bir gülümsemeyle hal hatır sormak yeterli bence.. gerisi hikaye..

Son düzenleme:
Nişanlılıkta mesafeli duruşları senin onlardan bir şey isteme ihtimalinden dolayı olabilir. Aramaz sormazlar gelin fazla havalara girmesin diye. Nişanlılıkta: kayınvalidem aramıyor, mesafeli duruyor, çok seviyeli ........ Evlilikte: kayınvalidem hergün aramamı istiyor aramazsam eşime şikayet ediyor, her lafa karışıyor, evime baskın yapıyor, çok yapışkan her misafirinde çağırıyor. Sevgili kardeşim eğer küstahlık olarak algılamazsan diyeceğim şu ki senin yolun iyi yol değil gel vazgeç bu samimi olma isteğinden, evliliğinin selameti için yapma derim. Yoksa özgürlüğünü ellerimle bu kadına teslim edersin ayrıca bir kere başladı mı o sohbet samimiyet bir daha da kurtulamazsın. Fazla gitme ağırdan sat kendini nasıldınız iyimisiniz Allah iyilik versin bitti....

tskr edrim zaten okuduklarimdan sunu anlamis oldum hersey yolunda sıkıntı yok boyle devam et:) bende laf dinleyip oyle yapicam demek ki nrml hersey .fazla civikligi sevmem zaten ne zaman konusursak konusuruz aman en iyisi sallayim ben dedim kendi kendime

Ahhhh keskee gelinlerle kayinvalideler ana kiz gibi olabilse ,ne guzel olucakk dimii :)

Sen biraz daha atilgan olsan mesela icinden geldigi gibi bi hediye yapsan onun hosuna gidicek mutlu edicek bisey.. eger sevecen biriyse kayinvaliden gercekten isin kolay ,belkide senn cekindigin icin o da mesafeyi koruyordur.. ben derim kii eger gercekten seviyorsan ki eminimm herkes esiniin annesini kutsal goruyordur .. sevgini goster canimm mutlaka aranizda ki dijalog cok guzel olucaktir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…