kv bana evlendiğimizn 3. haftasında ceyrek altınları satın ne var eşin o senin iş için kullanacak dedi. oysa eşimin ceyrek altınları istediği yok işte kendisinin 2 bileziği varken bize karışan tavrı beni çok sinir etmişti. eşimle olan tartışmalarım kv yüzünden oldu. yok misafir geldi gelin. yok buraya gidilecek gelin doğum günümde bile dışarıya yemeğe çıkacağız süslenicem belki ama yok misafir gelmiş gezmeye gidecekler sizde gelin. ben söyledim kaç defa bize karışmayın (tatlı dille tabi). kv ye bir türlü ısınamadım. altlı üstlü oturuyoruz ama iyiki ben çalışıyorum yoksa ne yapardım bilemiyorum. kvmle 2 haftadan beri konuşmuyoruz. yani o benimle konuşmuyor soğuk davranıyor haksızmıyım sizce deliricem
ayrı olanlar ve altlı üstlü oturanlar halinize şükredin:) en azından onun bulunduğu ortamdan çıkıp kapınızı kapatıcak bir eviniz var benim oda yok beraber oturuorum her günümüz sorunlu geçio nereye kadar böle gidicek bilmiorum
ay bende birlikte yaşıyorum ALLAH ikimizede ayrı evler nasip etsin benim zorda biraz gerçi
Amin canım İnşallah en güzel evlerde Allah oturmayı nasip etsin sizlere.Allah kolaylık versin benimkiside 1 sokak ötede ama her daim hayatımın içinde
ay bende birlikte yaşıyorum ALLAH ikimizede ayrı evler nasip etsin benim zorda biraz gerçi
bizim kolay gibi gözüküodu ama şimdi çıkılmaz durumdayız bi ev var içi kaba inşaat kaynım inşaat işi yapıo die 20 milyar verdiler evi yapta bunlar geçsin die 1.5 sene oldu kaynım parayı yedi üstünede biz nasıl çalıştık çabaladık onlarda öle yapsın dedi bu beni ve kocamı dahada çıldırttı şimdilik beklioruz bakalım nolcak
ne zevk alıyorlarsa başkalarının hayatına karışmaktan başkaları diyorum çünkü insanlar evlenince başka bir yaşam kuruyolar artık yeni birhayat yani benim annem nasıl karışmıyosa eşimin anneside karışmasın ya bu bu kadar zormu
banim durumda kv dem eşinden ayrılmış benim eşimle kalıyomuş ondan sonrada ben evlenince yine bizim yanımzda kalmaya devam yani senin yine ayrılma şansın varmış azda olsa canım
ne güzel işte sana soğuk davranıyor aklıma şu geldi
kayınvalideni eşin yanındayken görünce ay annecim nasılsın de o konuşmasa sen konuş
eşin yokken o sana nasıl davranıyorsa öyle davran
eşin annem sana küsmüş derse
öylemi hiç fark etmedim hemen gidelim gönlünü alalım de eşinle git sana pas vermese de ay annecim seni üzmüşüm özür dilerim falan de
eşin yokken o sana nasıl davranıyorsa yine öyle davran
yine misafir geldi falan derse keyfine göre git yada gitme
eşine de annen çağırdı ama çok halsizim çok yoruldum falan de gitme
kayınvaliden plan yapmadan sen eşinle planlar yap
zamanla kayınvaliden alışır
eşinin yanında hep iyi davran
evet öylede ayrılma imkanın var ev var ama bu fırsatı elinden alıolar bu dahada kötü sen en azından şansım yok diosun ama benim var engelleyen çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?