kv me ısınamadım. sizce?

LEMIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
97
1
6
İzmir
kv bana evlendiğimizn 3. haftasında ceyrek altınları satın ne var eşin o senin iş için kullanacak dedi. oysa eşimin ceyrek altınları istediği yok işte kendisinin 2 bileziği varken bize karışan tavrı beni çok sinir etmişti. eşimle olan tartışmalarım kv yüzünden oldu. yok misafir geldi gelin. yok buraya gidilecek gelin doğum günümde bile dışarıya yemeğe çıkacağız süslenicem belki ama yok misafir gelmiş gezmeye gidecekler sizde gelin. ben söyledim kaç defa bize karışmayın (tatlı dille tabi). kv ye bir türlü ısınamadım. altlı üstlü oturuyoruz ama iyiki ben çalışıyorum yoksa ne yapardım bilemiyorum. kvmle 2 haftadan beri konuşmuyoruz. yani o benimle konuşmuyor soğuk davranıyor haksızmıyım sizce deliricem

ne güzel işte sana soğuk davranıyor aklıma şu geldi
kayınvalideni eşin yanındayken görünce ay annecim nasılsın de o konuşmasa sen konuş
eşin yokken o sana nasıl davranıyorsa öyle davran
eşin annem sana küsmüş derse
öylemi hiç fark etmedim hemen gidelim gönlünü alalım de eşinle git sana pas vermese de ay annecim seni üzmüşüm özür dilerim falan de
eşin yokken o sana nasıl davranıyorsa yine öyle davran
yine misafir geldi falan derse keyfine göre git yada gitme
eşine de annen çağırdı ama çok halsizim çok yoruldum falan de gitme
kayınvaliden plan yapmadan sen eşinle planlar yap
zamanla kayınvaliden alışır
eşinin yanında hep iyi davran

Uzun süredir bu siteyi takip ediyorum, herkes kv şikayetçi. Neden bu kadar evlenip barklanmış oğullarının hayatlarına müdahale ediyorlar ki:44:

bende de karışma olmuyor olamazda arada kendi fikirleri ile ilgili teklif geliyor şöyle yapın buraya gidin gibisinden yapmıyorum

kafama göre takılmam ve eşiminde onlara hatalarını söyleyip beni koruması deli ediyor

konu sahibi arkadaş birlikte kalıyormuş burda eşinin rolü önemli diye düşünüyorum.kızı annesinin yanındayken gel diye çağırmak yerine

kız annesinde neden çağırayım dememiş eşi

ne güzel kaynanan mesafe koymuş kendince,daha ne istiyorsun

Kayınvalideler bayılır misafir gelsinde gelin gelsin hizmet etsin misafirler onu görsün bilmiyorum sanki bana göre çok büyük haz duyuyorlar bu durumdan.Senin kaynana yime iyimiş canım başkaları olsa eşlerini doldurup dövtürtüyorlar gelinlerini emin ol

ayrı olanlar ve altlı üstlü oturanlar halinize şükredin:) en azından onun bulunduğu ortamdan çıkıp kapınızı kapatıcak bir eviniz var benim oda yok beraber oturuorum her günümüz sorunlu geçio nereye kadar böle gidicek bilmiorum

ay bende birlikte yaşıyorum ALLAH ikimizede ayrı evler nasip etsin benim zorda biraz gerçi

Amin canım İnşallah en güzel evlerde Allah oturmayı nasip etsin sizlere.Allah kolaylık versin benimkiside 1 sokak ötede ama her daim hayatımın içinde

ne zevk alıyorlarsa başkalarının hayatına karışmaktan başkaları diyorum çünkü insanlar evlenince başka bir yaşam kuruyolar artık yeni birhayat yani benim annem nasıl karışmıyosa eşimin anneside karışmasın ya bu bu kadar zormu

ay bende birlikte yaşıyorum ALLAH ikimizede ayrı evler nasip etsin benim zorda biraz gerçi

bizim kolay gibi gözüküodu ama şimdi çıkılmaz durumdayız bi ev var içi kaba inşaat kaynım inşaat işi yapıo die 20 milyar verdiler evi yapta bunlar geçsin die 1.5 sene oldu kaynım parayı yedi üstünede biz nasıl çalıştık çabaladık onlarda öle yapsın dedi bu beni ve kocamı dahada çıldırttı şimdilik beklioruz bakalım nolcak

banim durumda kv dem eşinden ayrılmış benim eşimle kalıyomuş ondan sonrada ben evlenince yine bizim yanımzda kalmaya devam yani senin yine ayrılma şansın varmış azda olsa canım

Canım iş kocalarda bitiyor bizimkiler ana kuzusu.Anası arasa korkudan meşgule veremiyen bir adam ki bize hiç bir yardımları yok diyim maddi manevi yardımları var eşim ondan böyle yok yani biz ne yaparsak olmuyor istersen dünyanın öteki ucuna git kötü niyetliyse kaynana yine huzurunu kaçırır

ara sıra kv çalıştıgını hatırlat olsun bitsin
sen çalışıyosun yorgun olursun
evinin işi olur
agrıyan yerlerin olur

banim durumda kv dem eşinden ayrılmış benim eşimle kalıyomuş ondan sonrada ben evlenince yine bizim yanımzda kalmaya devam yani senin yine ayrılma şansın varmış azda olsa canım

evet öylede ayrılma imkanın var ev var ama bu fırsatı elinden alıolar bu dahada kötü sen en azından şansım yok diosun ama benim var engelleyen çok

Valla bu konularda kesin düşüncem ne kocalara ne de kayınvalidelere taviz verilmemesi yönünde. Hayat herkesin kendi hayatı gençlik bir daha gelmeyecek. Tabii yerine göre gönül yapılır ama sen istediğin zaman yaparsın başkası istediği ya da öyle uygun gördüğü için değil. Taviz vermeyin kızlar verdikçe ister insanoğlu böyle nadıl alıştırırsanız öyle gider kvdeleriniz de kocalarınız da !

Canım evliliğimdeki derin tecrübelerime dayanarak kuralın şu olduğunu belirtmek isterim,iyi niyetli davranmak ama kendini ezdirmemektir,sonuçta eşinin annesi ,annesini hiçe sayarsan eşinide saymış olursun ve zamanla evliliğine yansır,uzun ve mutlu bir evlilik için saygılı ,seviyeli ve en önemlisi siyasi davranman gerekir,sevgiler.

Kaynanana isinman cok ta onemli degil cunku onla evli degilsin

canım bu arkadaş çok da güzel anlatmış .. senin durumun tamda böyle taktiksel olmalı .. gerektiği zaman hepimizin bunlardan faydalanması gerekiyor kesinlikle...

buarada şimdiki erkeklere bakıyorumda aile kuruyorlar güya.. ama kendi ailelerinde sözü geçemiyor anne baba hala ne derse o oluyor...

bizler bekarken bile yeri geldiğinde anne babaya o öyle olmaz böyle yapalım ben böyle istiyorum demesini biliyoruz ama bu erkekler..
yani şimdikiler çok anne kuzusu pısırık geliyor.. ve dişli anneler babalara sahipler buna karşılık onlarda baktılar ki oğlanda iş yok ne derse o oluyor

ben şuana kadar eşimin ailesinden şunu niye böyle yaptınız yada niye oraya gittiniz lafını duymadım burayı okuyorum da melek gibi insanlar diyorum benimkiler ya ...

hoş birde burda eşimin faktörü çok büyük eşimden hepsi ayrı çekinir.. sanırım bunun etkisi büyük..

birde kızlar artık erkeklerin iki tatlı sözüyle aynı evde yaşarız gibi toz pembe hayaller kurmayın artık

forumda sürekli kayınvalidemle yaşayacağım çok iyi felan diye konular açılıyor sonrası malum.. üzülüyorum gerçekten.. evlenmeden önce neden düşünülmez sonrası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…