Kv menapozda diye mi böyle?

Hayırlı Günler

Hanımlar geldiğimizden beri kv'in yüzü gülmüyor.
6 ay önce menapoz'a girdi, ben biraz buna bağladım. Bunalma, ateş basma derken rahatsızdır diye üstünde durmadım.
Ama eşimde olayın farkında.
En son geçenlerde biz otele tatile çıkmadan yani kendi evimizdeyken, ben başka bir odadayken bunlar tartıştı.
Sudan bir sebepten eşime çıkıştı sonra kayınbabama patladı.
Eşimde ona: "Geldiğimden beri suratını çekiyorum, bilseydim böyle olacağını hiç gelmezdim.sana rahatsızlık verdik galiba" minvalinde konuşunca kv tepki vermemis, ağlamış. Tersleyerek cevap verir, küçük düşürücü konuşur eşimle.
Halbuki eşim etrafında döner, eve ne lazımsa alır, akraba ziyaretlerine beraber gideriz.

Daha çok örnekler var. Sofrada aile büyükleri ile beraber otururken eşimi çocuk gibi azarlaması, kaba konuşması...benimde olduğum esnada kv kendi annesine dönüp ve hiç alakasi yok iken birden bire"kim benim için ne düşünüyorsa allah bin beterini versin"böyle gülünc şeyler
Bu tavrıda yanlız eşime. Diğer çocuklarına ve ailesine böyle yapmiyor

Ve şimdi:
Sırf beraber bize katılsınlar diye ekstra büyük araba kiraladık, tatile geldik.
Akrabamızın devre mülkü,bir otel.
Onlarada x akraba ısrarla buyrun gidin demiş ama kv yanaşmamış.
Bizim araba olunca bizimle geldiler.
Tatil planımız başkaydi ancak akrabamız israr edince tsk ederek kabul ettik.
Yemek esnasinda kv oğluma güya sakadan diyor ki" hadi yaşadın x sayesinde".

Sanki cocuğum orda hic hayatinda yemediği ezganterik şey yiyorda:/

Diyecektim "anne sen bizim sayemizde yaşadın, biz getirmeseydik asil sen gelemeyecektin",diyemedim,yemek yiyorduk.

Zoruma gitti açıkcası ve eşimle paylaştim, biz cokmu gariban duruyoruz acaba dedim.
Eşimde farkında, anneme diyecek cok lafim var hep tersliyor takmiyor dedi.
Çocukları asla yük etmem, teklif ederse ancak 1-2 saatliğine bırakıyorum, oda tatil ile beraber geldiğimizden beri 14 gün içinde toplam 2x oldu.
Her yere canta gibi yaninizda gezdirmek zorunda degilsiniz ben gillarca gezdirdim yine yaranamadim. Tatillere pesimizden gelirdi gezmeye giderdik kosarak gelirdi yemege cikardik gelirdi nefes alamazdık onsuz. Diger gelinleri yuzune bakmaz hastalikta saglikta ben bakarim ama yine benden kotusu yok. Kocam desen anasindan bin beter tam bir ana kuzusu hergun dizinin dibinde. Hic kendini yipratma canim ne yaparsan yap yaranamazsin kv milletine. Kirildiginda asla susma direk aklina geleni soyle yoksa bu dongu boyle devam eder

Kv ile değil tatile gitmek tuvalete dahi gitmem aklımı peynir ekmekle mi yedim ayol!!! ;)

Merhabalar,
Hanımlar menapozla çok alakası olmadığinı düşünmeye başladim artık.

Aksam yemegine kvgil yedikten sonra indik,onlar oturuyordu. Restoran gibi bir yer baya kalabalikti.

Çocuklar mizmizlandigi için ikiside beni istediler ve ayakta hic oturmadan onlarla önce ilgilendim ve esimle doyurduk (1 ve 3 yaslarindalar). Oda öyle oturdu beni izledi hic kizim otur ben zaten yedim yardim edim demek yok. Herkes bize bakti.

O esnada esim sakasina" anne biz biletleri erteledik, hemen gitmiyoruz"dedi. Kv tepki vermeyince esim gülerek" aman tamam tamam kalp krizi gecirme simdi saka yaptim korkma" dedi.

Kv ne dese begenirsiniz. "Yo niye kalp krizi gecirimki. Esyalarimi toplar o zaman köye dönerim".

Eşim anlamadi mi yada agır mi geldi anladigi bilmiyorum sustu, bende ikisi arasina girmek istemedim ama "niye evi terk ediyorsun bizi istemiyormusun" diyecektim,diyemedim.
Anladim ki susunca hata oluyor, o an söylenmeliymiş.

Bir bucuk senedir oglunu torunlarinı görmüyordu.
Kücük oğlum dogdu dogali ilk defa birbirlerini gördüler. Gercekten lafin nereye gidecegini bilmiyor.
Bundan sonra muhatap olmamaya karar verdim.
He, simdi dünki lafi hatirlatsam yok sen yanlis anladin dicek..öyle bi kisilik iste

Menopozdan olsa herkese öyle davranırdı. Size bir garezi var herhalde. Kimseye bir şey diyemeyip hıncını sizden çıkartıyor sanırım. Siz de diğerleri gibi yapın, dişli olun ki size sataşamasın.
Demi ama.
6 ay oldu, taze değil ki. Tatile gelmiş, iş yok güç yok hersey ayagina geliyor. Daha durulmasi gerekirken cok ters konusuyor.
En cokta eşim adina üzülüyorum, ben geldigimden beri sadece bir defa ilk gelirken giriste sarilsi, öyle kaldi. Bana sarilir basimi oksardi, hicbisey yok kadinda diyor.
Ama kaynima gelince yazik calisiyor o yorgun.
Görümceme gelince benim herseyim prensesim.
Ki kaynim onu cok cok aglatip evinden göndermiştir..

Back
X