Hayırlı Günler
Hanımlar geldiğimizden beri kv'in yüzü gülmüyor.
6 ay önce menapoz'a girdi, ben biraz buna bağladım. Bunalma, ateş basma derken rahatsızdır diye üstünde durmadım.
Ama eşimde olayın farkında.
En son geçenlerde biz otele tatile çıkmadan yani kendi evimizdeyken, ben başka bir odadayken bunlar tartıştı.
Sudan bir sebepten eşime çıkıştı sonra kayınbabama patladı.
Eşimde ona: "Geldiğimden beri suratını çekiyorum, bilseydim böyle olacağını hiç gelmezdim.sana rahatsızlık verdik galiba" minvalinde konuşunca kv tepki vermemis, ağlamış. Tersleyerek cevap verir, küçük düşürücü konuşur eşimle.
Halbuki eşim etrafında döner, eve ne lazımsa alır, akraba ziyaretlerine beraber gideriz.
Daha çok örnekler var. Sofrada aile büyükleri ile beraber otururken eşimi çocuk gibi azarlaması, kaba konuşması...benimde olduğum esnada kv kendi annesine dönüp ve hiç alakasi yok iken birden bire"kim benim için ne düşünüyorsa allah bin beterini versin"böyle gülünc şeyler
Bu tavrıda yanlız eşime. Diğer çocuklarına ve ailesine böyle yapmiyor
Ve şimdi:
Sırf beraber bize katılsınlar diye ekstra büyük araba kiraladık, tatile geldik.
Akrabamızın devre mülkü,bir otel.
Onlarada x akraba ısrarla buyrun gidin demiş ama kv yanaşmamış.
Bizim araba olunca bizimle geldiler.
Tatil planımız başkaydi ancak akrabamız israr edince tsk ederek kabul ettik.
Yemek esnasinda kv oğluma güya sakadan diyor ki" hadi yaşadın x sayesinde".
Sanki cocuğum orda hic hayatinda yemediği ezganterik şey yiyorda:/
Diyecektim "anne sen bizim sayemizde yaşadın, biz getirmeseydik asil sen gelemeyecektin",diyemedim,yemek yiyorduk.
Zoruma gitti açıkcası ve eşimle paylaştim, biz cokmu gariban duruyoruz acaba dedim.
Eşimde farkında, anneme diyecek cok lafim var hep tersliyor takmiyor dedi.
Çocukları asla yük etmem, teklif ederse ancak 1-2 saatliğine bırakıyorum, oda tatil ile beraber geldiğimizden beri 14 gün içinde toplam 2x oldu.