- Konu Sahibi ozlemeymenn
ewt ewt kreş çok ciddi önem taşıyor.
dün eve gittik akşam çocuk durmayınca parka çıkardım. kınamak değil de şaşkınlık diyeyim. annelerinin yetiştiridiği! çocuklardı parka taş atıyorlar yüksekten, ateş yakıyorlar, başka çocukları taciz ediyorlar şok oldum. bu çocuklar da 5-8 yaş arasıydı üstelik. 2 yaşındaki oğlum da garip garip bakıyor arkadaş sanıp arkalarından koşmaya çalışıyordu. aldım geldim çocuğu. kafasına bir taş gelecek diye ödüm patladı. kaç kez de uyardım atmayın çocuklar, yapmayın çocuklar diye. dayanamadm sesim yüksek çıktı bıraktılar taşı ama bu seferde kibrit bulup ateş yakmaya başladılar.
velhasıl şimdilik ben de çok memnunum maşallah kreşten. 2 yaşında oğlum severek gidiyor. ağlamıyor kaçmıyor.. inş böyle devam ederiz. sizze de ne mutlu , sizi gururlandıracak evlatlarınız var. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inş.
Aminn..
Sizinkilere ve tüm evlatlara da güzel, huzurlu mutlu, sağlıklı ömürler versin.
Gülümseyerek okudum yazdıklarınızı..
Çünkü benim çocuklarım da parkta diğerleri gibi davranmadıkları için eleştiriye maruz kalıyoruz..
Mesela o kaydıraklardaki borulardan kayarak inemiyor benim çocuklarım..
Kızıma ip atlamayı çok geç öğrendi..
Telafi edeceğiz bakalım..
Akademik başarılarını daha çok önemsiyorum ama çocukların çocuk gibi davranmıyor diye ciddi tepkiler alabiliyorum..
Benim için önemli olan onların mutluluğu..
Etü, getup, satranç, yüzme, piyano onları parktan daha mutlu ediyor..