- 22 Aralık 2019
- 343
- 336
- 103
- Konu Sahibi Beybilibili
-
Bakın Bunalr sadece son 2 günde olan örneklerdi aklıma ilk bunlar geldiği için bunu yazdım. Ben bi yere misafirliğe gitsem kalkıp da bu şişe boşalmış içtin mi diye sormam banane yani. Eşya onun ev onun keyif onun para onun yanlış mı düşünüyorumNiye gicik oluyorsunuz ki,siradan bir soru soruyormus kadin. Hani dese ki neden bu marka yumusatici kullaniyorsun dese anlayacagim kizma sebebinizi. Ama gormemis yarim dolu olan siseyi ilk gun,bir gunde nasil bitti diye sasirip sormustur. Bana normal geldi artik bunu da hesap sormak olarak gormemek lazim
Evet çocuk var, Allah var çocuğa çok iyi bakacağından eminim ama aynı ev içinde olunca ve biraz da anlaşması zor meraklı bi insan olunca böyle şeyler sinirime dokunuyorNiye sizde kalıcak işe başlarsanız, çocuk mu var? Ona mı bakacak? Kv değil kim olursa olsun eğer birine işiniz düşerse gerekli gereksiz herşeyde hesap sorma hakkını görüyorlar kendilerinde.
Kendisi zaten zor bi insan, tavrımı koyunca da eminim beni sürekli düşman gibi görüp uğraşacak. Bunun olmasını istemiyorum çünkü zamanında o kadar çok yıprandım ki artık uğraşmak istemiyorumTavrınınızı ortaya koymazsanız hep böyle devam eder.
Sizinde ona işiniz düştüyse tatlı-sert cevaplarla, kalp kırmadan ama kendinizide sinir hastası etmeden bu süreci atlatmaya bakın. Zor ama sağlayacağı katkıyı düşünün. Çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan birine emanet edebilmek çok konforlu bir durum.Evet çocuk var, Allah var çocuğa çok iyi bakacağından eminim ama aynı ev içinde olunca ve biraz da anlaşması zor meraklı bi insan olunca böyle şeyler sinirime dokunuyor
Olmuyor işte inanın ben de bunu söylemeyi çok istiyorum ama bu sefer hepten huzurumuz kaçacakSanane de bence.
Senin evinde eşyaların için hesap sorması çok saçma o konuşunca iyi sen haklı olarak cevap verincemi düşman olacak.Kendisi zaten zor bi insan, tavrımı koyunca da eminim beni sürekli düşman gibi görüp uğraşacak. Bunun olmasını istemiyorum çünkü zamanında o kadar çok yıprandım ki artık uğraşmak istemiyorum
Rahatsiz olunacak boyutta bir sey degil. Sizde cocuk bakmaya kalacak bir insan artik misafir degildir,o evin insanidir. Bu verdiginiz iki kucuk ornekten rahatsiz oluyorsaniz cocuk nasil baktiracaksiniz o evre bambaska olacak farkinda degilsiniz bence.Bakın Bunalr sadece son 2 günde olan örneklerdi aklıma ilk bunlar geldiği için bunu yazdım. Ben bi yere misafirliğe gitsem kalkıp da bu şişe boşalmış içtin mi diye sormam banane yani. Eşya onun ev onun keyif onun para onun yanlış mı düşünüyorum
Yani bence herkese karşı böyle değil. Canı istediğinde istediği kişilere gayet ince düşünebiliyor. Ama benim gördüğüm kadarıyla zaten anlaşması zor bi insan olduğundan öyle çok fazla da yakın eş dost arkadaşı yok. Şu ana kadar bi tek yeğenleriyle güzel bi iletişimini gördüm. Eşimin baba tarafına karşı ve bana karşı böyleymiş gibi geliyor. Nasıl anlatsam sanki konuşurken dövecek gibi tavırla konuşuyor. Bunu Doğumdan sonra ziyaretime gelen arkadasım dahi farketmiş. Sabah kahvaltı hazırlarken yanıma gelip “ yardım etmeye gideceğim fakat yanlış bişey yaparsam azarlar diye korkuyorum “ demişti gülüp geçmiştikInsanlae hep konusur. Genel tavrini bilmedigimiz icin yorum yapmak zor. Herkese karsi mi öyle? Yoksa tek size karsi mi? Rahatsiz oluyorsaniz bunu uygun sekilde dile getirin. Sahsen kvde ve kpderimle hep acik konusurum. Onlarda acik konusur. Birbirimizi kücümsemeden konustugumuz icin alinan da yok. Hep sussarak, hep altan alarak iyi bir iletisim de yakalanamaz
Kesin değil istemezsem 1 yıl daha kendim bakabilirim yani kalkıp çocuk bakmaya diye gelmedilerRahatsiz olunacak boyutta bir sey degil. Sizde cocuk bakmaya kalacak bir insan artik misafir degildir,o evin insanidir. Bu verdiginiz iki kucuk ornekten rahatsiz oluyorsaniz cocuk nasil baktiracaksiniz o evre bambaska olacak farkinda degilsiniz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?