Kv min hesap sorması

Diyemiyor işte çünkü KV çocuğa bakacak olursa sonrasında diye .

burası benim evim..
ben öyle istedim öyle yaptım..
hayır ben onu istemiyorum..
sen kendi evinde öyle yap anne..ben böyle seviyorum.
gibi net cevaplar vermeyince emin olun tepenize biniyor ve evinizden çıkmıyorlar.
:/

Dün yemeklere koydum anne tadını almadın mı deseydiniz keşke Büyük ihtimalle evdeki her şey oğlunun oldugu için sorguluyor sizi oğlunun malına zarar verdiğiniz için yargılamadasınız yani. Çocuklarınızı ona baktırmamanızı tavsiye ederim yoksa mecburen susmak zorunda kalırsınız. 1 hafta torunlarıyla hasret giderdikten sonra evine yollayın.

Kayinvalidenize misafir olduğunu bazı şeylerin onu aştığını evin hanımının kendiniz olduğunu tatlı sert bir dille anlatın had önemli deyin baktınız anlamıyor gene aşıyor dişlerinizi gösterin

Kalp kırmayım dedikce kirilan dökülen biz oluyoruz tam 3.bucuk yıldır kalp kirmamak icin sustum ve hep sknttisini kendim cektim dün aksamda dahil.her seferinde birdahakine gereken cvp verecgim diyorum ama yapamiyorum sonra bakiyorum ben perisan haldeyim.Bakalim artik girtlagima dayandi tabiri caizse. Sanirim bu aksamki sondu ins bu sefer yapacagim.Gereken cvp neyse onu vermek lazim kirilirsa kırılsın biz nasil kaldirabiliyorsak onlarda kaldirabilir.Kaldiramiyorsada haddini sınırıni bilmeyi ogrensinler

Neden izah ediyorsunuz ki. Sizin evinizde size hesap sorulunca izah edilemez cevap verilir. Tavrınız ne olmadığı sürece daha size çok karışır. Yani sorun KV değil sizde

Bir tanıdığımın kaynanası da dolaptaki yemeklerin hesabını tutuyormuş, diyor ki yemek dolapta 5 gün bekliyor, sormuyor, döküyorum, döküldüğünü anlayınca akşmında dolapta falan vardı, getir de yiyeyim diyormuş kadın herkesin acayip bi huyu var galiba

Tipik bir kv işte benim kv de aynı türden evime her geldiğinde herşeyi didikliyor sürekli açıklama yapmak durumunda kalıyorum. Aslında susturup oturtmak lazım böylelerini.

maddi durumunuz suan için el verıyorsa cocugunuza kres yasına kadar siz bakın hem kimse gerilmesin hem yüzgöz olmayın hem de cocugunuzun en kritik gelişim döneminde yanında olun. Maddi durumunuz calışmanızı gerektiriyorsa takılmayın o kadın cocugunuza bakmak için hayatından ödün verecek siz de haliyle konfor alanınızdan.

Aynı şeyi anneniz sorsaydı nasıl tepki verirdiniz ona göre düşünüp davranın bence. Söylediği şey çok büyütülecek bir şey değil ama çorap söküğü gibi devamı gelebilir.
Bunu yazacaktım inanın yazık bu kv nefes alsa niye nefes aldı diyecek gelinlerimiz var

Buna benzer şeyleri kendi annelerimiz yapınca kimse annene mesafe koy demiyor. Ama kayınvalide yapınca herkes büyük tepkiler vermeye hazır. Benim annem de bende kaldığı üç günde bütün mutfak dolaplarındaki eşyaların yerlerini değiştirmişti. Ben de çok kızdım, eşim de. Eşim hatta anemle konuşmamı istedi. Ama bunun ötesinde anneme gelip tepki gösterseydi burası benim evim diye, eşimle kavga ederdim. Elbette önemli şeylerde sınırları çizmek ve onları korumak önemli ama en azından bu konudaki örnekleri o kadar da takmamak lazım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…