- Konu Sahibi Beybilibili
-
Diyemiyor işte çünkü KV çocuğa bakacak olursa sonrasında diye .Her misafirlige gittiniz evin boyle cetelesini mi tutuyorsunuz diyin,bu sorular beni rahatsiz ediyor,burasi benim evim hesap sorar gibi bu ne ,kitiliyorsa benim bardagim ,bittiyse benim yumusaticim ,kendi evinizle mi karistirdiniz burayi,herkes kendi evinin hesabina baksin ....
Merhaba bayanlar,
Kv ler ile farklı şehirlerde yaşıyoruz. Torunlarını görmeye yanımıza geldiler, bi kaç senedir kış başında gelip bi kaç ay kalıyorlar . İşe başlama gibi bir durumum olursa daha uzun süre kalacaklar. Benim sıkıntım şu, kv min benim evimde benim eşyalarım için bana hesap sorması. Örnekle açıklayayım: “yumuşatıcı dün doluydu bir günde içtiniz mi?” (2 ayrı şişe mevcut bi önceki gün açılmamış olanını görmüş ertesi gün yarım olanı) ama bunu sorarken şaka yapar gibi değil bildiğiniz hesap sorar gibi. Ben durumu izah ettim fakat bu şekilde olmayıp dökülmüş olabilir o olabilir bu olabilir. Yani başkasının evinde başkasının eşyasına hesap sormak niye. İkinci örnek: “su bardakları 6 tane değil miydi 5 tane var “ yahu bardak bu kırılıyor yani, bunun sayısını tutmak nedir? Kırılmıştır dedim. Anlayacağınız böyle saçma sapan konularda saçma sapan çıkışlar yapıyor bu sinirime dokunuyor. Kalbini kırmak da istemiyorum. Daha önce de dediğim gibi işe başlarsam daha üzümmüşler kalma ihtimalleri de olduğu için daha en baştan kötü de olmak istemiyorum.ama içten içe gıcık oluyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Diyemiyor işte çünkü KV çocuğa bakacak olursa sonrasında diye .
Desin o yine bakar ,rest iyi gelir ,deveye diken insana s...n yaranir
Kalp kırmayım dedikce kirilan dökülen biz oluyoruz tam 3.bucuk yıldır kalp kirmamak icin sustum ve hep sknttisini kendim cektim dün aksamda dahil.her seferinde birdahakine gereken cvp verecgim diyorum ama yapamiyorum sonra bakiyorum ben perisan haldeyim.Bakalim artik girtlagima dayandi tabiri caizse. Sanirim bu aksamki sondu ins bu sefer yapacagim.Gereken cvp neyse onu vermek lazim kirilirsa kırılsın biz nasil kaldirabiliyorsak onlarda kaldirabilir.Kaldiramiyorsada haddini sınırıni bilmeyi ogrensinlerMerhaba bayanlar,
Kv ler ile farklı şehirlerde yaşıyoruz. Torunlarını görmeye yanımıza geldiler, bi kaç senedir kış başında gelip bi kaç ay kalıyorlar . İşe başlama gibi bir durumum olursa daha uzun süre kalacaklar. Benim sıkıntım şu, kv min benim evimde benim eşyalarım için bana hesap sorması. Örnekle açıklayayım: “yumuşatıcı dün doluydu bir günde içtiniz mi?” (2 ayrı şişe mevcut bi önceki gün açılmamış olanını görmüş ertesi gün yarım olanı) ama bunu sorarken şaka yapar gibi değil bildiğiniz hesap sorar gibi. Ben durumu izah ettim fakat bu şekilde olmayıp dökülmüş olabilir o olabilir bu olabilir. Yani başkasının evinde başkasının eşyasına hesap sormak niye. İkinci örnek: “su bardakları 6 tane değil miydi 5 tane var “ yahu bardak bu kırılıyor yani, bunun sayısını tutmak nedir? Kırılmıştır dedim. Anlayacağınız böyle saçma sapan konularda saçma sapan çıkışlar yapıyor bu sinirime dokunuyor. Kalbini kırmak da istemiyorum. Daha önce de dediğim gibi işe başlarsam daha üzümmüşler kalma ihtimalleri de olduğu için daha en baştan kötü de olmak istemiyorum.ama içten içe gıcık oluyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Neden izah ediyorsunuz ki. Sizin evinizde size hesap sorulunca izah edilemez cevap verilir. Tavrınız ne olmadığı sürece daha size çok karışır. Yani sorun KV değil sizdeMerhaba bayanlar,
Bunu yazacaktım inanın yazık bu kv nefes alsa niye nefes aldı diyecek gelinlerimiz varAynı şeyi anneniz sorsaydı nasıl tepki verirdiniz ona göre düşünüp davranın bence. Söylediği şey çok büyütülecek bir şey değil ama çorap söküğü gibi devamı gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?