Kv min hesap sorması

Onları da denedi. Fakat o konuda benim de tavrım benzer oldu. Düzeni değiştirmeye çalıştı olmadı. Ben koyduğum şeyi aynı yerde bulmak isterim. Öyle durumda söyleyebiliyorsunuz ben bu şekilde alıştım değiştirme diye fakat bu biraz daha farklı. Cevap versen bi türlü vermesen bi türlü. Yani açıkçası bana garip geliyor böyle şeyler şaşırıp kalakalıyorum

Benim herşeye alınan bir yapım yok. Sadece üstüne vazife olmayan konulara burnunu sokanlara yerli yersiz ağzı var diye konuşanlara sinir oluyorum.
İste o zaman cocugunuza kendiniz bakmaya devam edin dedim ben de. Cunku rahatsiz oldugunuz insanlardan ne kadar uzak dursaniz o kadar iyi olur. Karsilikli ziyaretleri kisa tutarsiniz,az gorusursunuz. Ama hem gelsin cocugunuza baksin,hem aylarca sizin evde yasasin hem de sizin istediginiz gibi konussun olmuyor oyle.

Su an ben de öyle yapıyorum fakat bu sefer de kendi canım sıkılıyor bu duruma

Valla basta tepkini koymazsan ipin ucunu kacirirsin.Kirmadan cevabını ver sürekli açıklamaya girme

Kendi anneniz sorsa hicbir tepki vermeyeceginiz gayet normal sorulara kayinvalide sorunca hesap sordu diye surat asmak da cok sacma geliyor bana.

Benim annem de hep azarlar gibi konuşur ama sadece bize yani kızlarına Gelinine ağzı var dili yok Heralde sizi de kızı gibi görüyor şaka bi yana gül geç, eğer çok takıyosan da arkadaşların dediği gibi hafiften espirili cevap ver.

Bu sözleri nasıl söylediği de önemli kayınvalidenizin. Gerçekten hesap sorar gibiyse insan rahatsız olur.

Genel tavrı böyle olan bir kayinvalideye çocuk baktırmayi düşünmek evliliğinizin temeline dinamit döşemek gibi olur bence.

Siz mutsuz oldukça eşinize, çocuğunuza yansır bu durum. Bende o ihtimali eleyin.

İşe baslarsanız çocuk için farklı bir yol bulacaksınız ya da işe başlamayın.

Valla arkadasım bazı insana ne kadar mesafe de koysan haddini ve sınırını bilmiyor. Benimki de öyle. Sınır korumayı gec sınırlı olmakla suclanıyorum.
Benimki de saygı duyuyorum gibi yapıp inceden inceye hiçe sayıyor bu da ayrı çileden çıkarıyor beni.

Sizin anlamak ne zor. Bu sorulara cevap vermek neden kalp kırmak olsun.
2 şişe var boş olanı görüyorsundur. Yada diğer şeylere normal cevaplar verin gitsin.

“Maşallah sen de bizim evdeki herşeyin demirbaş listesini tutuyorsun galiba” de!
Tarzınız nasıl bilmem ama bence bir şekilde rahatsızlığı belirtmek şart.

İlk evlilik yıllarımda kayınbabamın eve aldığım maydonoz için hesap sorması geldi aklıma , bir cinnet herşeyi çözer vallaha böyle yapa yapa bizleride terbiyesiz sınıfına sokuyorlar ama haddini bildirmeyince sonu gelmiyor aksine katlanarak devam ediyor cevabını vermek zorundasınız yoksa çok daha fazlasını yapmaya devam ediyorlar

Neden bitiriyorum ne çabuk bitti gibi söylemiyosa bence takılmayın. Aynı evin içinde ne konuşulacak işte o ne bu ne vakit geçiriyodur merak ediyodur.

Bu kaynanalar oğullarını evlendirince herşeylerine müdahale etmeye devam edebileceklerini sanıyorlar.

Yani senin evin senin düzenin. Misafir olarak gelmişsin çeneni tut otur değil mi? Sanane bitmiş,kırılmış üzerine vazife olmayan şeylere karışmayı çok severler.

Her misafirlige gittiniz evin boyle cetelesini mi tutuyorsunuz diyin,bu sorular beni rahatsiz ediyor,burasi benim evim hesap sorar gibi bu ne ,kitiliyorsa benim bardagim ,bittiyse benim yumusaticim ,kendi evinizle mi karistirdiniz burayi,herkes kendi evinin hesabina baksin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…