Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bence de öle
kaynanaya maaşımın yarısı vereyım ama ben de kalmasın yeter ki
750 gibi bişi sanırımkira geliri ne kadar?
tabi ki bölmüyor. zaten istemeyiz de.Kiracidan gelen parayi biye 4e bolmuyormus?
750 gibi bişi sanırım
tam istediğim kaynana tipibenim kaynananın bizden değerli evlatları var zaten. he muhtaç olunca bize kalır o ayrı. hamileliğimden bu yana -ki bebeğim 6 aylık- değil gelip kalmak, lohusalığımda yanımda olmak, heralde 5 kere ancak aramıştır.
bence sacmalamis. ama siz yine de ses cikarmayin, kotu siz olursunuz.tabi ki bölmüyor. zaten istemeyiz de.
çok mantıklıama para tatlı tabi ki....
yani bunu da dörde bölecek hali yok.
Annelerine hediye almışlar gibi düşünkv min eşi vefat edeli 5 sene oluyor. kocasından aldığı emekli parası var, oturduğu evinin dışında bir tane kira geliri var. ayrıca az değil çok da değil, kocasından kalma bankada parası var.
3 çocuğu da vefattan sonra hiç birşey almadı, bunların hepsi annesine kaldı(neden almadı, almalıydı falan demiyorum).
mesele şu ki; daha önce; mesela kirada olan evin masrafları oldu, boyası, izolasyonu, kapısı vs. masrafı 4 e böldü. şimdi de yine evle alakalı bir masraf çıktı. onu da 4 e bölme kararı almışlar. biz de 4de birini vercekmişiz. bin liranın üzerinde bir rakam.
bana çok mantıklı gelmiyor. sonuçta kenarda parası var, bizden zengin. tutup da kv ye bişi demem ama eşime de mi demesem.... sizce bu yapılan doğru mu? fikirlerinizi bekliyorum.
siz niye karisiyonuz diyenleride ben anlamiyorum. gidicek olan para kendi elinden gidicek, kendini 1 ay sıkıcakki eşi payına düşeni ödeyebilsin. Durumu iyi olsa bile kendine ayrıyeten harcar eder bişey yapar. Madem herşeyi kv kendi almış, ki saten onun hakkı hayattayken, ozaman tüm masraflarıda kendi karşılamalı. İlerde çocuklarına kalması için denklemesi falan mantıklı gelmedi bana.
bölmesini istemiyorum zaten. zamanında kiraya verelim de ay ay birer birer alırız demişti. sonra vazgeçti bu fikrinden. eşim birkere şakayla karışık hani kirayı döndüre döndüre alıyorduk dedi. güldü geçti.