Kv min yaptıklarının bedelini çocukları mı ödüyor?

Bu insanları doldurma olayını bir anlamadım gitti. Bir insan kolay kolay dolduruşa geliyorsa eğer ben o insanın aklından, beyninden şüphelenirim nasıl muhatap oluyorum diye. Bu kadar kolay olmamalı.

Emin ol ilahi adalet aynı hisselere sahiptim ama şükür eşim bana sonuna kadar destekti ama cekmediğim işkence kalması çok ağladım ama şimdi benimle uğraşacak vakitleri yok allah öyle dertler verdiki bu arada bendede zerre kadar acıma yokt

Bu insanları doldurma olayını bir anlamadım gitti. Bir insan kolay kolay dolduruşa geliyorsa eğer ben o insanın aklından, beyninden şüphelenirim nasıl muhatap oluyorum diye. Bu kadar kolay olmamalı.
Aynen ya ben de anlamıyorum

Kesinlikle doğru

Yasantım tabi ki de melankolik değil. Bunlar icimde bir zamanlar ukte kalanlar. Sizlerle paylaşmak istedim.ona bakarsan burda bir sürü dert küpü insan var ama yas kiyafetleriyle dolanmıyorlar heralde ortalıkta değil mi teşekkür ederim dua için. Çare buldum mesafe koydum cok şükür

Yoksa siz bir kv misiniz benim hallerimi nerden biliyorsunuz oh my god kaynanam hesap açmış yakalandik desenize

Yoksa siz bir kv misiniz benim hallerimi nerden biliyorsunuz oh my god kaynanam hesap açmış yakalandik desenize
çok tatlı ve eğlencelisiniz, evet ben 7 aylık hamile bir kv yim. ellimde yeniden doğurmaya karar verdim bir oğlan olsun da gelinime zulmedeyim diye. yaşadıklarınız için sizi haklı ya da haksız bulmadım, sizin hallerinizi bilemem,kv gerçekten anlattığınız kadar hatta daha fazla kötü olabilir ben ona zaten yorum yapmadım ama herkes kendi yaptıklarının bedelini öder, kimse kimsenin günahını taşımaz. benimde başıma çok olaylar geliyor, aksilikler, kayıplar ama dönüp kimseyi suçlamıyorum, nerde bi hatam var diye kendimi sorguluyorum. karmayı falan Avrupai söylemleri boşverin de kendi özümüzde bunun için neler anlatılıyor onları okuyun, size burda ayet ya da hadisle cevap vermek istemiyorum, başka bir cevap da vermek istemiyorum selametle

Aynen ya ben de anlamıyorum
Ufak bir sey anlatmak istiyorum. Annemde babannemden cok cekti, halam babannemi doldururdu. Babannem babamı doldururdu babamda anneme patlardı. Halamlada annem anlasamazdı babannemde halamın gazına geldigi icin anneme söylenirdi. Her neyse, babannem 2,5 sene önce felç gecirdi, durum kritik. Hastanenin oda kapısının önünde halam babannem hakkında bir seyler söylemis üzüntülü olsa gerek. Halamın kızı kuzenimde halama “söylenir mi şu laf kadın duydu konusamıyor ayıp” diye uyarmıs. Ama babam duymus halamın söyledigini. Sonra babannemin sabah vefat haberini aldık. Cenaze derken günler sonra babam anneme anlattı bu durumu “o sözüne dayanamadı öldü” dedi. O günden sonra halam annem hakkında bisey söylese babam halamla kavga eder annemi savunur.

Rahmetli babanneminde son demlerinde halamın gercek yüzünü görmesi kaldırılacak gibi degildi. Kaldıramadı sanırım bu durumu. Neden anlattın bilmiyorum. İlahı adalete bu hikayeden sonra inandım.

Suçun büyüğü eşinizdeyken herkese sallamışsınız. Üzgünüm ama buna dur diyecekte bizzati eşinizin kendisiyken. Herkesi toplayıp başınıza bela edebiliyor.
Biz nasıl annemizin, babamızın arasını eşimizle dengede tutuyorsak onlarda yapacak. Niye bir damat gelipte kvden şikayet etmiyor. Çünkü kadın olarak yeri geliyor annemize dur haksızsın diyoruz yeri geliyor kocamıza.
Arayı bulmak en önemlisi. Bence eşinizle çözülecek sorunlarınız var. Zira diğerlerini değiştiremezsiniz bu saatten sonra.

Bu arada unutmuşum herkesin sınavı kendine. Kimse kimsenin günahını çekmez. Her koyun kendi bacağından hesabı.

Çocukları annelerini artık tanımış olmaları gerekirken, eşlerinin arkasında duramadıkları, aileyle eş dengesi kuramadıkları için boşanma aşamasına dahi geldikleri için bunun ceremesini çekiyor olabilirler belki ne dersiniz?

Inanır mısınız yaşananlar hep aynı birtek karakterler farklı. Belki de ilahi adalettir kim bilir

Zahmet olmazsa bir ayet ya da hadis alabilir miyim sizden . Avrupai söylemlere inanarak kendimi biraz günahkar hissettim de

Katılıyorum. Erkekler denge kurmalı.

Siz kendi sınırınızı kendiniz koymalısınız. İlahi adaleti bu konularla meşgul etmenin anlamı yok. kötü şeylerin neden olduğu değil sizin evliliğinizde bir fikir birliğine varmanız önemli

Siz kendi sınırınızı kendiniz koymalısınız. İlahi adaleti bu konularla meşgul etmenin anlamı yok. kötü şeylerin neden olduğu değil sizin evliliğinizde bir fikir birliğine varmanız önemli
O da var tabi. Ama.insan bi an acaba mi diye düşünüyor.

O da olabilir evet

Ne bekliyorsun ki, kaynana karakteri budur bu coğrafyada, istisnalar elbette vardır, hep beraber olmak, hep onun dediği olması, 2 bireyi rahat bırakmamak, çünkü bu topraklarda evlilik 2 kişilik değil ailecek yapılıyor, görümce kişiside her zaman annesini haklı bulandır, istisnalar tabiki vardır. Herkesin eğitim durumu yaşantısı asla bir değil.
Bende kv günahım kadar sevmem, çok uğraştı çünkü sevmemem için, yukarıda saydıklarımı yaptı genelde, üzülüyor muyum hayır, sinir oluyor muyum hayır, bu bölgede malzeme bu, başka birşey çıkması zor.
Elimden geldiğince sınırlarımı belli edip evliliğimi mahvetmesine izin vermemeye çalıştım.
Tabiki eminim ki eşime benim hakkımda neler demiştir, ne şikayetler etmiştir, ama bir gün eşimden duymadım, erkeğin yapı meselesi, o yüzden dolduruluyor gelip bana çatıyor deme, benimki de benim hakkımda neler duyuyor annesinden kim bilir, istediğini söylesin kendini kötüler ancak, senin durumunda olsam lanet olsun böyle evliliğe derim

Hayır aslında sallamadım. Evet eşim de suçlu ben suçsuz demiyorum. Ama onlara da sinir oldum. Eşim de suçlu diye beni üzenleri bağrıma basacak değilim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…