- 10 Ekim 2014
- 32.928
- 148.462
- 798
- Konu Sahibi Night Night
-
Bir erkek annesinin gözünün içine bakıyorsa pekâlâ dolabilir.
Aynen ya ben de anlamıyorumBu insanları doldurma olayını bir anlamadım gitti. Bir insan kolay kolay dolduruşa geliyorsa eğer ben o insanın aklından, beyninden şüphelenirim nasıl muhatap oluyorum diye. Bu kadar kolay olmamalı.
Katılıyorum sizeİşte ben de onu diyorum, size de kiymet verseydi gozunuze baksaydi dolmazdi. Eşiniz size deger vermedigi için bunlar olmuş, teknsuç kv degil yani.
Kesinlikle doğruSu anlattiklarinin hepsinin suclusu kocan.O isterse sizi dövüs horozu yapmaz.Kim hakli kim haksiz derdi bitmez.Herkes yerini bilecek esin bildirecek tum sorunlar bitecek.Sen bence esini hallet o zaman goreceksin annesi de kardesi de yerini sınırını bilecek.Ve kimsenin hakki kimsede kalmaz elbet cikiyor keske gorebilse yapan pay cikarsa kendine
Yasantım tabi ki de melankolik değil. Bunlar icimde bir zamanlar ukte kalanlar. Sizlerle paylaşmak istedim.ona bakarsan burda bir sürü dert küpü insan var ama yas kiyafetleriyle dolanmıyorlar heralde ortalıkta değil miProfil resmi yaşantı uyumu der susarımkardes dualarınız tutuyor ama ters odaklı etmişsiniz.
Direk kv etseydiniz daha güzel sonuçlar alabilirdinizneyse şaka maka bi yana Allah yardım etsin sana zor insanlarla berabersin ama kapı dinleme olayına bi çare bul çünkü çok leş bi durum
Yoksa siz bir kv misinizkimse kimsenin günahının bedelini ödemez, herkes kendi yaptığını bulur karşısında. ne edersen kendine... kv konusunda çekmiş olabilirsiniz haklı veya haksızsınız demiyorum ama gökten taş düşse kv den bilecek kadar kinle dolmak mantıkdışı, bir de dönüp kendi hallerinize bakın
çok tatlı ve eğlencelisiniz, evet ben 7 aylık hamile bir kv yim. ellimde yeniden doğurmaya karar verdim bir oğlan olsun da gelinime zulmedeyim diye. yaşadıklarınız için sizi haklı ya da haksız bulmadım, sizin hallerinizi bilemem,kv gerçekten anlattığınız kadar hatta daha fazla kötü olabilir ben ona zaten yorum yapmadım ama herkes kendi yaptıklarının bedelini öder, kimse kimsenin günahını taşımaz. benimde başıma çok olaylar geliyor, aksilikler, kayıplar ama dönüp kimseyi suçlamıyorum, nerde bi hatam var diye kendimi sorguluyorum. karmayı falan Avrupai söylemleri boşverin de kendi özümüzde bunun için neler anlatılıyor onları okuyun, size burda ayet ya da hadisle cevap vermek istemiyorum, başka bir cevap da vermek istemiyorum selametleYoksa siz bir kv misinizbenim hallerimi nerden biliyorsunuz oh my god kaynanam hesap açmış yakalandik desenize
Ufak bir sey anlatmak istiyorum. Annemde babannemden cok cekti, halam babannemi doldururdu. Babannem babamı doldururdu babamda anneme patlardı. Halamlada annem anlasamazdı babannemde halamın gazına geldigi icin anneme söylenirdi. Her neyse, babannem 2,5 sene önce felç gecirdi, durum kritik. Hastanenin oda kapısının önünde halam babannem hakkında bir seyler söylemis üzüntülü olsa gerek. Halamın kızı kuzenimde halama “söylenir mi şu laf kadın duydu konusamıyor ayıp” diye uyarmıs. Ama babam duymus halamın söyledigini. Sonra babannemin sabah vefat haberini aldık. Cenaze derken günler sonra babam anneme anlattı bu durumu “o sözüne dayanamadı öldü” dedi. O günden sonra halam annem hakkında bisey söylese babam halamla kavga eder annemi savunur.Aynen ya ben de anlamıyorum
Inanır mısınız yaşananlar hep aynı birtek karakterler farklı. Belki de ilahi adalettir kim bilirUfak bir sey anlatmak istiyorum. Annemde babannemden cok cekti, halam babannemi doldururdu. Babannem babamı doldururdu babamda anneme patlardı. Halamlada annem anlasamazdı babannemde halamın gazına geldigi icin anneme söylenirdi. Her neyse, babannem 2,5 sene önce felç gecirdi, durum kritik. Hastanenin oda kapısının önünde halam babannem hakkında bir seyler söylemis üzüntülü olsa gerek. Halamın kızı kuzenimde halama “söylenir mi şu laf kadın duydu konusamıyor ayıp” diye uyarmıs. Ama babam duymus halamın söyledigini. Sonra babannemin sabah vefat haberini aldık. Cenaze derken günler sonra babam anneme anlattı bu durumu “o sözüne dayanamadı öldü” dedi. O günden sonra halam annem hakkında bisey söylese babam halamla kavga eder annemi savunur.
Rahmetli babanneminde son demlerinde halamın gercek yüzünü görmesi kaldırılacak gibi degildi. Kaldıramadı sanırım bu durumu. Neden anlattın bilmiyorum. İlahı adalete bu hikayeden sonra inandım.
Zahmet olmazsa bir ayet ya da hadis alabilir miyim sizden . Avrupai söylemlere inanarak kendimi biraz günahkar hissettim deçok tatlı ve eğlencelisiniz, evet ben 7 aylık hamile bir kv yim. ellimde yeniden doğurmaya karar verdim bir oğlan olsun da gelinime zulmedeyim diye. yaşadıklarınız için sizi haklı ya da haksız bulmadım, sizin hallerinizi bilemem,kv gerçekten anlattığınız kadar hatta daha fazla kötü olabilir ben ona zaten yorum yapmadım ama herkes kendi yaptıklarının bedelini öder, kimse kimsenin günahını taşımaz. benimde başıma çok olaylar geliyor, aksilikler, kayıplar ama dönüp kimseyi suçlamıyorum, nerde bi hatam var diye kendimi sorguluyorum. karmayı falan Avrupai söylemleri boşverin de kendi özümüzde bunun için neler anlatılıyor onları okuyun, size burda ayet ya da hadisle cevap vermek istemiyorum, başka bir cevap da vermek istemiyorum selametle
Katılıyorum. Erkekler denge kurmalı.Çocukları annelerini artık tanımış olmaları gerekirken, eşlerinin arkasında duramadıkları, aileyle eş dengesi kuramadıkları için boşanma aşamasına dahi geldikleri için bunun ceremesini çekiyor olabilirler belki ne dersiniz?
O da var tabi. Ama.insan bi an acaba mi diye düşünüyor.Siz kendi sınırınızı kendiniz koymalısınız. İlahi adaleti bu konularla meşgul etmenin anlamı yok.kötü şeylerin neden olduğu değil sizin evliliğinizde bir fikir birliğine varmanız önemli
O da olabilir evetKonudan bağımsız olarak bir insanı doldurma muhabbeti bana saçma geliyor. Kişinin de buna dair bir altyapısı ve böyle düşünceleri olmalı ki dolsun. Yoksa birini doldurmak öyle kolay değil kimse istemediği düşünmediği bir şeyi kolay kolay yapmaz
Hayır aslında sallamadım. Evet eşim de suçlu ben suçsuz demiyorum. Ama onlara da sinir oldum. Eşim de suçlu diye beni üzenleri bağrıma basacak değilim yaSuçun büyüğü eşinizdeyken herkese sallamışsınız. Üzgünüm ama buna dur diyecekte bizzati eşinizin kendisiyken. Herkesi toplayıp başınıza bela edebiliyor.
Biz nasıl annemizin, babamızın arasını eşimizle dengede tutuyorsak onlarda yapacak. Niye bir damat gelipte kvden şikayet etmiyor. Çünkü kadın olarak yeri geliyor annemize dur haksızsın diyoruz yeri geliyor kocamıza.
Arayı bulmak en önemlisi. Bence eşinizle çözülecek sorunlarınız var. Zira diğerlerini değiştiremezsiniz bu saatten sonra.
Bu arada unutmuşum herkesin sınavı kendine. Kimse kimsenin günahını çekmez. Her koyun kendi bacağından hesabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?