- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.021
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Boşver canım desin dursun laf atmış sanaKayınvalidem bir süredir psikolojik olarak rahatsız panik atak ve bir takım iç sıkıntıları yani antidepresana başladı kafasını kaldıramıyormuş yemek yapamıyormuş ayağa kalktığında da içine sıkıntı gelip ağlıyormuş evde görümcem var 21 yaşında yemek bilmiyor vardiyalı çalışıyor.Kv me eltisinin kızı yemek yapıp indiriyormuş.Detayları yazamayacağım geçen gün de post açmıştım ben de hamileyim ve bulantılarım halsizlik o bu derken bir de aşırı bel ağrısı çekiyorum... bugün ona bir şey götürmem gerekti götürdüm az otur soluklan dedi balkona geçtim ee dedim nasıl oldun falan yanında eltisinin kızı da vardı iyi olmaya çalışıyorum işte ne olsun asiye sağolsun yapıyor yemeğimi temizliğimi ah siz olmasanız napardım dedi durdu kıza bakıp bakıp.Sonra annesi aradı annesiyle konuştu yine kıza dönüp annem size teşekkür ediyor bana yemek yapıp temizlik yaptığınız için valla sağolun dedi kasayla sebze almışlar az bir şey bana da verdi.Kalanını da asiye ye vericem hani o yemek yapıp yolluyor ya dedi. Ben de bozuldum ve üstüme çektim yüzüm düştü çok durmadım hadi görüşürüz dedim geldim hamile halimle resmen benden iş beklemiyor mu siz olsanız siz de öyle anlamaz mıydınız ?
Ben de fazlasıyla alınganım şu sıralar tv de yavru kedi görsem ağlar durumdayım çok alındım yani halimi biliyor görüyor kendi evimin işini yapamıyorum 4 gümdür aüpürge açamadım bel ağrısındamZaten en başta psikolojik sorunlarından bahsetmişsiniz çokta dert etme böyle bir durum varken.. Bana kalsa haklısın annecim asiyenin borcu ödenmez vallahi falan der onaylarım..
Ben ilk postu açtıktan 1 2 gün sonra yine içim rahat etmedi soğansız bir şekilde nohut yemeği yapıp yolladım bana tenceremi verdi verirken sağol bile demediTekrar öyle birşey dediğinde, aynen şu cevabı yapıştır.
Ay sağolsunlar iyiki varlar yardımcı olmaları çok güzel de.
İyice sinir olur, laf sokmayı biliyorda
Ayrıca aranızda çok sorun yoksa kendinizi iyi hissettiğinizde bir kaç birşey yapıp gönderebilirsiniz değmez diyorsan da boşver mecbur değilsin...
Ben de saf gibi nohut yapıp yollamıştım soğan içimi kaldırıyor soğansız yaptım yolladım ne kadar safım içim rahat etmedi yollamadan olmaz dedim bugün tencereyi verirken sağol bile demediAy rica ediyorum yapmayın Yemekte temizlikte. Böyle insanlar hak etmiyor. Bide Laf çarpıyor Kendince
Boşverin ne canımızı sıkın, ne kendinizi yorun. Kızı açsın netten baksın tarif. Hepimiz yemek yapmayı bilerek öğrenmedik. 2 yıllık evliyim hala netten bakarak yaparım. O kadar kapasitesi vardır görümcenizin heraldeBen de saf gibi nohut yapıp yollamıştım soğan içimi kaldırıyor soğansız yaptım yolladım ne kadar safım içim rahat etmedi yollamadan olmaz dedim bugün tencereyi verirken sağol bile demedi
Gelin yapmak zorunda kızına yazık kıyamazBoşverin ne canımızı sıkın, ne kendinizi yorun. Kızı açsın netten baksın tarif. Hepimiz yemek yapmayı bilerek öğrenmedik. 2 yıllık evliyim hala netten bakarak yaparım. O kadar kapasitesi vardır görümcenizin heralde
ay bırak naparlarsa yapsınlar sen kendi evinle bebeğinle ilgilensene mesafe candırKayınvalidem bir süredir psikolojik olarak rahatsız panik atak ve bir takım iç sıkıntıları yani antidepresana başladı kafasını kaldıramıyormuş yemek yapamıyormuş ayağa kalktığında da içine sıkıntı gelip ağlıyormuş evde görümcem var 21 yaşında yemek bilmiyor vardiyalı çalışıyor.Kv me eltisinin kızı yemek yapıp indiriyormuş.Detayları yazamayacağım geçen gün de post açmıştım ben de hamileyim ve bulantılarım halsizlik o bu derken bir de aşırı bel ağrısı çekiyorum... bugün ona bir şey götürmem gerekti götürdüm az otur soluklan dedi balkona geçtim ee dedim nasıl oldun falan yanında eltisinin kızı da vardı iyi olmaya çalışıyorum işte ne olsun asiye sağolsun yapıyor yemeğimi temizliğimi ah siz olmasanız napardım dedi durdu kıza bakıp bakıp.Sonra annesi aradı annesiyle konuştu yine kıza dönüp annem size teşekkür ediyor bana yemek yapıp temizlik yaptığınız için valla sağolun dedi kasayla sebze almışlar az bir şey bana da verdi.Kalanını da asiye ye vericem hani o yemek yapıp yolluyor ya dedi. Ben de bozuldum ve üstüme çektim yüzüm düştü çok durmadım hadi görüşürüz dedim geldim hamile halimle resmen benden iş beklemiyor mu siz olsanız siz de öyle anlamaz mıydınız ?
Ay lütfen ben sinirleniyorum burda. Böyle insanlara taviz vermeyin yaaa. Sizde annenizin kızısınız, oda size kıyamaz o zaman.Gelin yapmak zorunda kızına yazık kıyamaz
Hamile olmasam bana yemek yapıp yollamak gidip iki ev süpürmek zor değil ama kendime enerjim kalmıyor benim 6 ay önce bebeğimi kaybettim şu an tekrar hamileyim riskliyim yani kaç türlü ilaçla ayakta duruyorımAman ne insanlar var. kv neden başkasından yemek bekliyor. Kızı yapsın bilmıyorsa öğrensin.kp yok mu onlar da yapabilir. Başkasından bşy beklemek acizlik geliyor bana. sız ıstersenız götürürsünüz. ama mecburi olması hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?