- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Panik atakta yemek yapmaya engel değil ama bence mesele yemek falan değilHastalık bu insan ele yardım eder kaldı ki anneniz yapın yemek nolacak.
Panik atak gerçekten zor yıpratıcı bir hastalık Allah yardımcısı olsun. Hamilelik hastalık değil ki hamile halimle demişsiniz. Hamileyken insanlar işe gidiyor başka çocukları varsa ona bakıyor siz bir tencere fazla yemek yapsanız birşey olmaz. Kalbinizi karartmayın bence
Kayınvalidem bir süredir psikolojik olarak rahatsız panik atak ve bir takım iç sıkıntıları yani antidepresana başladı kafasını kaldıramıyormuş yemek yapamıyormuş ayağa kalktığında da içine sıkıntı gelip ağlıyormuş evde görümcem var 21 yaşında yemek bilmiyor vardiyalı çalışıyor.Kv me eltisinin kızı yemek yapıp indiriyormuş.Detayları yazamayacağım geçen gün de post açmıştım ben de hamileyim ve bulantılarım halsizlik o bu derken bir de aşırı bel ağrısı çekiyorum... bugün ona bir şey götürmem gerekti götürdüm az otur soluklan dedi balkona geçtim ee dedim nasıl oldun falan yanında eltisinin kızı da vardı iyi olmaya çalışıyorum işte ne olsun asiye sağolsun yapıyor yemeğimi temizliğimi ah siz olmasanız napardım dedi durdu kıza bakıp bakıp.Sonra annesi aradı annesiyle konuştu yine kıza dönüp annem size teşekkür ediyor bana yemek yapıp temizlik yaptığınız için valla sağolun dedi kasayla sebze almışlar az bir şey bana da verdi.Kalanını da asiye ye vericem hani o yemek yapıp yolluyor ya dedi. Ben de bozuldum ve üstüme çektim yüzüm düştü çok durmadım hadi görüşürüz dedim geldim hamile halimle resmen benden iş beklemiyor mu siz olsanız siz de öyle anlamaz mıydınız ?
Ben o an hangi üslupla söyledi bilemem ama kötü niyetli yaptığını düşünmüyorum. Yani o yemek yaptıysa hammaddesini vermek istemedi gayet doğal birşey. Size de vermiş. Vermemiş olsaydı ayrımcılık yapıyor ya da laf dokunduruyor diyebilirdimKayınvalidem bir süredir psikolojik olarak rahatsız panik atak ve bir takım iç sıkıntıları yani antidepresana başladı kafasını kaldıramıyormuş yemek yapamıyormuş ayağa kalktığında da içine sıkıntı gelip ağlıyormuş evde görümcem var 21 yaşında yemek bilmiyor vardiyalı çalışıyor.Kv me eltisinin kızı yemek yapıp indiriyormuş.Detayları yazamayacağım geçen gün de post açmıştım ben de hamileyim ve bulantılarım halsizlik o bu derken bir de aşırı bel ağrısı çekiyorum... bugün ona bir şey götürmem gerekti götürdüm az otur soluklan dedi balkona geçtim ee dedim nasıl oldun falan yanında eltisinin kızı da vardı iyi olmaya çalışıyorum işte ne olsun asiye sağolsun yapıyor yemeğimi temizliğimi ah siz olmasanız napardım dedi durdu kıza bakıp bakıp.Sonra annesi aradı annesiyle konuştu yine kıza dönüp annem size teşekkür ediyor bana yemek yapıp temizlik yaptığınız için valla sağolun dedi kasayla sebze almışlar az bir şey bana da verdi.Kalanını da asiye ye vericem hani o yemek yapıp yolluyor ya dedi. Ben de bozuldum ve üstüme çektim yüzüm düştü çok durmadım hadi görüşürüz dedim geldim hamile halimle resmen benden iş beklemiyor mu siz olsanız siz de öyle anlamaz mıydınız ?
Evin de koskoca kızı var ama başkası yemek temizlik yapacak, oldu.Kayınvalidem bir süredir psikolojik olarak rahatsız panik atak ve bir takım iç sıkıntıları yani antidepresana başladı kafasını kaldıramıyormuş yemek yapamıyormuş ayağa kalktığında da içine sıkıntı gelip ağlıyormuş evde görümcem var 21 yaşında yemek bilmiyor vardiyalı çalışıyor.Kv me eltisinin kızı yemek yapıp indiriyormuş.Detayları yazamayacağım geçen gün de post açmıştım ben de hamileyim ve bulantılarım halsizlik o bu derken bir de aşırı bel ağrısı çekiyorum... bugün ona bir şey götürmem gerekti götürdüm az otur soluklan dedi balkona geçtim ee dedim nasıl oldun falan yanında eltisinin kızı da vardı iyi olmaya çalışıyorum işte ne olsun asiye sağolsun yapıyor yemeğimi temizliğimi ah siz olmasanız napardım dedi durdu kıza bakıp bakıp.Sonra annesi aradı annesiyle konuştu yine kıza dönüp annem size teşekkür ediyor bana yemek yapıp temizlik yaptığınız için valla sağolun dedi kasayla sebze almışlar az bir şey bana da verdi.Kalanını da asiye ye vericem hani o yemek yapıp yolluyor ya dedi. Ben de bozuldum ve üstüme çektim yüzüm düştü çok durmadım hadi görüşürüz dedim geldim hamile halimle resmen benden iş beklemiyor mu siz olsanız siz de öyle anlamaz mıydınız ?
Mesele kızı övmesi değil kızlar gözümün içine baka baka sürekli bastıra bastıra söylüyor hal hatır sormak için aradığımda da bahsediyor işte yemek yaptı asiye o olmasa napardı şöyle böyle diye ben ona yemeğini kim yapıyoru öğrenmek için hal hatır sormuyorum.Bulantılarımın yoğun olduğu zamanlarda kendisi hiç bana hal hatır sormadı bir kap yemek yapmadı tam tersi eşime annesi neden gelip yapmıyor diye sormuştu annem 10 dk lık yolda oturuyor karantina süreçleri yeni başlamıştı ben zamanında ondan bunları gördüm şimdi de içimden gelmiyor açıkçası o annesi neden gelip yemeğini yapmadı diyorsa ben de kızı yapsın derim saflığıma doymayayım ilk postumdan sonra yine içim rahat etmedi yaptım yolladım da ne oldu teşekkür bile etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?