- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Bı kaç kere daha yemek yapıp götür. Sonra bakarsın tekrar o kızı övüp teskkr ediyor, ozman bundan sonra siz birbirinize yetersiniz de çıkın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten belimde fıtık vardı hamile kalınca sanırım büyüdü naz değil gerçekten topallıyorum az ayakta kalayım belimin ağrısından ağlar duruma geliyorum . 6 ay önce bebeğimi kaybettim bu hamilelikte ekstra kendimi kollamam yormamaya çalışmam çok normal,kan sulandırıcı iğneler progestanlar pruluton iğneler derken kaç çeşit ilaç kullanıyorum bırakın da ekstra bir naz yapma hakkım olsun ki yaptığıma da değil kimseden bir şey beklemedim kimse de benden beklememeliNe olursa olsun kadın hasta ben olsam temizlik yapmasam bile elimden geldiğince bi çeşit yemek yollar ilgilenirim. daha 15. Haftada bel ağrısı nedir ya 8. Aya girene kadar hiç bel ağrım yoktu benim valla. Bu hamileliği çok abartıyor bazı hanımlarımız maalesef çok nazlanıyor.
Gayet de laf sokuyor, hiç kendinizi kötü hissetmeyin. Evinde kızı olmasa belki bir ihtimal derdim o da kıymet bilene tabi. Koskoca kız otursun eltinin kızı yemek temizlik yapsın, asıl ayıp bu sizin bu halinizle yapamamanız değil.Mesele kızı övmesi değil kızlar gözümün içine baka baka sürekli bastıra bastıra söylüyor hal hatır sormak için aradığımda da bahsediyor işte yemek yaptı asiye o olmasa napardı şöyle böyle diye ben ona yemeğini kim yapıyoru öğrenmek için hal hatır sormuyorum.Bulantılarımın yoğun olduğu zamanlarda kendisi hiç bana hal hatır sormadı bir kap yemek yapmadı tam tersi eşime annesi neden gelip yapmıyor diye sormuştu annem 10 dk lık yolda oturuyor karantina süreçleri yeni başlamıştı ben zamanında ondan bunları gördüm şimdi de içimden gelmiyor açıkçası o annesi neden gelip yemeğini yapmadı diyorsa ben de kızı yapsın derim saflığıma doymayayım ilk postumdan sonra yine içim rahat etmedi yaptım yolladım da ne oldu teşekkür bile etmedi
İsterseniz naz yaparsınız kime ne, nazı çeken eşiniz.Zaten belimde fıtık vardı hamile kalınca sanırım büyüdü naz değil gerçekten topallıyorum az ayakta kalayım belimin ağrısından ağlar duruma geliyorum . 6 ay önce bebeğimi kaybettim bu hamilelikte ekstra kendimi kollamam yormamaya çalışmam çok normal,kan sulandırıcı iğneler progestanlar pruluton iğneler derken kaç çeşit ilaç kullanıyorum bırakın da ekstra bir naz yapma hakkım olsun ki yaptığıma da değil kimseden bir şey beklemedim kimse de benden beklememeli
Çok teşekkür ederim çok naifsiniz inşallahİsterseniz naz yaparsınız kime ne, nazı çeken eşiniz.
Düşük riski ne demek bilmeyenler anlayamaz bunu.
Umarım sağlıkla, doğar bu bebeğiniz.
Kendinize dikkat etmeye devam edin, hiç bir şey bebeğinizden kıymetli değil şu dönem de.
Yaşadığım için biliyorum, üçüncü de dikkat etmediğim için yine yaşadım ve az kalsın kaybediyordum. Her hafta vurulan iğnenin acısı bir hafta gitmiyor. Her gün ilaç.Çok teşekkür ederim çok naifsiniz inşallahİnsan bir kez kaybedince aynılarını yaşamamak için yatış pozisyonuna bile dikkat eder hale geliyor ben de isterdim evhamlı olmamayı ama bir kez başa gelince o travmayı atlatması çok zor
Evde 5 kişi yaşıyorlar topluca yemek yapmam lazım ki hepsi doysun ben kendime sadece çorba ve makarna yapabiliyorum çoğunlukla, salçalı soğanlı yemekler hiç yapamıyorum riskli bir hamileliğim var kendimi olabildiğince az yormaya çalışıyorumHamilelik hastalık değildir,eğer çok aşırı kusmanız bulantınız yoksa kendinize yemek yaparken fazla yapın eşiniz her gün götürsün
Biraz da hormonlar kaynaklı alınıyorum içimi buraya dökebiliyorum ne yapayımNe dertmiş ya. Hamilesiniz ve bu yüzden içinizin rahat olması gerektiğine inanmanız için aynı konuyu kaç kere daha açıp insanların sizi ikna etmeye çalışması gerekiyor?
Hamile olmasanız dahi kimse için böyle bir zorunluluğunuz yok. Kazık kadar kızı var, yapsın işte. Yazın öğrenecekmiş. Bu kadar saçma bir bahane de duymamıştım.![]()
Üzgünüm ama tüm ülkeyi suya götürüp susuz getirecek bir kayınvalideniz var. Resmen hastalığını kullanıyor. Panik atak ve iç sıkıntılı olan herkes onun gibi yatmıyor. Bence hiiiiç duymamış gibi yapın. Çok uyanık buldum kendisini. Bunalımda ama sokacak lafı düşünmeyi biliyorKayınvalidem bir süredir psikolojik olarak rahatsız panik atak ve bir takım iç sıkıntıları yani antidepresana başladı kafasını kaldıramıyormuş yemek yapamıyormuş ayağa kalktığında da içine sıkıntı gelip ağlıyormuş evde görümcem var 21 yaşında yemek bilmiyor vardiyalı çalışıyor.Kv me eltisinin kızı yemek yapıp indiriyormuş.Detayları yazamayacağım geçen gün de post açmıştım ben de hamileyim ve bulantılarım halsizlik o bu derken bir de aşırı bel ağrısı çekiyorum... bugün ona bir şey götürmem gerekti götürdüm az otur soluklan dedi balkona geçtim ee dedim nasıl oldun falan yanında eltisinin kızı da vardı iyi olmaya çalışıyorum işte ne olsun asiye sağolsun yapıyor yemeğimi temizliğimi ah siz olmasanız napardım dedi durdu kıza bakıp bakıp.Sonra annesi aradı annesiyle konuştu yine kıza dönüp annem size teşekkür ediyor bana yemek yapıp temizlik yaptığınız için valla sağolun dedi kasayla sebze almışlar az bir şey bana da verdi.Kalanını da asiye ye vericem hani o yemek yapıp yolluyor ya dedi. Ben de bozuldum ve üstüme çektim yüzüm düştü çok durmadım hadi görüşürüz dedim geldim hamile halimle resmen benden iş beklemiyor mu siz olsanız siz de öyle anlamaz mıydınız ?
Ya ben atlattım o illeti çok fena çok Allah düşmanıma vermesin değil yemek yapmak yemek bile yiyemiyordum çocuğuma başlamıyordum çok zor. Tabi derece derece hastalık da.Panik atakta yemek yapmaya engel değil ama bence mesele yemek falan değil
Teşekkür ettiği kişi ben değildim eltisine ve kızına teşekkür etti etsin bana ne ki zaten ama o zaman benim gözümün içine baka baka yapmasın hal hatır sormak için aradığımda da bahsetmesin onlar yaptı etti diye.Aynı binada değiliz aynı sokakta oturuyoruz onlar evde 5 kişi yaşıyor eşimle ben de dahil 7 kişiye her gün yemek yapmam mümkün değil, sadece kendisi olsa neyse biz eşimle çorba ve makarna yiyoruz çoğu zaman çünkü ancak onları yapabiliyorum her gün çorba ve makarna mı yollayayım ? Riskli hamilelik olmasa yapmaya çalışırım ben seviyorum çünkü kendisini bana öyle belli bi kötülüğü dokunmadı biraz da hormonlar kaynaklı kim ne dese alınıyorum üzerimde fazlaca stres var bu bebeğimi de kaybetmekten korktuğum için benim de psikolojim sağlam değil açıkçasıNe var bunda size de soluklan demiş sebzelerden vermiş sağolun diye ikinize de demiş niye alınıyorsunuz ki yapamıyorsanız yapan kişiye teşekkür etmesine de alınmayın hem hamileliği de bahane edip karışmıyorsunuz bence yani evinizde kim yemek yapıyor hani yaptıklarınızdan bir tabak indirseniz ne olur ki elinize yapışmaz aynı binadasınız yani hem ben karışmam hamileyim diyorsunuz hem yapan kişiye yanınızda teşekkür edildi diye alınıyorsunuz eltiniz ve kızı övüldü diye kıskanmışsınız ayrıca aynı konuyu sürekli açmanıza gerek yok tamam anladıl hamilesiniz kaynanaya yemek yapamıyorsunuz eltinizin kızı yapıyor daha öncede yazdınız kaynana size bir problem çıkarmıyor ki talebi de yok..
Madem yemek gondersen de laf isitiyorsun gondermesen de laf isitiyorsun bari gonderme de bosuna laf isitmis olma. Oyle bir muhabbetin icinde kalsam " aaa sagolsun asiye" der bana laf carpildigini anlamamis gibi yaparim. Kendini yemekle, temizlikle yorarak bebegini kaybedersen kimse sana kusura bakma bizim yuzumuzden oldu demez, kendi dikkat etmedi dikkat etseymis derler cekilirler kenara, haberin olsunO kadar alındım üzüldüm ki bugün bir daha bir kap bir şey yollamayacağım asla