kv ne demek istedi??

maveraunnehirr

durum çok leyla... :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
621
636
18
40
kv. iki gunde bir arar.. simdi hamileyim diye de kendini zorunlu hissediyor herhalde... esimle ogle yemegi yiuorduk disarida.. aradi..nerelerdesiniz ayol kis uykusuna mi yattiniz dedi..ben iptal ben sokkk!! dondum kaldim.ayi miyiz biz dedim..ay kiz ben sana basil konusacagimi sasirdim dedi.. bu sasirmis haliyse..cok ince eleyen insan insana bu lafi soyler mi?? cok bozuldum..hep bi sitemle biseyle ariyor zaten..aramasin bundan sonra boyle yapacaksa..

Bu lafta ne var şimdi? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor anlamında söylenmiş bir söz. Adı kv ya içinde mutlaka bir fesatlık aranır. Te Allahım insanları bazen gerçekten anlamıyorum.
lafta ne mi var? gercekten ben mi abartiyorum kv.niz size soylese bozulmaz miydiniz

kv. iki gunde bir arar.. simdi hamileyim diye de kendini zorunlu hissediyor herhalde... esimle ogle yemegi yiuorduk disarida.. aradi..nerelerdesiniz ayol kis uykusuna mi yattiniz dedi..ben iptal ben sokkk!! dondum kaldim.ayi miyiz biz dedim..ay kiz ben sana basil konusacagimi sasirdim dedi.. bu sasirmis haliyse..cok ince eleyen insan insana bu lafi soyler mi?? cok bozuldum..hep bi sitemle biseyle ariyor zaten..aramasin bundan sonra boyle yapacaksa..
Öküzün altında buzağı aramışsın diyeceğim de öküz kim,buzağı kim diye alınırsın diye korkuyorum.

Hamilelik hormonların tavan yapmış senin :işsiz:

At gibi git it gibi gel. Sözündeki it lafı hep tüylerimi diken diken etmiştir.
Oysa türkcemiz cok cekmeli bir halde.
Bence bunda ters bişey yok :lülülü:

Öldünüzmü? dese karalar baglamalıyız o zamanda :KK53:

Tamamen sacmalamissin bu nasıl kv önyargısıdir anlamış değilim buradaki bir çok konuda kv öyle kv böyle birazda kendinize bakın
Kadın aramış ve hep o arayıp siz aramamissaniz öyle demesi samimiyetindendir yinede
Yada gerçekten uyuyorsunuz sanmista olabilir
. sizi ayı olarak görmüş te olabilir ne kadar mantıklı değil mi :D

Kis uykusunami yattiniz dediginde. Ne yapacaksin kocam ayilar soyundan gelince eslik ediyorum diyeceksin. Diyemiyorsu iste.

Tabi bunu bu cumleye gore yaziyorum. Oncedini sonrasini bilemem.

Back
X