Kv neden bir öyle bir böyle..

Siz zinciri kırmışsınız onlarla aynı apartmanda oturmamışsınız ya ondandır bu tepkiler. Hiç uğraşmayın düzeltmeye zaten bir tartışma da yok anladığım kadarıyla. Bana böylesi sizin için daha iyi göründü açıkçası.

Allah eşinize sabır versin.. sizin kadar tutarsız birini hiç okumadım burda..eski konularınız efsaneydi zaten.. Bi salın şu eşinizin ailesini kv sizin aradığınızı düşünüyorum bu arada.

İyi de dört yılda pek sorun etmemişsiniz , ev satılacak lafını duyunca mı gidesiniz geldi . Azıcık kendinize saygı duyun, 50.000-100.000 TL en fazla düşer payınıza belki , boşverin . Ne güzel mesafeyi en başta koymuşsunuz , daha ne istiyorsunuz

Bu üye kocasının arabası abisinin üzerine olan meşhur üye

Allah razı olsun... birde araba vardı kayninin üzerine olan meşhur araba ne oldu acaba

heh tamam aynı kişi:)
elti mi ne doğum yapmıştı kimse konu sahibesini takmıyorken eşi bile yapma demişti de kek börek yapıp götürmüştü.

valla kusura bakma açtığın konulara bakıyorum da, gelinim değil evladım olsan da bir mesafeli yaklaşırdım sana.
surekli maddiyattasın, surekli abisinin eşine taktığı 7000 lira borçtasın.
kocanın şirketinde korona tedbirleri alınınca vardiyaya kalamayacak diye uzuluyodun, falan falan.
ortalamanın biraz ustunde gelirimiz var ve ben eşim ailesine o kadar parayı bağışlasa bile dırdırını yapmam.
sen buraya bin tane konu açtın, ki abisiyle eşini kusturduğune de eminim.
annesi de biliyor tabii içini,ondan mesafeli kadın.

heh tamam aynı kişi:)
elti mi ne doğum yapmıştı kimse konu sahibesini takmıyorken eşi bile yapma demişti de kek börek yapıp götürmüştü.
Ben artık profil resminden tanıyorum. mıh gibi kazınmış aklıma.. görümcesi eltisi KV hiç biri istemiyor ama hala o istiyor

Konuların girişi hiç değişmiyor ezberledik.

Eşinizin ailesi size de maddi yardımda bulunuyor yazmıştıníz daha önce. Kadın etlinize sütlünüze karışmıyor. Başınıza bela mı istiyorsunuz da daha yakın olmayı dert ediyorsunuz kendinize?

Klasik Mlscm konusu

Son düzenleme:
Giriş, gelişme, KV

hayallerimi yaşıyorsun zorla başına niye dert istiyorsun ki ben kaynananın sesine tahammül edemiyorum kadın yakamdan düşmüyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…