- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
yok tabi ki, ben de aylarca kayınvalidem ile kaldım.Hayır hepimizin başında değil, hangimizin kaynanası pat diye gelip evimize yerleşiyor, benim annem de dul, istemem yani gelinimizin evine kurulsun, yaşı genç daha, hemen bıktırmanın anlamı var mı
yok tabi ki, ben de aylarca kayınvalidem ile kaldım.
orada yaşıyorsun ama misafir gibisin sürekli, kimse istemez kolay kolay.
bana ilginç gelen bu kadar sert ve acımasız yorumlar.
valla bendeki gibi gece yatmaz tan vaktiyle dikiliyorlarsa münasebeti geç yanağından dahi öpemez eşini mucuk sesine koşarlar noldu noldu diyeO zaman en iyi senin anlaman lazım evinde kocanla öpüşebildin mi sere serpe oturabildin mi, çokta matah birsey değil yani, insan yeri geliyo annesi ile anlasamıyo
Hani yaşlı olur hasta olur anlarım ama bu tamamen yemek temizlik derdim olmasın gelin bana baksın ben gezeyim kurnazlığı, baştan bıktırırsa yarın cidden ihtiyacı olduğunda gelin eeeh yeter be dicek
O zaman en iyi senin anlaman lazım evinde kocanla öpüşebildin mi sere serpe oturabildin mi, çokta matah birsey değil yani, insan yeri geliyo annesi ile anlasamıyo
Hani yaşlı olur hasta olur anlarım ama bu tamamen yemek temizlik derdim olmasın gelin bana baksın ben gezeyim kurnazlığı, baştan bıktırırsa yarın cidden ihtiyacı olduğunda gelin eeeh yeter be dicek
Hayır hepimizin başında değil, hangimizin kaynanası pat diye gelip evimize yerleşiyor, benim annem de dul, istemem yani gelinimizin evine kurulsun, yaşı genç daha, hemen bıktırmanın anlamı var mı
konu sahibinin yakınımısınız, ANNEnin asıl niyetini de nerden biliyorsunuz
tebriklerBurda kimsenin yakını değilim müsterih ol, abiyelerine kadar alıp geldiyse ben öyle düşünürüm, daha önce de diğer eltiyle yaşadığına göre bana başkası baksın düzenine alışmış bende yarattığı izlenim bu oldu
hani yakın yerde ev tutulur bir el onların üstünde olur bir tabak yemek gönderilir ama aynı evin hatta apartmanın içinde ki eve karşıyım ben
bu kaynana değil benim annem olsa bile geçerli
annemle damat en ufak takışsa ne kadar yıpratıcı
kesinlikle anlamıyorum özellikle 50 55 yaşında ki kadınların oğlunun evine yerleşme isteğini benim rahmetli neneciğim oğlunun kızının evinde iki gün fazla bağlasan durmazdı ki evi çok kötüydü sobalıydı benim evim benim sarayım derdi
ki kadın 75 yaşındaydı
o yüzden yarın öbür gün biz de yaşlı olacağız demek bana pek uymuyor
tebrikler
hiç kv ile uğraşıp hiçbirşey yapamadığınız oldu mu. daha doğrusu yapacak potansiyeliniz varken yapamamak ve sıkışıp kalmak.pes..kadının kadına kurduğu plana bak hele..üstüne üstlük bir de yine bir kadını kullanarak
malesef evde bulamadığı cinselliği daha sonra dışarıda aramaya başlıyorlar. bahane de ama eşim beni cinsel olarak tatmin etmiyoreşinden dehşet bir şekilde uzaklaşacaksın anlayacak annesi evde yaşarken ve yaşamazken ki hallerinizi özel hayatınız olmayacak kesinlikle birlikte de olmayacaksın bu bir ceza değil..sizin yaşam alanınızda bir yabancı var..o zaman eşinde anlayacak..
ben de bakmayacagım kaynanamakv niz ile iyice yüzgöz olmadan bi çare bulun. evliliğinizide yıpratmadan tatlı tatlı bu meseleyi çözün.arkadaşlarında dediği gibi acele edin kışa kalmayın.yoksa herşey sarpa sarar. eşinizi ikna edin.o evi bulsun annesiylede konuşsun net bir dille.
tabi eşinizi en iyi siz tanırsınız.belki o da annesinin sizde kalmasını istiyordur ve ev olayını ağırdan alıyordur. bu anne konularında erkeklere hiç güvemiyorum maalesef.
her durumda kv ile yaşamaya karşıyım.ne gerek var yani. ben yaşlansada bakmayacağım. bende kredisi kalmadı. bıktırdı kendisinden.umarım siz bu duruma gelmeden halledersiniz.
ben de bakmayacagım kaynanama
beni sinir hastası etmiş kadına bakmayacağım
hatta allahıma dua ediyorum o kadına bir şey olup da ben bakmak zorunda kalacağıma ona olacağına bana olsun da bakmayayım
ondan önce ben öleyim ama yeterki o kadına bakmak zorunda kalmayayım
allah göstermesin öyle imtihan etmesin diyorum
allah kurtarsın önce konu sahibini sonrada herkesi yapışkan yılışık kaynanalardan
Ii de zaten gidecek olan her turli gider bahaneye gerek yokki. Peki ayni seyi kadin yapip cekip gitse ve bahanesi evimde tatmin olamiom yasam alanimda yabanci var olabilir bu acidan da düşünülürsemalesef evde bulamadığı cinselliği daha sonra dışarıda aramaya başlıyorlar. bahane de ama eşim beni cinsel olarak tatmin etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?