Kv ' nin bebeğimin yanında göğüslerini göstermesi

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba arkadaşlar 1 yaşında bir bebeğim var emziriyorum. Kv ile yakın oturuyoruz sürekli dip dibeyiz. Ve bundan iki hafta önce göğsünün üst tarafını açarak ciciş ciciş diye oğluma gösterıyordu , gördüğümde yapma öyle anne alışmasın dedim. Bugün aksam bebegımı yanında emziriyordum oturuyorduk birlikte , bebeğim emerken göğüslerini bir anda açtı kaşır gibi yaptı. Kapat anne çocuk görmesin dedim kapattı. Sonrasında rahatsız oldum ikidir göğsünü göstermeye calısmasından gittim kv ile konuştum neden ıkıdır bebeğin yanında göğsünü açtığını rahatsız olduğumu bebeğimin onun göğsünü görürse ondan meme isteyebılecegını oyle alısmasını ıstemedıgımı. Yanında bır daha o hareketı yapmasını ıstemedıgımı soyledım. Cevap ise sen yanlıs anlamıssın kızım ilkinde ben göğsümü göstermedim t shırtmı gosterdım ciciş diye ikincisinde de göğsüm kaşındı ben oyle bır sey yaparmıyım falan dıye savundu kendını ve ekledı benım cocuklarımı kv emzırdı bılmem bırılerı emzırdı dıe. Ben bılmem anne ben istemıyorum oğlumın kumseden meme istemesını dedim yanlıs anlama ama rahatsız oldum diyerek kalktım. Ama genede konusmak benı kesmedı. Butun guvenım gıttı. Bebegımı yanına tek bırakamıyorum meme verır dıye korkuma. Şimdi gercekten meme vermeyecek daha olsa 60 yasında kadın dogrumu cocugumun yanında meme gostermesı hosmu. Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız ?

Eşimde hak verdi sağolsun ama tekrar aynı şeyi yapmasından korkuyorum. Çünkü onunla tartışmak istemıyorum ağzı bozuk bıraz çok ileri gidiyor tartıştığımda ve bebeğimin yanında onunla ses yükseltmek istemıyorum. Nasıl davranabilirim bundan sonra onu bılemıyorum. Soğudum yani çok terbıyesiz bir hareket. Öz annem yapsa daha çok kızardım fakat tatsızlık cıkmasın dıye kıbarca uyardım. Huzurum kaçsın istemıyorum. Bundan sonra bu davranısını tekrar etmemesı ıcın ne yapılabılır.

Ne acayip insanlar var ya
Koskoca kadın edebinle dur İŞTE
Görüşme cnm

Igrenc pedofili! Annelik duygusuyla emzirmiycektir o bence zaten ..
Yani tuhaf gelebilir kimilerine ama burda okuyouz bazi anneler utana sikila dert yaniyor, bebegim mememi emerken cinsel seyler hissediyorum hic istemiyorum kendimi suclu hissediyorum vs vs ama..diye..(not duseyim ben asla hissetmedim oyle bisey hatta sasirdim ama demek ki olabiliyor kimine. )
Kv de pek masum gelmez bana yani. Anneler bile oyle dertler yazarken...

Ne cins insanlar var Allah' ım. Delirmemek elde değil

Tövbe tövbe teyze coşmuş

Bunu görümcemin oğluna kayınvalidem yapmıştı . O zaman hamileydim tabi ben şok. Korktum oğluma da yapar mı diye. Çok şükür ki benden çekindiği için yapmamıştı.

Boyle insanlarin nasil bi dusunce yapisi var anlamak mumkun degil.kafalarini acip inceleyesim geliyor bazen

O bebek sizi beslenmek için emiyor. Belli bir yaştan sonra beslenme ihtiyaci giderilince sizi de emmesi abes. Niye baska birinin etini emsin yavrucak ya. Ben de cok pis tepki verirdim.

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…