Kv ' nin bebeğimin yanında göğüslerini göstermesi

Manyak kadın. Yenilen içilenden dolayı mı böyle oldu insanlar anlamadım.

Valla bu tip insanlar var gerçekten bu tamamen sapiklik bence bazı kayınvaldelerde
Erkek torunun altini degiştirirken pipisini emiyomuş sürekli
Dikkat edin bence allah korusun bunu bile yapar bu kadın

Reactions: KV_
Aman benimki de gösteriyordu gel oğlum bak meme diyordu acayip deli oluyordum saygısızlık olmasın diye de bişey demiyordum..
Siz de bırakmayın çocuğunuzu..

"Benim çocuklarımı kv emzirdi" demesi bence niyetini belli ediyor. Yalnız bırakırsanız kaçınılmaz..
Bazı insanlar o kadar cahil ki akıl sır erdiremiyorum..

Ben çalışıyorum , annem benım 10 aylık oğlumun yanında gıyınırken oğlum memelerı görmüş. Ve oyuncakları fılan atıp o kadar hızlı yanına kadar emeklemıs ve kafasıı oraya gommuskı cok uzuldum duyunca ve kızdımda.
Hak verıyorum sıze ,haklısın

Bebeğinizi onunla yalnız bırakmamaktan başka yapılabilecek bir şey yok gibi görünüyor.
Zaten konuşup uyarmışsınız eşinizi de haberdar etmişsiniz.
Tedbirli olun sadece.

Iyyy ben de bir kere başkasının bebeğini bir anda alıp bakalım beni emecek mi diye ağzına memesini sokan bir kadın gördüm bir de sevindi alıyor diye bebeğin annesi de bir şey diyemedi. Yani bazıları için bu mutluluk verici bir şey galiba zafer kazandığını falan düşünüyor iğrenç zihniyetler

ben bu tarz konularda hiç de masum düşünemiyorum maalesef. bazı kadınların doyurulmamış cinsel istekleri sebebiyle midir nedendir bilinmez beyinlerinde karanlık bir nokta olduğunu düşünüyorum. kayınvalidenizin kendisi bile farkında değil belki bu durumun ama kesinlikle bu tarz davranışlarda bulunanların cinsel arzularının da etkisiyle hareket ettiğini düşünüyorum.
allah akıl fikir versin kayınvalidenize, siz de yalnız bırakmayın bebeğinizi onunla.

Ablamın kv si oğlunun yanında acıyor memelerini hart hart kaşıyor falan ...en başta tepki koyman iyi olmuş. Her yaptığında uyar ki bi daha yapar mı yapar...

Şey de diyebilirsiniz. Anne bir tane doğur emzir o halde Benim kv de çok sever böyle şeyleri. Birgün anne dedirtti kendine. Bende,fare çıktığı deliği unutmaz zorlama dedim. Kv bakmasına rağmen evlatlarım bana toz kondurmaz.
Lafını söylediysen çok takılma üzme kendini,dikkatli ol tabi.

Emzirmese bile istiyor ki cocuk emmek istesin, aaa bak benden emmek istedi desin.

Sutu kestigim donem eltim kendi cocugunu emzirmis Ben yokken oglumun yaninda, eve geldim cocuk meme meme diyor, ki emzirirken de meme demezdi, oyle ogretmis saniyorum, psikopatlik resmen, bak gene sinir oldum.

Cok iyi yapmissiniz

10 günlük lohusayken kv benden gizli memesini bebeğimin ağzına vermiş. 10 günlük bebek duvar olsa duvarı emer. Neyin zafer kazanmış hissi bu? Diğer torunlarına da vermiş denemelik. Bazı insanlar hem manyak hem sapık. Bir de bunu gülerek anlatıyor benden gizli ama Allah duyuruyor işte.
Beterin beteri var işte konu sahibi tavır koymakla çok iyi yapmışsın. Ben 65 yaşında bir de misafir diye sesimi çıkaramamıştım.

Geçen bir ablayla oturuyoruz ( kayınvalidesi bebeğini emzirmiş ağzına bal damlatırmış bebeği vermezmiş bazı geceler kendisi emzirirmiş hala içinde kalmış kadının anlatıyor ..
Kaynanasıda ben emzirdim diye övünüyordu hoşmu ?
Ben olsam görüşmem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…