Canım kaynanan çocuğun kendi göğüslerinden etkilenmesini istemişMerhaba arkadaşlar 1 yaşında bir bebeğim var emziriyorum. Kv ile yakın oturuyoruz sürekli dip dibeyiz. Ve bundan iki hafta önce göğsünün üst tarafını açarak ciciş ciciş diye oğluma gösterıyordu , gördüğümde yapma öyle anne alışmasın dedim. Bugün aksam bebegımı yanında emziriyordum oturuyorduk birlikte , bebeğim emerken göğüslerini bir anda açtı kaşır gibi yaptı. Kapat anne çocuk görmesin dedim kapattı. Sonrasında rahatsız oldum ikidir göğsünü göstermeye calısmasından gittim kv ile konuştum neden ıkıdır bebeğin yanında göğsünü açtığını rahatsız olduğumu bebeğimin onun göğsünü görürse ondan meme isteyebılecegını oyle alısmasını ıstemedıgımı. Yanında bır daha o hareketı yapmasını ıstemedıgımı soyledım. Cevap ise sen yanlıs anlamıssın kızım ilkinde ben göğsümü göstermedim t shırtmı gosterdım ciciş diye ikincisinde de göğsüm kaşındı ben oyle bır sey yaparmıyım falan dıye savundu kendını ve ekledı benım cocuklarımı kv emzırdı bılmem bırılerı emzırdı dıe. Ben bılmem anne ben istemıyorum oğlumın kumseden meme istemesını dedim yanlıs anlama ama rahatsız oldum diyerek kalktım. Ama genede konusmak benı kesmedı. Butun guvenım gıttı. Bebegımı yanına tek bırakamıyorum meme verır dıye korkuma. Şimdi gercekten meme vermeyecek daha olsa 60 yasında kadın dogrumu cocugumun yanında meme gostermesı hosmu. Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız ?
kayınvalidelerin ortak sorunlarından bir tanesi daha.allahım ya rabbim bu nedir yaaa. benimkide emzirsem süt gelir benden de demişti. hatta göğsünü sıktığını ve süt geldiğini iddia etmişti. allah bu kadınlara akıl fikir versin ne diyimMerhaba arkadaşlar 1 yaşında bir bebeğim var emziriyorum. Kv ile yakın oturuyoruz sürekli dip dibeyiz. Ve bundan iki hafta önce göğsünün üst tarafını açarak ciciş ciciş diye oğluma gösterıyordu , gördüğümde yapma öyle anne alışmasın dedim. Bugün aksam bebegımı yanında emziriyordum oturuyorduk birlikte , bebeğim emerken göğüslerini bir anda açtı kaşır gibi yaptı. Kapat anne çocuk görmesin dedim kapattı. Sonrasında rahatsız oldum ikidir göğsünü göstermeye calısmasından gittim kv ile konuştum neden ıkıdır bebeğin yanında göğsünü açtığını rahatsız olduğumu bebeğimin onun göğsünü görürse ondan meme isteyebılecegını oyle alısmasını ıstemedıgımı. Yanında bır daha o hareketı yapmasını ıstemedıgımı soyledım. Cevap ise sen yanlıs anlamıssın kızım ilkinde ben göğsümü göstermedim t shırtmı gosterdım ciciş diye ikincisinde de göğsüm kaşındı ben oyle bır sey yaparmıyım falan dıye savundu kendını ve ekledı benım cocuklarımı kv emzırdı bılmem bırılerı emzırdı dıe. Ben bılmem anne ben istemıyorum oğlumın kumseden meme istemesını dedim yanlıs anlama ama rahatsız oldum diyerek kalktım. Ama genede konusmak benı kesmedı. Butun guvenım gıttı. Bebegımı yanına tek bırakamıyorum meme verır dıye korkuma. Şimdi gercekten meme vermeyecek daha olsa 60 yasında kadın dogrumu cocugumun yanında meme gostermesı hosmu. Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız ?
hahahhahaBenim çocuklarımı kayınvalide emzirdi diye kendini savunuyorsa, zaten içinden geçen belli.
Çok heveslendiysen oğlunu emzirmeye devam et deyin bir daha ki sefere, utanır belki. Töbe töbe ya...
:)sabah sabah migdem bulandi. memeler resmen bas kaldirmis
aynı durum bizde de var. nedir bunların derdi anlamıyorum. çocuğu anneden mi soğutmaya çalışıyorlar yoksa bizim canımızı mı yakmayaOğlum bana çok düşkün ben kapıdan cıksam ağlar peşimden ayrılmas çok seviyorum yavrumu. Kv ise beni çok begenmez bılıyorum ve oglumun bana cok duskun olmasından rahatsızlık duydugunun farkındayım 6 7 aylıkken oglum sureklı oyun oynardı onunla ılgısını cekıp pesınden aglatırdı bundan mutluluk duyardı. Sımdı oglum oyun oynayana cok duskun degıl bana daha cok duskun oldu. Oyunlada kendısıne cekemıyor ne kadar oynasada. Yavrum ona duskun olsun dıye yapmaya calısıyor gıbı hıssettım. AmA kıbar dılle uyardıgım ıcın yuz bulup gene yapabılırmı onu dusunuyorum bıraz daha sert dılle uyarsam daha mı ıyı olrdu dıye dusunuyorum. Fakat o zamanda zeytınyag gıbı ustune cıkıp benı suclardı bana bunumu yakıstırıyorsun dıye. Inanın ne yapacagımı sasırdım. Dip dibe oturuyoruz her fırsatta bıze gelıyor aynı evın ıcınde cocugu onun yanından alıp oda oda gezdırırsemde baska laf cıkarır dıye endıse edıyorum. Nasıl davranmalıyım eve geldıgınde sızce ?
Oğlum bana çok düşkün ben kapıdan cıksam ağlar peşimden ayrılmas çok seviyorum yavrumu. Kv ise beni çok begenmez bılıyorum ve oglumun bana cok duskun olmasından rahatsızlık duydugunun farkındayım 6 7 aylıkken oglum sureklı oyun oynardı onunla ılgısını cekıp pesınden aglatırdı bundan mutluluk duyardı. Sımdı oglum oyun oynayana cok duskun degıl bana daha cok duskun oldu. Oyunlada kendısıne cekemıyor ne kadar oynasada. Yavrum ona duskun olsun dıye yapmaya calısıyor gıbı hıssettım. AmA kıbar dılle uyardıgım ıcın yuz bulup gene yapabılırmı onu dusunuyorum bıraz daha sert dılle uyarsam daha mı ıyı olrdu dıye dusunuyorum. Fakat o zamanda zeytınyag gıbı ustune cıkıp benı suclardı bana bunumu yakıstırıyorsun dıye. Inanın ne yapacagımı sasırdım. Dip dibe oturuyoruz her fırsatta bıze gelıyor aynı evın ıcınde cocugu onun yanından alıp oda oda gezdırırsemde baska laf cıkarır dıye endıse edıyorum. Nasıl davranmalıyım eve geldıgınde sızce ?
Cok haklısınızMerhaba arkadaşlar 1 yaşında bir bebeğim var emziriyorum. Kv ile yakın oturuyoruz sürekli dip dibeyiz. Ve bundan iki hafta önce göğsünün üst tarafını açarak ciciş ciciş diye oğluma gösterıyordu , gördüğümde yapma öyle anne alışmasın dedim. Bugün aksam bebegımı yanında emziriyordum oturuyorduk birlikte , bebeğim emerken göğüslerini bir anda açtı kaşır gibi yaptı. Kapat anne çocuk görmesin dedim kapattı. Sonrasında rahatsız oldum ikidir göğsünü göstermeye calısmasından gittim kv ile konuştum neden ıkıdır bebeğin yanında göğsünü açtığını rahatsız olduğumu bebeğimin onun göğsünü görürse ondan meme isteyebılecegını oyle alısmasını ıstemedıgımı. Yanında bır daha o hareketı yapmasını ıstemedıgımı soyledım. Cevap ise sen yanlıs anlamıssın kızım ilkinde ben göğsümü göstermedim t shırtmı gosterdım ciciş diye ikincisinde de göğsüm kaşındı ben oyle bır sey yaparmıyım falan dıye savundu kendını ve ekledı benım cocuklarımı kv emzırdı bılmem bırılerı emzırdı dıe. Ben bılmem anne ben istemıyorum oğlumın kumseden meme istemesını dedim yanlıs anlama ama rahatsız oldum diyerek kalktım. Ama genede konusmak benı kesmedı. Butun guvenım gıttı. Bebegımı yanına tek bırakamıyorum meme verır dıye korkuma. Şimdi gercekten meme vermeyecek daha olsa 60 yasında kadın dogrumu cocugumun yanında meme gostermesı hosmu. Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?