Kv ' nin bebeğimin yanında göğüslerini göstermesi

Canım kaynanan çocuğun kendi göğüslerinden etkilenmesini istemiş ama hiç canını sıkma 1 yaşındaki çocuk anneden başka kimsenin göğüsüne gitmez, emmez. Bizde de benzer şeyler olmuştu (kadın her yaşta kadın , annelik duygusu depreşmiş)

Bu nasıl bir kafa yapısı Allah aşkına.
Sapıklık manyaklık diz boyu.
Çocuğunuzu 5 dk yalnız bırakmayın.

kayınvalidelerin ortak sorunlarından bir tanesi daha.allahım ya rabbim bu nedir yaaa. benimkide emzirsem süt gelir benden de demişti. hatta göğsünü sıktığını ve süt geldiğini iddia etmişti. allah bu kadınlara akıl fikir versin ne diyim

Oğlum bana çok düşkün ben kapıdan cıksam ağlar peşimden ayrılmas çok seviyorum yavrumu. Kv ise beni çok begenmez bılıyorum ve oglumun bana cok duskun olmasından rahatsızlık duydugunun farkındayım 6 7 aylıkken oglum sureklı oyun oynardı onunla ılgısını cekıp pesınden aglatırdı bundan mutluluk duyardı. Sımdı oglum oyun oynayana cok duskun degıl bana daha cok duskun oldu. Oyunlada kendısıne cekemıyor ne kadar oynasada. Yavrum ona duskun olsun dıye yapmaya calısıyor gıbı hıssettım. AmA kıbar dılle uyardıgım ıcın yuz bulup gene yapabılırmı onu dusunuyorum bıraz daha sert dılle uyarsam daha mı ıyı olrdu dıye dusunuyorum. Fakat o zamanda zeytınyag gıbı ustune cıkıp benı suclardı bana bunumu yakıstırıyorsun dıye. Inanın ne yapacagımı sasırdım. Dip dibe oturuyoruz her fırsatta bıze gelıyor aynı evın ıcınde cocugu onun yanından alıp oda oda gezdırırsemde baska laf cıkarır dıye endıse edıyorum. Nasıl davranmalıyım eve geldıgınde sızce ?

Oğlum bana çok düşkün ben kapıdan cıksam ağlar peşimden ayrılmas çok seviyorum yavrumu. Kv ise beni çok begenmez bılıyorum ve oglumun bana cok duskun olmasından rahatsızlık duydugunun farkındayım 6 7 aylıkken oglum sureklı oyun oynardı onunla ılgısını cekıp pesınden aglatırdı bundan mutluluk duyardı. Sımdı oglum oyun oynayana cok duskun degıl bana daha cok duskun oldu. Oyunlada kendısıne cekemıyor ne kadar oynasada. Yavrum ona duskun olsun dıye yapmaya calısıyor gıbı hıssettım. AmA kıbar dılle uyardıgım ıcın yuz bulup gene yapabılırmı onu dusunuyorum bıraz daha sert dılle uyarsam daha mı ıyı olrdu dıye dusunuyorum. Fakat o zamanda zeytınyag gıbı ustune cıkıp benı suclardı bana bunumu yakıstırıyorsun dıye. Inanın ne yapacagımı sasırdım. Dip dibe oturuyoruz her fırsatta bıze gelıyor aynı evın ıcınde cocugu onun yanından alıp oda oda gezdırırsemde baska laf cıkarır dıye endıse edıyorum. Nasıl davranmalıyım eve geldıgınde sızce ?

Bir daha yapmaması için ne yapılabilir bilmiyorum , yalnız birakmayacaksiniz başka yolu yok.

Bebeklerin çok büyük kısmı red eder zaten başka memeyi. Muhtemelen kv.si emzirdi diye ( o nasıl oluyor anlamadım ) o da denemek istiyor .

Ben karşılaşsam böyle bir durumla kulaklarımdan ateş çıkardı sanırım.

aynı durum bizde de var. nedir bunların derdi anlamıyorum. çocuğu anneden mi soğutmaya çalışıyorlar yoksa bizim canımızı mı yakmaya

Burda biri acmıstı gene kaynanası o yokken bebegini emzirmişti aglıyor sussun diye
İğrenc insanlar ya yazarken tiksindim
Cocugunuzla yalnız bırakmayın derim

Allah akıl fikir versin kvne bacım.
Hiç yanlız birakma sanki bana sapkınlık gibi geldi mümkün olduğunca memeden kesene kadar bence görüşmesen bile fayda var gibi.

bence cok dozunda davranmissin simdilik, devam ederse sen de dozunu arttiririrsin.

tövbe tövbe.
iyi ki konuşmuşsunuz, çok da güzel anlaşılır izah etmişsiniz rahatsızlığınızı.

bir daha yaparsa artık edebi bırakıp 'anne senin memeleri akşam kayınbabama mı açsan? öyle daha münasip olacak alan memnun satan memnun' deyiverin.

emzirmeye mi özeniyor nedir..özlemis sanirim maziyi şuan dozunda davranmıssın bence de..mumkun oldugunca yalniz bırakma yine de..tepkini görmüs bir daha cesaret edemez.. töbe yarebbim daha neler duyacaz

Cok haklısınız
Ben olsam bebegimi yanında tek bırakamam emzirir diye korkarım walla
Arkadasımın başına geldi,iki kız kardeşini cagırıyo ogluna baksınlar diye.arkadasımda baska odada iş yapıyo.içeriye bi giriyo kardeşinden biri memesini açmış cocugun agzına vermeye calısıyo ve bunu yapan kardeş üniden yeni mezun olmuş biri

Gerizekalı. Biz de yaşlandıkça böyle mi olacağız ya. Yemin ediyorum konunun başlığını gördükçe okumayacağım dedim ama tutamadım kendimi. Sinirim bozuluyor böyle tipleri okuyunca. Dengesiz.
Konu sahibi bırakmayın çocuğunuzu yanına. Böyle bir dengesiz fırsattan istifade emzirmeye çalışır. O sizin çocuğunuz. Sahip çıkın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…