- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bizim dugune geldikleri icin esimin hatri oldugu icin gittim, davetiye vardi sonucta. Cagirilan yere illa elbise ile iki dirhem bir çekirdek gitmek mi gerek? Adetimizi yaptık astik takimizi döndük. Düğün sahibinin ne günahı var ki?Sende kabahat
Yakın akraba bile değilmiş
İş çıkışı koştur koştur ne gerek vardı
Birde üstüne laf dinlemişsin
Ben olsam gitmezdim
Laf yememek için mı?Bozdur ...
Dimi ama?Kayınvaliden kendi itibarını düşünüyo seni düşündüğünden değil bence çok saçma böyle şeyler eskide kaldı elalem ne der nefret ediyorum millete göre yaşamak zorunda değiliz kii spor bir giyimin üstüne şaşaalı altınmi takılır
Bence hiçbir sakıncası yok ama kv sırf bilezikler görünsün diye elbise giyseydin dediğine göre bir sonrakinde elbise giyip bilezikleri de taksın diye ricada bulunacak gibi :)Bizim dugune geldikleri icin esimin hatri oldugu icin gittim, davetiye vardi sonucta. Cagirilan yere illa elbise ile iki dirhem bir çekirdek gitmek mi gerek? Adetimizi yaptık astik takimizi döndük. Düğün sahibinin ne günahı var ki?
Karışma hakkını nerden buluyorlarsa...Bi ona karışmadığı kaldı kayınvalidelerin ne kadar boş işlerle uğraşıyorlar
sattık deyince ne oluyormuş bende merak ettim
Illa satmak zorunda mıyız :) valla hepsi birbirinin aynısı. Bence çok basit muhabbetler bunlar.Aynını bana yapardı kv. Hatta bi defa tartıştı benimle yolun yarısından eşime dön takılarını alcaz dedi. Dönsen de takmıycam dedim bende. 4 tane kıl gibi bizlezik taktı gösteriş yapcak ne varsa.. Hani kendi kolundaki gibi takardı 15 cmlik bilezikleri milletin gözüne sokmak istiyor zaar derdim
Velhasılı 4 yıl battı o bilezikler kadına, en son hepsini bozdurduk hep birlikte kurtulduk derdinden.
Tınlamayın bildiğinizi okuyun.
Oyleleri birbirlerini kıskandırmak pesindeler tamamen görgüsüzlük ...Dimi ama?
Hey allahım, onlarda iki set üst üste takip düğüne gelen dolu. Benim asla yapmayacağım şeyler.
Bankaya kasaya koyduk diyebilirim evet :) teşekkürler.Bankaya koyun bence
Buna alet olamam diye düşünüyorum:) yahu ben saat bile takmam ne bileziği? Hepsi yatırım.Oyleleri birbirlerini kıskandırmak pesindeler tamamen görgüsüzlük ...
Yok yani bilezik olarak tutma , tak diyecek bişey bulamasın , zaten sevmiyormuşsun ...Laf yememek için mı?
Yok bunu yapamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?