Kv nin bilezik takmam icin ısrarı

Hava soğuktu ve iş çıkışı gittik, köye oturduğumuz il uzakta. Ayrıca konu bu degil:)
Elbise giyip de bacaklarımı üşütmek istemem burda havalar iyi değil. Teşekkürler.

Hava soğuktu ve iş çıkışı gittik, köye oturduğumuz il uzakta. Ayrıca konu bu degil:)
Elbise giyip de bacaklarımı üşütmek istemem burda havalar iyi değil. Teşekkürler.
Konuda benim takıldıgım nokta bu ama..
Neyse söyleyeyim dedim ben nezaket gereği ortama uymak gerekir ya hani o açıdan..
Hem sokaktamiydi ki düğün üşüyeceksiniz?))

Bazı seyleri dert etmemek lazım sanırım. Bu evliliğin ya da evlilik arefesinin bir Hızlandırılmıs kursu olsa keske Önce ben kaydolurum.
Kursla olmuyor bu dert etmeme tecrübeyle oluyor, benim ki öyle oldu en azından. Yoksa ilk başlarda dert edecek çok şey buluyordum.

8 yılda geldiğim nokta bana saygısızlık edilen bir durum yoksa, görmezden ,duymazdan geliyorum bazı şeyleri.

Eşimin annesi karşımdaki insan ve belli bir yaşa gelmiş düşünceleri belli bir kalıpta ve bunları benim değiştirmem mümkün değil. Hayatıma müdahale ettirmem ama her söylediğine de takılmam, kızmam, he deyip geçerim çoğu kez

Bu kafa dogru olan zaten, destekliyorum da ama acemiyim sanırım biraz korkuyorum. İnsanlar değişmezler orası da kesin. Katılıyorum buna da. En iyisi duymamak

Düğüne gelen bütün kadınlar da pantolon mu gitmişti???
Ya da giymeyenler üşüdü mü?

Ben de yerine göre giyinilmesi gerektiğini düşünürüm. Köyde de olsa, sokakta da olsa düğün düğündür ve kot pantolonla gidilmez. Benim düğünüme biri kotla gelse bozulurum. Ayrıca ince çorap diye bir şey var, Aralık ayında karda sokakta yapılmadığına göre çoraba rağmen üşüyecek bir durum da yok.

Her zaman kendinize yakışanı yapın. Uzaktan akraba, bilmem kimin tanıdığı vb. bahaneler yerine bana nasıl bir hareket yakışır demek daha doğru.

Nasıl ki kına gecemizde bindallı giydik, elimize kına yaktık, çünkü adet böyle, eşinizin ailesinin yaşadığı yere göre de sizin altın bileziklerinizi takmanız adetmiş. Keşke “eşimin, sevdiğim adamın, hayat arkadaşımın annesidir” deyip kırmasaydınız.

Bu yorumu yazdığım için kızma bana ama teyze haklı:) Yani kaynanan.
Ben olsam takardım kaynanamin soylemesine gerek yok. Tabiki elalem icin yaşamıyoruz ama ben biraz insan düşmanıyım,benim cevremde sevinir ben hele kötü duruma düşeyim falan :) ben esimle evlendim diye hic hoslarina gitmedi çünkü kendi 5 para etmez ve baba parasi yiyen oğulları evlenmedi veya ailesini borca sokan ogullari ile aralari bozuk diye simdi ben takmasam altınlarımı sevinirler sattim zannedip bende onlari sevindirmem. Evet boyle birsey var,halbuki ne sacma insan sevmiyordur takmiyordur yani ama boyle bir algı var sattilar mi acaba sattıysan da onlara neyse kaynana eski kafa boşver kimse zorla istemedigi seyi yapmamali yani sen de haklısın tabiki. Gitmissin düğüne bide uzaktaymış. Of zaten herseye bi laflari var bunlarin

Sevmiyorum da demissnz nedir yani bu bozdursanz kime nee köye ne yani ? ben düğünün ertesi evde tutamam korkarım diye bozdurdum hemen gidip yatırım yaptım kendime kolumda millete gösterip ne yapicam acaba alın benim altınım var biz bozdurmadk demek için mi aman bosverin siz kv desin desin dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…