- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Hava soğuktu ve iş çıkışı gittik, köye oturduğumuz il uzakta. Ayrıca konu bu degil:)Ya ben düğüne nasıl spor kıyafetlerle gittiğinizi anlayamadım yani bir elbise giyiverseydiniz keşke kot pantolonla düğüne gitmek olmamış sanki..bileşik konusu zaten saçmalık onları takip takmamak tabiki size kalmış ama dediğim gibi ortama uygun giyinmek herzaman iyidir.Acelemiz vardi işten geldik filan bahane değil,yanınıza alır iki dakika biryerde giyinirdiniz.
Cokkk iyi düşün canım.Bazı seyleri dert etmemek lazım sanırım. Bu evliliğin ya da evlilik arefesinin bir Hızlandırılmıs kursu olsa keske Önce ben kaydolurum.
Yani düşüneyim tabi de düşünmeyle olmuyor sanki burada neler okuyorum. Hep de sonradan ortaya cıkıyor. İnsan bir korkmadan edemiyor.Cokkk iyi düşün canım.
Konuda benim takıldıgım nokta bu ama..Hava soğuktu ve iş çıkışı gittik, köye oturduğumuz il uzakta. Ayrıca konu bu degil:)
Elbise giyip de bacaklarımı üşütmek istemem burda havalar iyi değil. Teşekkürler.
Kursla olmuyor bu dert etmeme tecrübeyle oluyor, benim ki öyle oldu en azından. Yoksa ilk başlarda dert edecek çok şey buluyordum.Bazı seyleri dert etmemek lazım sanırım. Bu evliliğin ya da evlilik arefesinin bir Hızlandırılmıs kursu olsa keske Önce ben kaydolurum.
Evet köy düğünü, evin önünde yapılıyor:)Konuda benim takıldıgım nokta bu ama..
Neyse söyleyeyim dedim ben nezaket gereği ortama uymak gerekir ya hani o açıdan..
Hem sokaktamiydi ki düğün üşüyeceksiniz?))
Ee baştan desenize canım))Evet köy düğünü, evin önünde yapılıyor:)
Köy düğünü diyince tahmin edersiniz diye düşündüm:) bir de konu bilezikler olunca o konuda fazla detay vermemiş olabilirim:)Ee baştan desenize canım))
Neyse takmayın hem kvyi hemde bilezikleri..
Bu kafa dogru olan zaten, destekliyorum da ama acemiyim sanırım biraz korkuyorum. İnsanlar değişmezler orası da kesin. Katılıyorum buna da. En iyisi duymamakKursla olmuyor bu dert etmeme tecrübeyle oluyor, benim ki öyle oldu en azından. Yoksa ilk başlarda dert edecek çok şey buluyordum.
8 yılda geldiğim nokta bana saygısızlık edilen bir durum yoksa, görmezden ,duymazdan geliyorum bazı şeyleri.
Eşimin annesi karşımdaki insan ve belli bir yaşa gelmiş düşünceleri belli bir kalıpta ve bunları benim değiştirmem mümkün değil. Hayatıma müdahale ettirmem ama her söylediğine de takılmam, kızmam, he deyip geçerim çoğu kez
Valla bitek düğünümde taktım bundan dört yıl once:)))))İstemiyorsaniz verin biz takalım
Allah korusun. En iyisi evde bulundurmamak. Haklisiniz.Bir bilezik için insan öldürenler var bu ülkede. Ben de sakıncalı buluyorum altın işlerini. Bankada kasa açtım oraya koydum , takmıyorum da zaten sevmiyorum.
Arada bir çıkarın hava alsınlar bariValla bitek düğünümde taktım bundan dört yıl once:)))))
Kasaya koyup ebediyyen saklamaya karar verdimArada bir çıkarın hava alsınlar bari
Kaynananız üzüntüden bayılcakKasaya koyup ebediyyen saklamaya karar verdim
Kv bilezikleri aldı diye kendince karışma hakkı buluyor zaarKaynananız üzüntüden bayılcak
Hava soğuktu ve iş çıkışı gittik, köye oturduğumuz il uzakta. Ayrıca konu bu degil:)
Elbise giyip de bacaklarımı üşütmek istemem burda havalar iyi değil. Teşekkürler.
Sevmiyorum da demissnz nedir yani bu bozdursanz kime nee köye ne yani ?Hanımlar cmt günü eşimin köyünde düğün vardı, işten çıktık yetiştik, gitmeden eşim bileziklerini takar mısın annem bugün telefonda rica etti dedi, ben de asla gösterişi sevmediğim için eşimi reddettim, senin kararın ben sadece ilettim dedi.
Köye gittik, kv hani bileziklerin nerde dedi, kot pantolonla gitmişim oraya, fazlasıyla sporum suanki tarzima gitmez hem ben takmayı sevmiyorum dedim, elbise bile giymedim, çok yakın bir akrabamız değil dedim, giyseydin o zaman dedi, bu havada gelmeyedebilirdik ama kırmamak için iş çıkışı gelip gönül yapmaya geldik dedim. Bundan sonrakilerde takarsın o zaman dedi. Kaç yılllık evliyiz hala aynı muhabbet takmadım takmayacağım. Bu ısrar niye arkadaşlar? Artık gitmemeyi düşünüyorum. Neymiş köydekiler ne dermiş sattılar mı derlermiş, yahu satsak kime ne? Konu mankeni miyim ben, valla sıkıldım artık. Ne yapmam gerekiyor, ne söylesem ısrarı devam ediyor.
Fikir istiyorum hanımlar. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?