Kv nin bilezik takmam icin ısrarı

Benim annem eşime şunu giy bunu giy desin eşim anında tepkisini koyar. Bizi ezmeye çalışıyorlar sanki.

Illa satmak zorunda mıyız :) valla hepsi birbirinin aynısı. Bence çok basit muhabbetler bunlar.
4 yıl inatlaştı benle, ben tınlamadım. Sizde tınlamayın. En son eşim kızmıştı, sürekli senin kolunda bu bilezikler çıkar diyo muyuz sana, bu kız da senin aksine takmayı sevmiyor karışma dedi. Oğulları söyleyince daha etkili oluyor.

Ama susturmak için onun istediğini yapmayın, taviz tavizi doğuruyor ne yazık ki. Bu yüzden kavgaya vardırırsa olayı gerekeni söyler mesafenizi koyarsınız hanımefendiye.

Aptal saptal bomboş muhabbetler Allah akıl fikir başka meşgale versin şu kaynanalara.

Evlilik tam olarak böle birsey mi diye düşünüyor insan? Tarzınız olmadıgını Bildikleri seyleri söleme haklarını kendilerinde buluyorlar demek ki.
Istesem zaten takarım dimi ama :) bilezik benim.
Gayet netim, hala anlamıyor. Cildiracagim.
Nisanlandım insanlar üstüme birsey takarken o kadar kötü hissettim ki. Böyle birsey yapmasaydım bile dedim kendime. Çıldırmayın bence değişmiyorlar cıldırsanız da.

Benim kaynanamda da surekli tak diyordu. Sanki kendi almis gibi gosterecek ya millete. ben de sevmem oyle şıngır mıngır bilezikle gezmeyi. Bankada kasaya koyduk biz evde tutmuyoruz dedi esim. Ki yalan. Evde yatiyordu yani bilezikler. siz de oyle deyin bence. Ikna oluyorlar

Teşekkür ederim, iyi bir yıldırma yöntemi ama biz de kaç senedir ise yaramadı:) eşim de hep söylüyor o sevmiyor diye ama dinliyor gibi yapıyor, bir sonraki düğünde yine aynı. Ama artık gerçekten sıkıldım. Düğünlere girmeyesim geliyor.

Benim annem eşime şunu giy bunu giy desin eşim anında tepkisini koyar. Bizi ezmeye çalışıyorlar sanki.
Ezmek olarak görmüyorum ben de kendileri için önemli o bileziklerin, takıların düğünlerde arzı endam etmesi o yüzden ısrar ediyorlar. Bir kere bile takmadim , her seferinde sözü yerde kalıyor, söyleyince rahatsız olmuyorum artık, verdiğim cevap belli, konuyu uzatmadan kapatıyorum.

Evet öyle demeye karar verdim :) bereket eşlerimiz bizimle birlik bu konuda, ısrar etmiyorlar.
Valla canım ben de hep aynı tatlılıkla söyledim olmadı, net oldum olmadı. Çocuğum oldu eskidim ama onun ısrar huyu hiç değişmedi.

Burada öyle kayınvalideler okuyorum ki öpüp başıma koyasım geliyor kendi kayınvalidemi tatlı bir atışma oluyor bu konuda aramızda bizim o yüzden çok dert etmiyorum ben.

Sizde düğünlere gitmemekle tehdit edin bidaha söylersen gelmicem deyin hangisi daha iyi bilezikmi benm gelmemem mi deyin...
ay vallahi insanı zorla deli ediyorlar bazıları benimki de böyle

Sizde düğünlere gitmemekle tehdit edin bidaha söylersen gelmicem deyin hangisi daha iyi bilezikmi benm gelmemem mi deyin...
ay vallahi insanı zorla deli ediyorlar bazıları benimki de böyle
Eşime en son öyle dedim, düğün sezonu açıldı artık tekrar duymak istemiyorum bu lafları gitmeyeceğim böyle devam ederse dedim, o da sana hak veriyorum diyor. Kv ye söz geçiremiyor.

Burada öyle kayınvalideler okuyorum ki öpüp başıma koyasım geliyor kendi kayınvalidemi tatlı bir atışma oluyor bu konuda aramızda bizim o yüzden çok dert etmiyorum ben.
Bazı seyleri dert etmemek lazım sanırım. Bu evliliğin ya da evlilik arefesinin bir Hızlandırılmıs kursu olsa keske Önce ben kaydolurum.

ben olsam siz çok seviyor ve önemsiyorsunuz böyle şeyleri size ödünç vereyim de takıp gösterin bari bozdurmadığımızı onaylatırsınız derdim

Veya altın hesabına yatırdık deyip geçin istesem de takamam deyin.

Ya ben düğüne nasıl spor kıyafetlerle gittiğinizi anlayamadım yani bir elbise giyiverseydiniz keşke kot pantolonla düğüne gitmek olmamış sanki..bileşik konusu zaten saçmalık onları takip takmamak tabiki size kalmış ama dediğim gibi ortama uygun giyinmek herzaman iyidir.Acelemiz vardi işten geldik filan bahane değil,yanınıza alır iki dakika biryerde giyinirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…