- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Istesem zaten takarım dimi ama :) bilezik benim.Bence bu takı toka işleri yasaklansa bütün gelinler toptan rahatlayacak =)
Benim annem eşime şunu giy bunu giy desin eşim anında tepkisini koyar. Bizi ezmeye çalışıyorlar sanki.Benim kayınvalidemden bahsetmişsiniz sanki :) birde onu bilezik de kesmez, kuyumcu dükkanı gibi olmam lazım çünkü tüm aile de kadınlar o şekilde gelir kınaya, düğüne.
Bende en incesinden bir alyansi olan onu bile çoğu kez takmayan bir gelin olarak kayınvalidemi her zaman deli ederim bu konuda. 8 yıldır değişmedi yine söyler bende anne artık ne zaman kabulleneceksin bu durumu der konuyu kapatırım.
Bankaya koyduk diyebilirim.Yok yani bilezik olarak tutma , tak diyecek bişey bulamasın , zaten sevmiyormuşsun ...
4 yıl inatlaştı benle, ben tınlamadım. Sizde tınlamayın. En son eşim kızmıştı, sürekli senin kolunda bu bilezikler çıkar diyo muyuz sana, bu kız da senin aksine takmayı sevmiyor karışma dedi. Oğulları söyleyince daha etkili oluyor.Illa satmak zorunda mıyız :) valla hepsi birbirinin aynısı. Bence çok basit muhabbetler bunlar.
Evlilik tam olarak böle birsey mi diye düşünüyor insan? Tarzınız olmadıgını Bildikleri seyleri söleme haklarını kendilerinde buluyorlar demek ki.Benim kayınvalidemden bahsetmişsiniz sanki :) birde onu bilezik de kesmez, kuyumcu dükkanı gibi olmam lazım çünkü tüm aile de kadınlar o şekilde gelir kınaya, düğüne.
Bende en incesinden bir alyansi olan onu bile çoğu kez takmayan bir gelin olarak kayınvalidemi her zaman deli ederim bu konuda. 8 yıldır değişmedi yine söyler bende anne artık ne zaman kabulleneceksin bu durumu der konuyu kapatırım.
Nisanlandım insanlar üstüme birsey takarken o kadar kötü hissettim ki. Böyle birsey yapmasaydım bile dedim kendime. Çıldırmayın bence değişmiyorlar cıldırsanız da.Istesem zaten takarım dimi ama :) bilezik benim.
Gayet netim, hala anlamıyor. Cildiracagim.
Teşekkür ederim, iyi bir yıldırma yöntemi ama biz de kaç senedir ise yaramadı:) eşim de hep söylüyor o sevmiyor diye ama dinliyor gibi yapıyor, bir sonraki düğünde yine aynı. Ama artık gerçekten sıkıldım. Düğünlere girmeyesim geliyor.4 yıl inatlaştı benle, ben tınlamadım. Sizde tınlamayın. En son eşim kızmıştı, sürekli senin kolunda bu bilezikler çıkar diyo muyuz sana, bu kız da senin aksine takmayı sevmiyor karışma dedi. Oğulları söyleyince daha etkili oluyor.
Ama susturmak için onun istediğini yapmayın, taviz tavizi doğuruyor ne yazık ki. Bu yüzden kavgaya vardırırsa olayı gerekeni söyler mesafenizi koyarsınız hanımefendiye.
Ezmek olarak görmüyorum ben de kendileri için önemli o bileziklerin, takıların düğünlerde arzı endam etmesi o yüzden ısrar ediyorlar. Bir kere bile takmadim , her seferinde sözü yerde kalıyor, söyleyince rahatsız olmuyorum artık, verdiğim cevap belli, konuyu uzatmadan kapatıyorum.Benim annem eşime şunu giy bunu giy desin eşim anında tepkisini koyar. Bizi ezmeye çalışıyorlar sanki.
Aaa nasıl alırlar yani? O da ilginçmiş.Bizimkide kolumda gorse uzuntuden bayilir. Yuzuk bile takmiyorum yanlarina giderken alirlar cunku . Brnce gozu kalmasindan takmani istemesi cok iyi bisey
Kaynimin borcu var 1 ay boyunca bi insam her dk aranir mi lanet olsun dedim bende. Bide onlari eşim almisti onlarda almadi yaniAaa nasıl alırlar yani? O da ilginçmiş.
Evet öyle demeye karar verdim :) bereket eşlerimiz bizimle birlik bu konuda, ısrar etmiyorlar.Benim kaynanamda da surekli tak diyordu. Sanki kendi almis gibi gosterecek ya millete.ben de sevmem oyle şıngır mıngır bilezikle gezmeyi. Bankada kasaya koyduk biz evde tutmuyoruz dedi esim. Ki yalan. Evde yatiyordu yani bilezikler. siz de oyle deyin bence. Ikna oluyorlar
Valla canım ben de hep aynı tatlılıkla söyledim olmadı, net oldum olmadı. Çocuğum oldu eskidim ama onun ısrar huyu hiç değişmedi.Ezmek olarak görmüyorum ben de kendileri için önemli o bileziklerin, takıların düğünlerde arzı endam etmesi o yüzden ısrar ediyorlar. Bir kere bile takmadim , her seferinde sözü yerde kalıyor, söyleyince rahatsız olmuyorum artık, verdiğim cevap belli, konuyu uzatmadan kapatıyorum.
Burada öyle kayınvalideler okuyorum ki öpüp başıma koyasım geliyor kendi kayınvalidemiEvlilik tam olarak böle birsey mi diye düşünüyor insan? Tarzınız olmadıgını Bildikleri seyleri söleme haklarını kendilerinde buluyorlar demek ki.
Nisanlandım insanlar üstüme birsey takarken o kadar kötü hissettim ki. Böyle birsey yapmasaydım bile dedim kendime. Çıldırmayın bence değişmiyorlar cıldırsanız da.
Aaa herkes kendi borcunu kendisi ödesin olaya bak, seninki de bir garipmis.Kaynimin borcu var 1 ay boyunca bi insam her dk aranir mi lanet olsun dedim bende. Bide onlari eşim almisti onlarda almadi yani
Sizde düğünlere gitmemekle tehdit edin bidaha söylersen gelmicem deyin hangisi daha iyi bilezikmi benm gelmemem mi deyin...Teşekkür ederim, iyi bir yıldırma yöntemi ama biz de kaç senedir ise yaramadı:) eşim de hep söylüyor o sevmiyor diye ama dinliyor gibi yapıyor, bir sonraki düğünde yine aynı. Ama artık gerçekten sıkıldım. Düğünlere girmeyesim geliyor.
Eşime en son öyle dedim, düğün sezonu açıldı artık tekrar duymak istemiyorum bu lafları gitmeyeceğim böyle devam ederse dedim, o da sana hak veriyorum diyor. Kv ye söz geçiremiyor.Sizde düğünlere gitmemekle tehdit edin bidaha söylersen gelmicem deyin hangisi daha iyi bilezikmi benm gelmemem mi deyin...
ay vallahi insanı zorla deli ediyorlar bazıları benimki de böyle
Bazı seyleri dert etmemek lazım sanırım. Bu evliliğin ya da evlilik arefesinin bir Hızlandırılmıs kursu olsa keske Önce ben kaydolurum.Burada öyle kayınvalideler okuyorum ki öpüp başıma koyasım geliyor kendi kayınvalidemitatlı bir atışma oluyor bu konuda aramızda bizim o yüzden çok dert etmiyorum ben.
ben olsam siz çok seviyor ve önemsiyorsunuz böyle şeyleri size ödünç vereyim de takıp gösterin bari bozdurmadığımızı onaylatırsınız derdimTeşekkür ederim, iyi bir yıldırma yöntemi ama biz de kaç senedir ise yaramadı:) eşim de hep söylüyor o sevmiyor diye ama dinliyor gibi yapıyor, bir sonraki düğünde yine aynı. Ama artık gerçekten sıkıldım. Düğünlere girmeyesim geliyor.
Bankada kasada diyecegim evet en mantıklısı bu :)ben olsam siz çok seviyor ve önemsiyorsunuz böyle şeyleri size ödünç vereyim de takıp gösterin bari bozdurmadığımızı onaylatırsınız derdim
Veya altın hesabına yatırdık deyip geçin istesem de takamam deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?