Kv nin densizligi

Kizlar iyi aksamlar..

Derdim bana gore buyuk size gore kucuk olabilir,
ben kv ile ugrasmaya tam gaz devam ediyorum

Biz dügunden sonra altinlarimla araba aldik eşime, işi icin lazimdi binek degil yani tamamen is icin ama tabiki ihtiyacimizi da görüyoruz

Bu ara kv ler dadandi arabamiza.
Daha hafta ortasindan eşime hafta sonu arabayi ver suraya suraya gitcez diyolar ve biz hafta sonu icin plan yapamiyoruz eger ben en basindan eşime suraya gitcez dersem anca o zaman gidebiliyoruz onda da zaten cumartesi ikimizde işteyiz tm siz pazar gidin biz cumartesi gideriz diyolar..
Araba da cikan hasarlarda genelde bize kaliyo cunku biz arabaya binince farkediyoruz

Ben ses cikarmadim baştan. Kimsenin destek olmadigi bi dügün ev esya borc derken zaten yorulmustk altinlarimda borclara gitmesin elimizde birikim olsun istedim. araba alinca mutlu oldu eşim diye sattiramiyorumda

Gecen kv yanimda telefonda eşimin teyzesiyle konusuyo bizim oglanda araba aldi(asla aldilar denmiyo kac kere duydum bunu ogullari aldi oldu adı..) öyle ahim şahim bisey degil eski model ama idare ediyo fln dedi modeline kadar soyledi arabayi gömdu gömdü cikardi bisey ama sonra demedim esime anlattim o da ne diceksin ne konusucani bilmiyo iste fln dedi

Yazin işten cikip tazminatimla araba modeli yükseltme planimiz vardi ama su an bi yanim model yükselt onlri bindirme diyo diger yanim git kendine birikim yap milleti daha iyi araba sahibi yapma diyo.. yani ana baba sonucta arabayi vermese küserler eşim üzülür verse ben istemiyorum hic razi degilim..

Cok kararsizim huzursuzum ne yapsam bilmiyorum. Siz olsaniz nasil bi yol izlerdiniz ?
Modelini yüksektirim onları bindirmem diye bir şey yok işin sonu boşanmayı görür ben sana söyleyeyim tazminatınla kendine ayrı bir araba al kimseye verme

Modelini yüksektirim onları bindirmem diye bir şey yok işin sonu boşanmayı görür ben sana söyleyeyim tazminatınla kendine ayrı bir araba al kimseye verme
Eşim onlari araba almaya ikna edicek yani denicek eger olursa sorun kalmaz diye düsunüyorum. Amaa en son bekar kaynima araba al fln diyodular kv kp

Emanetten hiç hoşlanmam
Kendinize bi araba mı alsanız deseniz
Eşim le konustuk bu konuyuda denerim ikna ederim belki dedi
Boyle 2 araba ikiside düsük model olcak ama ben birlestirip ev icin pesinat olcak bi araba istiyorum derdim araba degil yani birikim yapmak.. ama istemeye devam ederselerde araba birikimden cok hurda olcak elden elee

Eşim le konustuk bu konuyuda denerim ikna ederim belki dedi
Boyle 2 araba ikiside düsük model olcak ama ben birlestirip ev icin pesinat olcak bi araba istiyorum derdim araba degil yani birikim yapmak.. ama istemeye devam ederselerde araba birikimden cok hurda olcak elden elee

Evet haklısın zor işiniz

Evet o da cok sinir bozucu gercekten arabada esimin katkisi yok bnm altinlarim gitti ama eşimin arabasi oldu:confused:
Bizimkiler istiyo iste surekli.. korkuyorum ki ev alirsak ona da siz cikin hafta sonu derler mi acaba diye :confused:
Diyebilirler:))kirada oturuyoruz,kv ne zaman bize gelse telefonu caldiginda arayan kisiye x deyim diyor(x esim)kiralik ev bile esimin olduguna gore ev alsak o garanti esimin.hic sansim yok:))anneminde dikkatini cekmis.dedi dunur sen hep x in evi diyorsun izmirimin adi gecmiyor dedi.kv aaaa oyle sey mi olur agiz aliskanligi yoksa hicbir kotu niyetim yok dedi

Diyebilirler:))kirada oturuyoruz,kv ne zaman bize gelse telefonu caldiginda arayan kisiye x deyim diyor(x esim)kiralik ev bile esimin olduguna gore ev alsak o garanti esimin.hic sansim yok:))anneminde dikkatini cekmis.dedi dunur sen hep x in evi diyorsun izmirimin adi gecmiyor dedi.kv aaaa oyle sey mi olur agiz aliskanligi yoksa hicbir kotu niyetim yok dedi
Asla kötü niyetleri olmuyo aslaaa..

O araba istenicek kacisiniz yok araba basa bela benimde ilk kavgalarim oyle basladi sonuc bosanma iste... Insanalr araba dilenmezse olurler cunku istedileride 150000tl lik araba basina bisey gelse o isteyen ucubeler bobregini satmak zorunda kalicak haberleri yok esime 40 kere soyledim ben kac yillik soforum ayri arabam var brn kullanmadim millet kullandi katlanamadim soyledim ben suclu oldum

Bilemedim vallaha. Benim esimin arabasi olmadigi zamanda kv ve kp arabalarini bize verdi (onlar 5 saatlik baska sehirde yasiyorlar) biz kendimiz araba alana kadar. Yani aile icinde biz böyle seyleri pek sorun etmiyoruz. Yani burda olsalar arabayi isteseler verirdim. Ama tabi ki diger durumlar nasil oda önemli. Vermeseniz siz kötü olursunuz. Yani bilemedim. Ama model yükseltmeyin bu durumda cünkü daha cok gerilirsiniz

Evet oturdugumuz ev alinan esylar ogullarinin(ben kredi cektim esyalar icin) bana takilan ttakilar ogullarinin araba ogullarinin hatta karnimdaki bebek bile ogullarinin:confused:
Sen de ogullarininsin,oğulları kimin ? Oğulları da onların :KK70:
Mülkiyet manyaği bir kayinvaliden var

iş için alınmış bir arabadan bahsediyorsunuz yerinizde olsam tazminatım yada maasşımla kendime binek bir araba alırdım.

Ben olsam bozardım,aldıK,biz aldık,beraber aldık,hani beraber calısıyoruz ya derdim..
Arabayı o kadar gömdüğğnde de anne siz daha ıyılerıne layıksınız,bınmeyın buna derdım..
Hem bır yardım yok hem benım arabama tebelleş olacak,ne hakla yaa?

Kizlar iyi aksamlar..

Biz dügunden sonra altinlarimla araba aldik eşime, işi icin lazimdi binek degil yani tamamen is icin ama tabiki ihtiyacimizi da görüyoruz

Daha hafta ortasindan eşime hafta sonu arabayi ver suraya suraya gitcez diyolar ve biz hafta sonu icin plan yapamiyoruz eger ben en basindan eşime suraya gitcez dersem anca o zaman gidebiliyoruz onda da zaten cumartesi ikimizde işteyiz tm siz pazar gidin biz cumartesi gideriz diyolar..
Araba da cikan hasarlarda genelde bize kaliyo cunku biz arabaya binince farkediyoruz

Ben ses cikarmadim baştan. Kimsenin destek olmadigi bi dügün ev esya borc derken zaten yorulmustk altinlarimda borclara gitmesin elimizde birikim olsun istedim. araba alinca mutlu oldu eşim diye sattiramiyorumda

Gecen kv yanimda telefonda eşimin teyzesiyle konusuyo bizim oglanda araba aldi(asla aldilar denmiyo kac kere duydum bunu ogullari aldi oldu adı..) öyle ahim şahim bisey degil eski model ama idare ediyo fln dedi modeline kadar soyledi arabayi gömdu gömdü cikardi bisey ama sonra demedim esime anlattim o da ne diceksin ne konusucani bilmiyo iste fln dedi

Yazin işten cikip tazminatimla araba modeli yükseltme planimiz vardi ama su an bi yanim model yükselt onlri bindirme diyo diger yanim git kendine birikim yap milleti daha iyi araba sahibi yapma diyo.. yani ana baba sonucta arabayi vermese küserler eşim üzülür verse ben istemiyorum hic razi degilim..

Cok kararsizim huzursuzum ne yapsam bilmiyorum. Siz olsaniz nasil bi yol izlerdiniz ?
Yok modelini yükselt ki, kv daha rahat oturup övünsün :KK12:

Zor ama bi yol bulmamda şart kac yillik emegimi kv ye yedirmek istemiyorum
Ne zaman biraraya gelseniz homurdanın. Offf arabanın masrafıda hiç bitmiyor. Her hafta bir sıkıntı çıkıyor. Bütün altınım arabaya gitti diye. Kafalarına işleyin. Çocuk içinde aynı şey. Benim bebeğim. Benim yavrum diye. Ben eşimin ailesine diyordum. Ben oğlumla hepnizden önce tanıştım, hepinizden önce akraba oldum. En yakın akrabası benim diye.

Kizlar iyi aksamlar..

Ben sizin yerinizde olsam araba modelini yukseltmem. Yine alip binecekler cunku. Esinizde bisi diyemeyecek verecek. Kiymetmi bilecekler sizce.

Adam milletine 1tl bile iyilik yapılmaz,onu bile almış hata etmişsiniz.
Sizin aileniz her hafta istese sağını solunu yamultup verse eşiniz hala engin hoşgörüsüyle sakince otururmuydu.
Yapacaksanız kendinize yatırım yapın,yıllar gençliğinizi,sabrınızı,sağlığınızı ve birçok şeyi alıp gidecek sizden.

Back
X