- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Benim isteklerim cok gelmis olabilir oturursun konusursun. Bu boyle rezillik cikarmayi gerektirmez.En büyük hata senin
Burma olmasın şu olsun demendeki amaç ta bence gramı daha fazla olanı seçmek içinmiş
Beşi bi yerdeden de vazgeçemiyosun
Ayri sehirlerdeyiz gelemezdik canim. Mecburduk o kadinin tavrina.Gram gram altın pazarlığı nedir bu ya
Durumları beye yetiyorsa onu yapsınlar bitsin gştsşn
Kadın burma bilezik olduğu halde yinede istediğinizi yapmaya çalışmışbu sizin hatanız olmuş
Kadının çirkefliğine diyecek laf bulamıyorum o da ayrı
Şnsan evine gelene nöylemi davranır çanneniz haklı çarşıda bırakıp gelicektiniz daha
Hakkınızda hayırlısı
Evet ama o kadar rezilliğe rağmen sizin o evde kalmanızda rezilce benceBenim isteklerim cok gelmis olabilir oturursun konusursun. Bu boyle rezillik cikarmayi gerektirmez.
Dimi canim ben setimi dahi anneme aldirdim ben sadece besi bi yerde meragim var diye soyledim yok ki bunda bisey annem geline alinir az da olsa diyor kv bizim burda bisey takmazlar diyor.. Beni hicbir seye layik gorememis.. Sozlum benden yana olsa da ne cikar para annesi babasinda.İsteklerin çok değil. Babam yengeme 25 gramdan 15 bilezik yaptı. Gerdanlık seti. Saat. Günlük küpeler. Günlük künyeler. Yenge hanımın deyimi bu günlük160 m2 lik ev verdi. Eşyalarını babam dizdi. Komşusuna varana kadar giydirdi.
Babamı donuna kadar soydular ana kız.
Seninki bunların yanında hiç bile.
Benim eşimde 8 tanesi 28 gr lık bilezik 2 tanesi 31 gramlık bilezik, gerdanlık seti, saat takmıştı. O malum yengem ucuza gittin diye dalga geçti. Görgüsüz salak.
Demiyor ki herşeyi kp derim yaptı. Benim sadece eşim yaptı. Babası falan yoktu. Tek başına yine ii taktı eşim.
Ben olsam bende böyle bi gelin istememkv nizden farksızsınız bence. Kadın gücü neye yetiyorsa yapmaya çalışmış üstüne siz pazarlık yapar gibi altın talep etmişsiniz. Evleniyorsunuz hayat birleştiriyorsunuz. Sevginiz saygınız sizin güvenceniz olmalıydı altınlar değil.
Tavırlar hoş değil fakat sizin beklentilerinizde doğru değil.
Sanırım nişanlısının ailesine kötü davrandığı için eve geldiklerinde kv konu sahibinin taklidini yapıp, gidip başka bi sehirden kız tavladın dediği için seni keserim demiş diye anladım ben. Altın içim öyle dememiştir herhalde..
Can'ım o Zaman nişanlınla el ele vereceksiniz çekeceksiniz krediyi ne istiyorsanız alacaksınız. Düğünden sonra da birlikte çalışıp el birliğiyle ödeyeceksinizDimi canim ben setimi dahi anneme aldirdim ben sadece besi bi yerde meragim var diye soyledim yok ki bunda bisey annem geline alinir az da olsa diyor kv bizim burda bisey takmazlar diyor.. Beni hicbir seye layik gorememis.. Sozlum benden yana olsa da ne cikar para annesi babasinda.
O yuzden onunla birlesemem artik iste... En cok bu beni uzuyorEvet ama o kadar rezilliğe rağmen sizin o evde kalmanızda rezilce bence
Madem oğullarını evlendiriyolar tabiki para harcayaklar. Senin istediğin çok birşey değil. Hem sana mı yapıyolar, oğullarına. Gün geliyor altınları kocalar yiyor. Ben senin kv yi hiç anlamadım. Gerçi ben olsam çoktam terketmiştim. Konu altın değil. Konu davranış biçimi. İnanki bu karakterdeki insanlarla başedemezsin. İyice düşün aşk bir yere kadar. Evlenip aynı evin içine girince anlıyorsun herşeyi.Dimi canim ben setimi dahi anneme aldirdim ben sadece besi bi yerde meragim var diye soyledim yok ki bunda bisey annem geline alinir az da olsa diyor kv bizim burda bisey takmazlar diyor.. Beni hicbir seye layik gorememis.. Sozlum benden yana olsa da ne cikar para annesi babasinda.
Benim dediğimin karşılığı bu değilO yuzden onunla birlesemem artik iste... En cok bu beni uzuyor
Ayri kalisimiz... Annesine ragmen severek ayrilisimiz bizi ugurlarken cok agladi.. Gozumun onunden gitmiyor. Uzuluyorum sadece ozluyorum.. Burda bir hayat olur mu onunla onu dusunuyorum.
O Sozlum artik en sonunda bagirdi aglamaya basladi yeter artik yettin dedi ben artik burda senle yasamicam dedi rezil ettin beni sozlumun ailesine allah seni bildigi gibi yapsin su an her an burda kesebilirim seni diye bagirdi cocuk.
Sozlum annem diyip onlara doner diye cok korkuyorum... Henuz nisan yokken ayrilalim diyorum sonra her sey daha kotu olur diye korkuyorum...... Bir yandan da ask iste... Ozluyorum.Can'ım o Zaman nişanlınla el ele vereceksiniz çekeceksiniz krediyi ne istiyorsanız alacaksınız. Düğünden sonra da birlikte çalışıp el birliğiyle ödeyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?