Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Gram gram altın pazarlığı nedir bu ya
Durumları neye yetiyorsa onu yapsınlar bitsin gitsin
Kadın burma bilezik olduğu halde yinede istediğinizi yapmaya çalışmışbu sizin hatanız olmuş
Kadının çirkefliğine diyecek laf bulamıyorum o da ayrı
İnsan evine gelene böylemi davranır anneniz haklı çarşıda bırakıp gelicektiniz daha
Hakkınızda hayırlısı

En büyük hata senin
Burma olmasın şu olsun demendeki amaç ta bence gramı daha fazla olanı seçmek içinmiş
Beşi bi yerdeden de vazgeçemiyosun
Benim isteklerim cok gelmis olabilir oturursun konusursun. Bu boyle rezillik cikarmayi gerektirmez.

İsteklerin çok değil. Babam yengeme 25 gramdan 15 bilezik yaptı. Gerdanlık seti. Saat. Günlük küpeler. Günlük künyeler. Yenge hanımın deyimi bu günlük 160 m2 lik ev verdi. Eşyalarını babam dizdi. Komşusuna varana kadar giydirdi.
Babamı donuna kadar soydular ana kız.

Seninki bunların yanında hiç bile.

Benim eşimde 8 tanesi 28 gr lık bilezik 2 tanesi 31 gramlık bilezik, gerdanlık seti, saat takmıştı. O malum yengem ucuza gittin diye dalga geçti. Görgüsüz salak.

Demiyor ki herşeyi kp derim yaptı. Benim sadece eşim yaptı. Babası falan yoktu. Tek başına yine ii taktı eşim.

Ayri sehirlerdeyiz gelemezdik canim. Mecburduk o kadinin tavrina.

kv nizden farksızsınız bence. Kadın gücü neye yetiyorsa yapmaya çalışmış üstüne siz pazarlık yapar gibi altın talep etmişsiniz. Evleniyorsunuz hayat birleştiriyorsunuz. Sevginiz saygınız sizin güvenceniz olmalıydı altınlar değil.
Tavırlar hoş değil fakat sizin beklentilerinizde doğru değil.

Dimi canim ben setimi dahi anneme aldirdim ben sadece besi bi yerde meragim var diye soyledim yok ki bunda bisey annem geline alinir az da olsa diyor kv bizim burda bisey takmazlar diyor.. Beni hicbir seye layik gorememis.. Sozlum benden yana olsa da ne cikar para annesi babasinda.

Ben olsam bende böyle bi gelin istemem
Ama o kadar orta yerde cırlamam
Oğluma derim bunlar paragöz ben böyle geline bir gram bile altın almam, sen ille de aşkından ölüyosan git kendin al 20 gramlık bilezikleri sırala

Olayın başlangıcı altınlar, bir taraf diretiyor surat yapıyor, bir taraf söyleniyor zehir ediyor.
Bu durumda konuşulması gerekiyor. Yüzgöz olunmuş.
Bu hale gelinene kadar bir yerinden belli olur illa ki.
Zannetmiyorum bir kadın durduk yere rahatsız gibi, eşi de oğlu da ses çıkarmazken böylesine dengesizleşsin.
Altın için pazarlık yapılmış gibi. Listeli gelin diye bir konu vardı onu hatırladım direkt.

Bunun haricinde, annedir, ne yaparsa yapsın -seni keserim- filan olmaz.
Gerekirse resti çeker ama öyle konuşulmaz.

Can'ım o Zaman nişanlınla el ele vereceksiniz çekeceksiniz krediyi ne istiyorsanız alacaksınız. Düğünden sonra da birlikte çalışıp el birliğiyle ödeyeceksiniz

Evet ama o kadar rezilliğe rağmen sizin o evde kalmanızda rezilce bence
O yuzden onunla birlesemem artik iste... En cok bu beni uzuyor
Ayri kalisimiz... Annesine ragmen severek ayrilisimiz bizi ugurlarken cok agladi.. Gozumun onunden gitmiyor. Uzuluyorum sadece ozluyorum.. Burda bir hayat olur mu onunla onu dusunuyorum.

kv ve kp güçleri neye yetiyorsa onu almalıdırlar
başta belki daha fazla bişeyler vaad etmiş olabilirler ama belki şimdiki durumları değişmiştir ve bugün güçleri bunlara yetmiştir
daha fazlasını istemek bence çok ayıp, ben isteyemezdim şahsen...
eşimin ailesine evlenirken ne alıcaksınız diye sormadım, ne aldılarsa kabul ettim, ses çıkarmadım, çünkü önemli olan benim ve eşimin mutluluğu ve huzuruydu

Madem oğullarını evlendiriyolar tabiki para harcayaklar. Senin istediğin çok birşey değil. Hem sana mı yapıyolar, oğullarına. Gün geliyor altınları kocalar yiyor. Ben senin kv yi hiç anlamadım. Gerçi ben olsam çoktam terketmiştim. Konu altın değil. Konu davranış biçimi. İnanki bu karakterdeki insanlarla başedemezsin. İyice düşün aşk bir yere kadar. Evlenip aynı evin içine girince anlıyorsun herşeyi.

O yuzden onunla birlesemem artik iste... En cok bu beni uzuyor
Ayri kalisimiz... Annesine ragmen severek ayrilisimiz bizi ugurlarken cok agladi.. Gozumun onunden gitmiyor. Uzuluyorum sadece ozluyorum.. Burda bir hayat olur mu onunla onu dusunuyorum.
Benim dediğimin karşılığı bu değil
Acayip rezillik çıkaran kadının evinde kalmakça rezilce diyorum
Sen bana hasret gurbet sıla diyosun, hatta sevgilin de sağlıklı gelmiyo bana. Annesine seni keserim burda demiş, psikopat mı ne?
O Sozlum artik en sonunda bagirdi aglamaya basladi yeter artik yettin dedi ben artik burda senle yasamicam dedi rezil ettin beni sozlumun ailesine allah seni bildigi gibi yapsin su an her an burda kesebilirim seni diye bagirdi cocuk.

Can'ım o Zaman nişanlınla el ele vereceksiniz çekeceksiniz krediyi ne istiyorsanız alacaksınız. Düğünden sonra da birlikte çalışıp el birliğiyle ödeyeceksiniz
Sozlum annem diyip onlara doner diye cok korkuyorum... Henuz nisan yokken ayrilalim diyorum sonra her sey daha kotu olur diye korkuyorum...... Bir yandan da ask iste... Ozluyorum.

Altın takmaları kendi şanları şerefleri aslında. İstemek sacma geliyo ama. Maalesef yapılıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…