- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
şu belayı okuyunca yazacaklarımdan vaz geçtim. hakkınızda hayırlısı olsun.Evet ona alinanlari biz bize alinanlari o. Hayir bohcada da gozum yok. Onlari ilk gun yaptik deseydi ki altina zor yetiyoruz bohca yapmayalim tamam derdim bohcaya cicege bin lira harcadi sonra altina gelince bagirdi cagirdi allah belasini versin.
Canim annesinin ne mal oldugunu biliyor cunku... Ayrilirken alin bu bohcalari diye yalvardi bize ben resti cektim annesinden dolayi. Kabul ediyorum belki isteklerim cok gelmis olabilir ama bu hicbir zaman bagirmayi kavga etmeyi gerektirmez.
Olayın başlangıcı altınlar, bir taraf diretiyor surat yapıyor, bir taraf söyleniyor zehir ediyor.
Bu durumda konuşulması gerekiyor. Yüzgöz olunmuş.
Bu hale gelinene kadar bir yerinden belli olur illa ki.
Zannetmiyorum bir kadın durduk yere rahatsız gibi, eşi de oğlu da ses çıkarmazken böylesine dengesizleşsin.
Altın için pazarlık yapılmış gibi. Listeli gelin diye bir konu vardı onu hatırladım direkt.
Bunun haricinde, annedir, ne yaparsa yapsın -seni keserim- filan olmaz.
Gerekirse resti çeker ama öyle konuşulmaz.
Benim isteklerim cok gelmis olabilir oturursun konusursun. Bu boyle rezillik cikarmayi gerektirmez.
ben cok ucuza evlenmişim yahu:)
nedır bu altın merakı,bohça merakı anlamıyorum bunu..
tabıkı karsılıklı bırseyler yapılır ama uzun uzadıya lısteler,ben şunu bunu istiyorum demeler nekadar gereksiz ve sacma..
bu ınsanla bırlıkteyken zaten az cok durumunu bilirsin iş ciddiye binince de nekadar bütcen oldugunu ogrenırsın ona göre bişeyler alırsın..
ben 1 burma kayınvalde,1 burma bekar kaynım taktı,eşim set taktı okadar..
adamın durumu buna elveriyorsa bu yapılır..
sende kendı maddıyatına göre şekıl alırsın..
sadece onlara suç bulmayın bence
Çil çil altında verselerBen bi çok insanı anlamıyorum. sözlün ailesini silse huzurlu olcak mısın tamamen güven duyacak mısın?
Karsı taraftan hoşlanmıcak olsam bıle aılesını sılebılen adama guven duymam sahsen. benı neden sılmesın kı dıye dusunurum. Onemlı olan aıle ve kendı cekırdek aılesı yanı sız arasında dengeyı kurup kuramayacak mı buu düşünmek daha sağlıklı olmaz mı?
Ben hep oyle soyledim hicbir zaman aileni birak demedim ama bana hakaret boyutunda davrandiktan sonra istersen gel burda yasariz dedim ama hicbir zaman aileni sil demedim. Ama bu anne baba silinmesin de ne yapsin! Cocugunun hayatini kararttilar.Ben bi çok insanı anlamıyorum. sözlün ailesini silse huzurlu olcak mısın tamamen güven duyacak mısın?
Karsı taraftan hoşlanmıcak olsam bıle aılesını sılebılen adama guven duymam sahsen. benı neden sılmesın kı dıye dusunurum. Onemlı olan aıle ve kendı cekırdek aılesı yanı sız arasında dengeyı kurup kuramayacak mı buu düşünmek daha sağlıklı olmaz mı?
Sende pürü pak değilsin haniBen hep oyle soyledim hicbir zaman aileni birak demedim ama bana hakaret boyutunda davrandiktan sonra istersen gel burda yasariz dedim ama hicbir zaman aileni sil demedim. Ama bu anne baba silinmesin de ne yapsin! Cocugunun hayatini kararttilar.
oy başıma gelenleeeerİyi aksamlar kizlar, sözü atmak zorunda kaldik hem de seve seve.. Gecen hafta sonu sozlumun yasadigi yere gittik annemle nisan duzmeye bohcaliklar filan... Kv adayim kendince 3burma bilezik ayarlamis kafasinda takmak icin bana. Ben burma istemedigim icin sasirdim normal bilezik istiyorum dedim gr lari cok geldi durmadan kp ile kuyumcudan alip basini cikiyolar konusuyolar geliyolar. 5i birlik istemistim bi de yapcaklar diye gittik once ataya cevirdiler sonra tek buyuk altina.. Madem oyle niye once yapariz diyolar? Bileziklerin grlarini dusurelim dediler 20den 15e kadar dusurdum yine sikinti cikardilar velhasil 3bilezik alip ciktik kuyumcudan suratlarini gorseniz bembeyaz nasil asik.... Ben tabi orda biraz sert ciktik olmazsa tamam cikalim diye ona alinmis kv nasil bagiriyor yollarda ben kendimi satarim yine alirim filan diyo sen bize guvenmedin o yuzden surat yaptin diyo. 10binle ceyiz alisverisine cikmislar kizlar. Bunun icinde az da olsa bohcasi var elbisesi ve altini var. Tamam dedim bisey yapmayin yeter ki kizmayin bagirmayin. Annem orda ne kadar uzuldu sozlum ortaligu idare etmeye calisiyor ve daha bir surusu....
Elbise bakiyoruz ben oglumu evlatliktan reddedicem diye bagiriyo kadin yollarda sen beni paspas ettin diyo herkes bize bakiyo biz yine annemle sakinligi koruduk hic bizle gezmed zaten hep ayri takildi disarda telefonla konustu o kadar anlatcak sey var ki kizlar. Kepaze kadin rezil etti bizi.
Artik kvnin bu tavirlarina annem karsiliksiz kalmadi inan dedi burda birakir baska biri olsa dedi. Kv birakirsaniz birakin be diyip duruyo sozlum mudahale etti benim iliskimi maf ettin sen benim dedi annesine ne fayda.
Oyle boyle eve geldik mecbur ayri sehirlerdeyiz eve geldik biz tabi konusuyoruz o sofra hazirliyor konusmayin bugunden dedi benim kocam icerde yatiyo dedi. Misafire dencek laf mi bu? Benim taklidimi yapiyo ben altin secerken kendimi kiliktan kiliga sokmusum.. Sozlum artik en sonunda bagirdi aglamaya basladi yeter artik yettin dedi ben artik burda senle yasamicam dedi rezil ettin beni sozlumun ailesine allah seni bildigi gibi yapsin su an her an burda kesebilirim seni diye bagirdi cocuk. Resmen rezillik cikardi. Ben diyorum hata yaptiysam ozur dilerim diyorum ogluna bagiriyor sen gittin oralara kiz tavladin diyor!! Ve sonunda dedim sozlume ben burda yasayamam sen geliceksen burda yeni bi hayata basliyalim dedim ailemin icinde. O da kabul etti artik goresi gozum yok bu aileyi dedi ve oyle uyuduk..
Sabah ben vazgectim cunku bu annesi ayri sehirde bile olsak bize rahat vermez diye dusundum biraktik bohcalari geldik. Verdigim yuzugu bana geri verdi ve geldigimizden bu yana konusmuyoruz.. Ama ben cok ozluyorum biliyorum bu anneyle hayat yok bize ama gel buraya burda hayat kuralim desem tekrar pisman olur muyum?
Yoksa zararin neresinden donsem kar mi?
Allah o kadini bildigi gibi yapsin ayirdi bizi...
Paylasmak isted sadece kizlar bir anne dunurunun yaninda ogluna bunlari yapar mi? Evden kovmadigi kaldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?