Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Çok çirkin pazarlıklar
O bilezik olmasın bu olsun, yok beşi bir yerde olsun, şu gram bu gram
Ben sizi hatalı gördüm
O anne olarak ifadede hata yapmış olabilir ama özünde oğluna anlatmak istediği şey yanlış değil
10.000 TL ile çıkılmış bir alış-verişi küçümseyen bir gelin var karşısında, anne olarak bende çok kızardım
Asıl cahil olan oğlan ki bu durumda annesine çemkireceğine işler bu hale gelmeden önden seninle netleştirebilirdi bazı şeyleri. Evlilik bu, böyle pazarlıkla, altınla huzur olmaz, KK da bu konuları okudukça hayrete düşüyorum, bir tek alyansla evlendim ben

Şu altını isterim demek de biraz ayıp olmuş bence. Yanlış anlaşılmışsınız. Sanki paragöz gibi algılamış karşı taraf sizi.

Valla ne set gördüm ne bilmemkaçı bir yerde.
Hiçbir zaman da şunu isterim demedim, çaput dahi olsa.
Nişan mişan yapmadık zaten, söz yüzüğü gümüştendi :)
3 tane uyduruk burma bilezik takıldı düğünde, bir de ince incili bir kolye, bu kadar.
Ama benim gibilerin de kıymeti bilinmiyor, o da ayrı bir mevzu.

Evet ona alinanlari biz bize alinanlari o. Hayir bohcada da gozum yok. Onlari ilk gun yaptik deseydi ki altina zor yetiyoruz bohca yapmayalim tamam derdim bohcaya cicege bin lira harcadi sonra altina gelince bagirdi cagirdi allah belasini versin.
şu belayı okuyunca yazacaklarımdan vaz geçtim. hakkınızda hayırlısı olsun.

ben cok ucuza evlenmişim yahu:)
nedır bu altın merakı,bohça merakı anlamıyorum bunu..
tabıkı karsılıklı bırseyler yapılır ama uzun uzadıya lısteler,ben şunu bunu istiyorum demeler nekadar gereksiz ve sacma..
bu ınsanla bırlıkteyken zaten az cok durumunu bilirsin iş ciddiye binince de nekadar bütcen oldugunu ogrenırsın ona göre bişeyler alırsın..
ben 1 burma kayınvalde,1 burma bekar kaynım taktı,eşim set taktı okadar..
adamın durumu buna elveriyorsa bu yapılır..
sende kendı maddıyatına göre şekıl alırsın..
sadece onlara suç bulmayın bence

daha önceki konularını da okumuştum nişanlım bana laf söylettirdi demiştin. her neyse ama ben bana 15 gr 20 gr bilezik alın yok 5i bir yerde istiyorum 10 bin lirayla bohça alınmaz demezdim demedim de. hakkınızda hayırlısı olsun ama böyle altınla kıyafetle değerinizi bilmezler. o kadın istediklerini alsaydı alışverişinizde şuan ayrı olur muydunuz?

Canim annesinin ne mal oldugunu biliyor cunku... Ayrilirken alin bu bohcalari diye yalvardi bize ben resti cektim annesinden dolayi. Kabul ediyorum belki isteklerim cok gelmis olabilir ama bu hicbir zaman bagirmayi kavga etmeyi gerektirmez.

Bak cnm kendin kabul ediyorsun isteklerinin fazla olduğunu

Orda altan alsaydın bunları yasamayacaktiniz
3 yerine 2 bilezik alın anne deseydin
Kıyafet bohca 1000 tl yerine 500 le yetinseydin şimdi mutluydun

Zaten iki taraf da suçlu ... En iyisi gelin damat kendi düğününü kendi yapacak. Sonra da el birliğiyle ödeyecekler. Yoksa sonuç böyle oluyor işte

Ben bi çok insanı anlamıyorum. sözlün ailesini silse huzurlu olcak mısın tamamen güven duyacak mısın?
Karsı taraftan hoşlanmıcak olsam bıle aılesını sılebılen adama guven duymam sahsen. benı neden sılmesın kı dıye dusunurum. Onemlı olan aıle ve kendı cekırdek aılesı yanı sız arasında dengeyı kurup kuramayacak mı buu düşünmek daha sağlıklı olmaz mı?

Bunu bende düşünüyorum zaman zaman =)))
Bir tek alyans aldık
Tüm eşyaları da ben aldım =))
İkimizinde anası babası yok diye eşime de bohça yaptım =))))

Bence sende de hata var hatta ilk hata sende ve annende diyebilirim... öncelikli olarak bana bu kadar altın takicaksinız gramı bu kadar olsun demek bana bu dönem için görgüsüzlük gibi geliyor. Kendi ilişkinizi elinizle mahvediyorsunuz. Kim ne kadar parası varsa o kadar harcar, çok parası vardır ama gene de o kadar altın almak istemez bunun pazarlığı mi olurmuş.. 10.000 TL yine kucumsuyorsunuz bide enteresan. Ayrıca erkek arkadaşınızın annesine sizin yanınızda o lafları söylemesi de bana garip geldi ama sizin hoşunuza gitmiş ayrı bi olay o da.. karakterli bir erkek ne kız arkadaşına ne de annesine ne olursa olsun, o lafları soylemez çeker bi odaya öyle konuşur. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bana sizde de suç varmış gibi geldi.. Devamlı bir şeyler istiyorsunuz. Onlar da elinden geldiğimce yapmaya çalışıyor. Siz yine beğenmiyor surat asıyorsunuz. Çok biliyorsanız sözlünüzle siz yapsaydınız her şeyi.. Bizde ayıp sayılır onu isterim bunu isterim demek. Kp bayramda babama düğünde ne yakalım ne istersiniz dedğinde canım rahmetli babam "siz daha önce de oğlan evlendirmişsiniz bu işleri biliyorsunuz, oğlunuza helininize ne layık görüyorsanız onu takın" demişti. Nur içinde yatsın babam ne asil adammış..

Çil çil altında verseler
Annesine seni her an kesebilirim diyen adamla evlenmem ben
İçimin yağları erimez yani ohhh altın almazsa oğlu da böyle der diye, beni de doğrar bu psikopat der kaçarım

Ne acayip hayatlar yaşanıyor ya...pazarlıklar, altın hevesleri vs...çalış kazan ya da kocan kazansın alın merakın olan beşi bir yerdeleri....

Şahit olmasam inanmazdım ya kuzenimin de başına geldi, peşpeşe evlendik, gelin hanım 8 bilezik istemişti, dayım 7 tane denkleştirmişti, 8.yi ben vermiştim düğün hediyesi diye...

Çok ayıp ya evleniyorum diye istek sıralamak... hiç anlayamıycam

Ben hep oyle soyledim hicbir zaman aileni birak demedim ama bana hakaret boyutunda davrandiktan sonra istersen gel burda yasariz dedim ama hicbir zaman aileni sil demedim. Ama bu anne baba silinmesin de ne yapsin! Cocugunun hayatini kararttilar.

Ben hep oyle soyledim hicbir zaman aileni birak demedim ama bana hakaret boyutunda davrandiktan sonra istersen gel burda yasariz dedim ama hicbir zaman aileni sil demedim. Ama bu anne baba silinmesin de ne yapsin! Cocugunun hayatini kararttilar.
Sende pürü pak değilsin hani
Onlar o yaşa getirmiş epey bi emekleri var
Sen bikaç yıldır sevgilisisindir en fazla
Gramına kadar pazarlık yaparsan oğlumu kekletmem diye cırlar her anne bence

oy başıma gelenleeeer benim bütün evim 16 bine tamamlandı mobilyası beyaz eşyası10 nedir diyosun sen nişan bohçası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…