- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
hic kafana takma. Ihtiyaci olan kişilere verirsin hediyeleriKizlar merhaba
Kv ilk defa 1 sene sonra evime geldi. Gelirken de arabayi doldurmus getirmisler. Yuzlerce kez esimin sizden birseye ihtiyacimiz yok bizim zamaninda ihtiyacimiz vardi yapmadiniz simdi herseyimiz tam demesine ragmen koca koca yun yorganlar yastiklar getirmis. Yatak odasina yolluk almis. Ve onu hemencecik serdirdi zorla. Hepsini gectim KULLANIMIS bir oklava yer sofrasi sofra bezi battaniye ve 1 2 yastik getirmis. Halbuki biz herseyin en kalitelisini en guzelini yaptik. Begenmedigimiz 1 catali bile evimize almadik koymadik. Ailem hediye vs alirken hep soyle ilerlediler. "Kizim (atiyorum) su bardagi takimi almak istiyorum size hadi birlikte gidelim begenelim" tarzinda yaklastilar. Kv ise hep boyle.
Tek sorun bu da degil. 1 gece evinde kaldim. Yazma istedim. Kullanilmis kotu kokan bir yazma verdi al tak diye. Gelinlik ayakkabisi denerken tul corap istedim. Ayakkabicida yokmus. Cantasindan giydigi corabi cikardi al giy diye. Hep boyle davraniyor gicik oluyorum. Ben bunu giyemem ben bunu takamam diyorum ama demek ki o kadari yetmiyor.
Arayip desem mi bana getirdigin seyler hep kullanilmis diye? Ya da nasil bir uslupla soylemeliyim. Artik gicik oluyorum bu duruma. Sagda solda da anlatip durur. Onun icin bana 1 oklava getirmis olmasi cok onemli. Tum konu komsusuna anlatir ballandira ballandira. Halbuki getirdigi herseyden benim evimde de vardi zaten.... Ne yapmaliyim?
Getirdiklerini ihtiyacı olan birine ver kendisinede bişey deme sorarsa söylersinKizlar merhaba
Kv ilk defa 1 sene sonra evime geldi. Gelirken de arabayi doldurmus getirmisler. Yuzlerce kez esimin sizden birseye ihtiyacimiz yok bizim zamaninda ihtiyacimiz vardi yapmadiniz simdi herseyimiz tam demesine ragmen koca koca yun yorganlar yastiklar getirmis. Yatak odasina yolluk almis. Ve onu hemencecik serdirdi zorla. Hepsini gectim KULLANIMIS bir oklava yer sofrasi sofra bezi battaniye ve 1 2 yastik getirmis. Halbuki biz herseyin en kalitelisini en guzelini yaptik. Begenmedigimiz 1 catali bile evimize almadik koymadik. Ailem hediye vs alirken hep soyle ilerlediler. "Kizim (atiyorum) su bardagi takimi almak istiyorum size hadi birlikte gidelim begenelim" tarzinda yaklastilar. Kv ise hep boyle.
Tek sorun bu da degil. 1 gece evinde kaldim. Yazma istedim. Kullanilmis kotu kokan bir yazma verdi al tak diye. Gelinlik ayakkabisi denerken tul corap istedim. Ayakkabicida yokmus. Cantasindan giydigi corabi cikardi al giy diye. Hep boyle davraniyor gicik oluyorum. Ben bunu giyemem ben bunu takamam diyorum ama demek ki o kadari yetmiyor.
Arayip desem mi bana getirdigin seyler hep kullanilmis diye? Ya da nasil bir uslupla soylemeliyim. Artik gicik oluyorum bu duruma. Sagda solda da anlatip durur. Onun icin bana 1 oklava getirmis olmasi cok onemli. Tum konu komsusuna anlatir ballandira ballandira. Halbuki getirdigi herseyden benim evimde de vardi zaten.... Ne yapmaliyim?
Alırsın dursun bir köşede. Daha sonra kullanmazsın bir ihtiyac sahibine verirsin. Arayıp hiçbir şey söyleme bence. Ya da eşinle konuş eşin söylesinKizlar merhaba
benim kv dede öyleydi ben nezaketen teşekkür ederdim hediyesini kabul ederdim o gittikten sonrada kapıcıya verirdim kapıcının durumu iyi değildi. kv verdiği şeyleri evimde göremeyince sanırım anladı birdaha birşey vermedi.
Ya ergensin..Yada evlenmemişsin..Bol keseden atiyorsun.kendinizinde dediği gibi fazlaca acımasızca.yorumları okuyunca çok acımasız gördüm kendimi ama ben gözünün önünde hepsini toplar apartman görevlisinden çöpe indirmesini rica ederdim.. "ben kırılacağıma o kırılsın bir kere, olay kapansın sonsuza kadar " mantığındanım.. elaleme hava yapacak diye kimsenin kokmuş eşarpını takmam diye bakın olaya..
Ya ergensin..Yada evlenmemişsin..Bol keseden atiyorsun.kendinizinde dediği gibi fazlaca acımasızca.
ahaha hayırdır fal mı kapattın :) 34 yaşında 12 senelik evliyim.. hayatımda ne k.valide ne de görümce sorunu yaşamadım huyum kurusun net bir insanım.. yöntemim acımasızca olabilir ama etkili, sonuç odaklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?