Kv nin hediyesi

elmalikurabiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
1.862
1.491
133
Kizlar merhaba
Kv ilk defa 1 sene sonra evime geldi. Gelirken de arabayi doldurmus getirmisler. Yuzlerce kez esimin sizden birseye ihtiyacimiz yok bizim zamaninda ihtiyacimiz vardi yapmadiniz simdi herseyimiz tam demesine ragmen koca koca yun yorganlar yastiklar getirmis. Yatak odasina yolluk almis. Ve onu hemencecik serdirdi zorla. Hepsini gectim KULLANIMIS bir oklava yer sofrasi sofra bezi battaniye ve 1 2 yastik getirmis. Halbuki biz herseyin en kalitelisini en guzelini yaptik. Begenmedigimiz 1 catali bile evimize almadik koymadik. Ailem hediye vs alirken hep soyle ilerlediler. "Kizim (atiyorum) su bardagi takimi almak istiyorum size hadi birlikte gidelim begenelim" tarzinda yaklastilar. Kv ise hep boyle.
Tek sorun bu da degil. 1 gece evinde kaldim. Yazma istedim. Kullanilmis kotu kokan bir yazma verdi al tak diye. Gelinlik ayakkabisi denerken tul corap istedim. Ayakkabicida yokmus. Cantasindan giydigi corabi cikardi al giy diye. Hep boyle davraniyor gicik oluyorum. Ben bunu giyemem ben bunu takamam diyorum ama demek ki o kadari yetmiyor.
Arayip desem mi bana getirdigin seyler hep kullanilmis diye? Ya da nasil bir uslupla soylemeliyim. Artik gicik oluyorum bu duruma. Sagda solda da anlatip durur. Onun icin bana 1 oklava getirmis olmasi cok onemli. Tum konu komsusuna anlatir ballandira ballandira. Halbuki getirdigi herseyden benim evimde de vardi zaten.... Ne yapmaliyim?

Edit 1 : Fikirleriniz icin cok tesekkir ederim kizlar. Bende zaten kullanmayacagim. Ihtiyac sahibi biri alir elbet diyerek copun yanina birakacagim. Ama kv ye tavrim ne olmali? Esim ben ararim dedi o mu konussun? Ben mi arayim? Olmamis gibi mi davranayim?

Son düzenleme:
hic kafana takma. Ihtiyaci olan kişilere verirsin hediyeleri

Getirdiklerini ihtiyacı olan birine ver kendisinede bişey deme sorarsa söylersin

Alırsın dursun bir köşede. Daha sonra kullanmazsın bir ihtiyac sahibine verirsin. Arayıp hiçbir şey söyleme bence. Ya da eşinle konuş eşin söylesin

Ay dursun bir köşede, baza altında vs.. Arayıp ne diyeceksiniz. Kadının da görgüsü bu kadar demek ki. Hem vaktinde destek olsunlar istemişsiniz, kadın da aklı sıra zamanında yapamadığını şimdi yapmaya çalışıyor demek ki.. Bir de tutturmuşsun tül çorap diye. Madem ayakkabıcıya gidecektin atsaydın çantaya bir tül çorap. Kadın da kullanılmıştı varmış onu vermiş.Aman birine lazım olur diye herkes çantasında paketli bir tül çorap taşımıyor neticede..

Guncelleme. Esimi aradim soyledim. Annesinin huyunu bildigi icin sasirmadi. Sen soylersen olmaz simdi ben aksam arar konusurum dedi. Sen de bir daha avine giderken herseyini yanina al, egerki neden getirdin burda vardi yazma vs derse de baskasinin kullandigi seyleri kullanamiyorum dersin bir nebze olsa anlar dedi.

Yorumlarinizi okuyup aaa bitek bende yokmus boylesi diye sasiriyor ve rahatliyorum acikcasi. Cunku ben ailemde gormedigim butun gorgusuzlukleri esimin ailesinde goruyorum ve herkes annemler gibi de bi bunlar farkli zannediyorum. Ama siz yazdikca anliyorum ki benimki de siradan gorgusuz bir kv. Allahtan esim de goruyor da benim yanimda duruyor..

gidene kadar dursun, sonra ihtiyacı olan birine temizleyip verirsin.
etrafta onun kirlisine bile muhtaç bir sürü insan var.

eşine de söylersin, eşyaların tamamı kullanılmış verelim birine gönlü kırılmasın diye varken serdim ama kullanamam dersin. eşiniz de anladığım kadarıyla haklı tarafta...

bir yıldan sonra ilk kez gelmiş.

diğer gelişlerine kadar da allah korusun sizi diyeyim.

kendi ailenizle kıyaslamayın. herkes farklı düşünüyor olabilir.

gerçi kaynananız düşünüyor mu o kısmı pek bilemeyeceğim.. sadece vicdanını mı susturuyor yoksa?!!!!!!!

allah kurtarsın ne diyelim.

Mantıklı .. Herkesin görgüsü yaşayışı hediye mantığı farklı..
Başka bir sıkıntınız yoksa hiç diyaloga girmeye gerek yok.. Zira o yaştaki insanlara dert anlatılmıyor ve bu saatten sonra da değişmezler.. yormayın boşuna kendinizi..

yorumları okuyunca çok acımasız gördüm kendimi ama ben gözünün önünde hepsini toplar apartman görevlisinden çöpe indirmesini rica ederdim.. "ben kırılacağıma o kırılsın bir kere, olay kapansın sonsuza kadar " mantığındanım.. elaleme hava yapacak diye kimsenin kokmuş eşarpını takmam diye bakın olaya..

Ya ergensin..Yada evlenmemişsin..Bol keseden atiyorsun.kendinizinde dediği gibi fazlaca acımasızca.

Ya ergensin..Yada evlenmemişsin..Bol keseden atiyorsun.kendinizinde dediği gibi fazlaca acımasızca.

ahaha hayırdır fal mı kapattın :) 34 yaşında 12 senelik evliyim.. hayatımda ne k.valide ne de görümce sorunu yaşamadım huyum kurusun net bir insanım.. yöntemim acımasızca olabilir ama etkili, sonuç odaklı..

atma kız bol keseden..

konu sahibesi gidince atarsın kullanmadıklarını verilecek durumda olanlarıda verirsin..
yün yorgan faciasını bende yaşadıydım 4 tane hemde verdim gitti.. birde halı almış göndermiş peşinden de huyumu biliyo ya görümceme arattı.. beğenmesemde sercekmişim çocukların ayakları taşa basmasınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…