Anahtari kargoyla yollamanizi ister şimdiden söyliyeyim.Hemen konuya giriyim. Ben esimin ailesiyle ve kendi ailemle ayni sehirde yasiyorum. Gorumcem de baska bir sehirde yasiyor. Gorumcem bi isi icin bizim sehre gelecekmis ve bu arada ben ve esim de is dolayisiyla sehir disindayiz evimiz bos yani.
Kayinvalidenin evinde temizlik ve boya yapiliyor. Gorumcem de annesine demis ki anahtarlari olsaydi onlarda kalirdim simdi daginikligin icine size gelemem. Bizim evimizde kalmaktan bahsediyor.
Oncelikle boyle birsey icin danisilmasi izin alinmasi gerekmez mi bunu sormak istiyorum size.
Biz digeri de bunu bana kv telefonda anlatti bugun. Tepki vermedim konuyu degistirdim. Bastan baslayip tam uc kere anlatti. Yine de birsey demedim. Amaci ne olabilir acaba.
Anahtarimizi vermedigimiz icin kalma durumu yok. Mesele bu sekilde gelismese kalmasinda tabiki sorun yok. Kimseden bisey esirgemem ben oyle birisi degilim. Ama gozume sokulmaya calisilmasina anlam veremedim.
Bu arada yakinda gorumcem bizim sehirde yasamaya baslayacak ailesiyle birlikte.
Tasinmak icin Ev bulana kadar annesinde kalabilirlermis ama ev kucukmus. Kesin degil bu arada tasinacaklari. Ben orda da sezmistim aslinda. Kv ima etmisti bizde kalmalarini sanki alttan alta ev bulana kadar.Şimdi sen anahtarı bize bırakmadın ama bak lazım oldu ,bi dahakine bırak ,güzel kızım dağınıklığın içinde heba olmasın .gerektiğinde biz de girip çıkalım :) diyor kısaca ..
Görümcen yakınınıza geliyormuş ,sizin ev boş oldukça ona da gün doğar ..
Evi kullanmasi bisey degil ama karistirilmadik yer kalmaz. Benden 1 yas buyuk gorumcem bu arada. Asiri meraklidir hayatimiz hakkinda herseye.Ben evde yoksam asla evimde birinin kalmasını istemem. En mahrem yerim neticede. Ne yapacağını ya da eşyalarımı Nasıl kullanacağını bilemem. Görümceniz ne rahat söylemiş öyle anahtar oldaydı diye. Aynısını siz deseniz kabul eder miydi acaba
Amac nabiz olcup polemik yaratip yaratmayacagima bakmaksa eger malzeme vermemek adina duymazdan geldim. Valla bizim sehre tasinmalari iyi mi kotu mu bilmiyorum. Hayatimiz degisecek simdiden belli oldu.Kaynanan nasıl kalıyor o dağınıklıkta görümcen kalamayacak. Bu millet ne meraklı izin almadan başkasında kalmaya. Bn evinden baska yerde rahat edemem. Ayrıca görümcenin size söylemesi lazım.
Ben olsam “biz orada olsak kalabilirdi bikaç gün ama biz yokken olmaz anne” derdim. Gerçi bizimkiler BEnden korkar teklif edemezler
Ne alaka ya ,gitsin annesinin evinde kalsın .sığamıyorsa da otel odası yada apart kiralasin. Kimseye konaklama hizmeti vermek zorunda değilsin .bide karı koca kalacaklarsa bu insanlar nerede sevisecek? Ben evimde kendimden başkasının pisliğini istemezdimTasinmak icin Ev bulana kadar annesinde kalabilirlermis ama ev kucukmus. Kesin degil bu arada tasinacaklari. Ben orda da sezmistim aslinda. Kv ima etmisti bizde kalmalarini sanki alttan alta ev bulana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?