Benim süs biber turşusu görümcem de kraliyet ailesinden geldigini zannettigi icin,bu profildeki gibi aynı. Sadece isi düşünce abisini arar. Kendine 500 tl lik ayakkabı alır,buraya gelcegi zaman bir otobus yada ucak bileti alamaz.
Benim yontulmamış eşşek dicem de demiyim akılsız kocamda alır biletini.
Esime borcu var ,benim yanimda sana borcumu vercem bidaha istemeye yüzüm olsun abi der. Annesi de siz kardessiniz ne borcu aa diye atlar.
Kesin vermemistir de sormadım bile. Ben ekmegime bakiyorum hersey mustehak ogullari uzerinden ellerini cekmeyenlere
Surekli masraf çıkartıyorum. Nedense benim tutumlu olmam isteniyor. Yok yeaaaaa . Ben biraz yaman birisiyim sanırım.
Kaynanayla benim evde 15 dakika ama arabayla yuruyerek gelemez buraya :) ev taşıyorum. Yeni eve de 1 dolmuş. Yuruyerek yine gelemez.Biz nisanliyken de yakin oturcagimizi zannetti ben bu evi tutunca ağlamış. Bide bana ağladım diye söylüyor. Bana ne? Simdiki evide ordan tutmadik. Zorla kendimi ateslere atamam.
Allah yakim oturtmasin da aynı apartmanda otursak havalara ucar ama 3 un 1 ini aldı iste.
Hic umursama zaten umursamayarak davranmissin duymazdan gelmissin bizzat ağzıyla soylerse de esine soylemeden halledersin hayir dersin kibar dille sen yokken o evde başkasının kalmasi hic normal değil kiskanc fotokopi makinasi gorumcenin zaten kalmasi yakışık almaz