Kv nin taytlı korsesini giymek ???

sapkali

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.395
1.227
133
İyi günler sevgili bayanlar.Çok da büyük bir dert değil ama size Bi danışayım dedim.

8 gün önce sezaryenle bebeğime kavuştum şükür.Bugün kontrolüm vardı.Kızımla kv emzirme odasında beklediler.Gittiğimde Birkaç taze anne daha vardı biri de kv nin yeğeni.

Konu göbeğin toplaması için korse kullanmaya geldi.Alıp Bi denemek istiyorum dedim.Kv Benm taytlı korsem var ,sana olur kullanırsın dedi.Huyudur bikaç kez söyler cevap vermedim.Başımla onayladım.

Çıkınca da gittik eşimle aldık korse.Sizce kv nin korsesi de giyilir yani nedir bu?Lohusalıktan mı yapıyorum ?

Kızıma küvet alınma lafı geçiyor.Yengeninkini alırız,Mevlütte kullanacağım nevresim takımını yengenden alırız evin uzak getirme.Teyzem dedi ki süt sağma makinesine para vermeyin bizde var.Çift maaşlıyız gücümüz var herşeyiniz ayrı.Kv garip mi sizce de ?

Çok konuştuğu için cevap vermiyorum genelde,ama istediğimi yapıyorum

parası kiymetli mi kvnın. ondan yapıyordur.
küvet olmaz da korseyi alabilirdim.

Korse gibi kişisel bir eşyayı başkasından alıp giymem ama belli ki herkes yardımcı olmak istemiş, ıvır zıvıra harcama yapmayın diye öneride bulunmuşlar, kötü bir niyet görmedim ben. Bahsettikleri eşyaları alıp almamak tercihinizdir tabi ama kırılacak bir durum yok. Bebek eşyaları sonuçta çok az kullanılıyor ve yüklü paralar tutuyor yardımı olmak istemişler kendilerince

Tamam tamam deyip, bildiginizi yapmaktan sasmayin. En dogru yol.

Onun disinda neyi ikinci el kullanmak istersiniz, neyi kullanmazsiniz sizin tercihlerinize bagli.

Bende mesela yenge eger temizlik konusunda titizse kuveti kullanir, korseyi kabul edemezdim.

korseyi almazdım ancak eşimin tarafından küvet nevresim takımı su bu gibi geçici süreliğine kullanılacak şeyleri vermek isteyen olursa seve seve alırdım bir bebek küveti max 5 ay fln kullanıyordur heralde düşünsenize eskimeyen birşey bu 10 çocukta büyütür masraflı birşey değil ama evde de yer kaplayan tüketim çılgınlığı. bana şahsen bebek için sağlığını etkilemeyecek şeyler verilse anakucagi oyun parkı küvet bebek eşyaları alırım kendi aldıklarımı da benim ihtiyacım bittikten sonra başkasına vermek için sorarım. sizi söylenme tarzı rahatsız etmiş olabilir mı. mesela çok ihtiyacım olan birşey dahi olsa sevmedigim birindense hayatta almam

kiyafet baskasini birseyini hayatta giymemmm hele kvnin imkansiz. sut sagma makinesinden de igrenirim baskasininkinden. nevresim hele hele yok artik diyorum. imkanin varsa maddiyat aciisndan hepsini al.

Canım anladığım kadarıyla ilk bebeğin sen bunları eğer düşünüyorsan diğer bebeklerinde de kullanabilirsin gücün varsa kendin al ve de ki gereksiz değil saklayacağım ilerde yine lazım olur ben şahsen korseyi giymezdim küveti süt sağma makinesini gücüm almaya yetmiyorsa tamam ama varsa kendim alır saklardım ki öyle de yaptım benim kv de de kızının bebeğinin eşyalarını teklif etti dedim yok şükür alabiliyorum kardeşlerine saklayacağım dedim daha öyle birşey diyemedi.Unutma bu senin bebeğin en özelin en üstüne imreniceğin varlık nasıl istiyorsan içine nasıl siniyorsa öyle yap karıştırma kimseyi o senin bebeğin.

parası kiymetli mi kvnın. ondan yapıyordur.
küvet olmaz da korseyi alabilirdim.
Biraz öyle galiba.küvete Zaten yenge Çiçek ekmiş A101 den 15 liraya aldım küveti.Sanırım ben her konuda hep fikir beyan etmesinden bunalıyorum.Çocuk görüyor bizi ama 27 yaşındayız

Paranız var tamam ama süt sağma makinasına evet para vermeyin ama nevresim ve korse alacağın şeyler

Süt sağma makinesini istemedim ama yıkadık götürdük gene şükür ki sütüm geldi gerekmedi.Bu arada süt sağma makinesi 10 yaşında çocuk için alınan makine

Bunlar kisa bir donem kullanilan gereksiz para tuzagi seyler. Ben olsam kullanirim.

İnsan bebeğine de kıyamıyor.Biz kalabalık aileydik.Hep kuzenlerimin kıyafetleriyle büyüdüm.Durumumuz yoktu akrabamızın yenileyeceği koltuklarını halılarını kullandık.Belki ondan böyle yapıyorum

Çok da takılacak mevzu değil. Bebegimin küvet takımını çift maaşlı gayet durumları iyi olan ve ilk bebekleri olacak arkadaşıma teklif ettim çok sevindi .başka arkadaş doğum yapacak bebek arabamizi bazı oyuncak ve kıyafetleri veriyorum ve memnjnlar. Olaya durumumuz iyi kayinvalide ne yapmak istiyor olarak değil de yardımcı olmak isteyip gereksiz para harcamayin istiyorlar o şekilde bakın. Süt sağma makinesi ve Mevlüt te birkaç saat elalem görsün diye süslü puslu nevresim takımı da taa evden gelmese de olur yakınlarında varmis. Yok içinize sinmezse hiç bişey gider alırsınız bu şekilde teklif etmeyin bize dersiniz

kiyafet baskasini birseyini hayatta giymemmm hele kvnin imkansiz. sut sagma makinesinden de igrenirim baskasininkinden. nevresim hele hele yok artik diyorum. imkanin varsa maddiyat aciisndan hepsini al.

Bi de nevresim şu her çeyizde olanlardan.Bende de var.Kendim çalıştığım parayla aldım ,annem yaptı,Benm için özel.Evim uzak diye yük olmayacakmış.Sonuç olarak getirdim Zaten de

Böyle sizin Hiç tanımayan biri yorum yapınca ya evet haklı diyorum ama o an alınıyorum.Bir de herşeyime karışmaya çalışması beni tepki vermeye yöneltiyor sanırım.Şükür cevap verip kalbini kırmıyorum

Böyle sizin Hiç tanımayan biri yorum yapınca ya evet haklı diyorum ama o an alınıyorum.Bir de herşeyime karışmaya çalışması beni tepki vermeye yöneltiyor sanırım.Şükür cevap verip kalbini kırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…