- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
sen birak onun dedklerini. maddiyatn el veriyosa yap kendin herseyini.Bi de nevresim şu her çeyizde olanlardan.Bende de var.Kendim çalıştığım parayla aldım ,annem yaptı,Benm için özel.Evim uzak diye yük olmayacakmış.Sonuç olarak getirdim Zaten de
Işte tam olarak bu yüzden batıyor bu laflar içinize sinmeyecekse almayın kimseden birşey kendiniz istediğiniz gibi alın bebeginize insan kullanmak ister tabi kendi beğendiği aldığı şeyi kötü niyet aramayın ama eskilerde bu hep var zaten durumunuz musaitmisİnsan bebeğine de kıyamıyor.Biz kalabalık aileydik.Hep kuzenlerimin kıyafetleriyle büyüdüm.Durumumuz yoktu akrabamızın yenileyeceği koltuklarını halılarını kullandık.Belki ondan böyle yapıyorum
Süt sağma makinesini istemedim ama yıkadık götürdük gene şükür ki sütüm geldi gerekmedi.Bu arada süt sağma makinesi 10 yaşında çocuk için alınan makine
Süt sağma makinesini istemedim ama yıkadık götürdük gene şükür ki sütüm geldi gerekmedi.Bu arada süt sağma makinesi 10 yaşında çocuk için alınan makine
Böyle sizin Hiç tanımayan biri yorum yapınca ya evet haklı diyorum ama o an alınıyorum.Bir de herşeyime karışmaya çalışması beni tepki vermeye yöneltiyor sanırım.Şükür cevap verip kalbini kırmıyorum
10 sene olmuş alınalı..Nasıl yani 10 yaşında anne sütü mü alıyo,çocuğu 10 yaşında olan kadının sütü mü geliyo bu da bir başka soru
sizi düşündüğü için yapıyorİyi günler sevgili bayanlar.Çok da büyük bir dert değil ama size Bi danışayım dedim.
8 gün önce sezaryenle bebeğime kavuştum şükür.Bugün kontrolüm vardı.Kızımla kv emzirme odasında beklediler.Gittiğimde Birkaç taze anne daha vardı biri de kv nin yeğeni.
Konu göbeğin toplaması için korse kullanmaya geldi.Alıp Bi denemek istiyorum dedim.Kv Benm taytlı korsem var ,sana olur kullanırsın dedi.Huyudur bikaç kez söyler cevap vermedim.Başımla onayladım.
Çıkınca da gittik eşimle aldık korse.Sizce kv nin korsesi de giyilir yani nedir bu?Lohusalıktan mı yapıyorum ?
Kızıma küvet alınma lafı geçiyor.Yengeninkini alırız,Mevlütte kullanacağım nevresim takımını yengenden alırız evin uzak getirme.Teyzem dedi ki süt sağma makinesine para vermeyin bizde var.Çift maaşlıyız gücümüz var herşeyiniz ayrı.Kv garip mi sizce de ?
Çok konuştuğu için cevap vermiyorum genelde,ama istediğimi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?