- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Çok konuştuğu için cevap vermiyorum genelde,ama istediğimi yapıyorum
kotu bi amacla oldugunu sanmiyorum varken bos yere harcama yapmayin diye oyle diyordur tabi herseyi kendinizin secmek iatemesi de gayet dogal sahsen bende oyle dusunuyorumİyi günler sevgili bayanlar.Çok da büyük bir dert değil ama size Bi danışayım dedim.
8 gün önce sezaryenle bebeğime kavuştum şükür.Bugün kontrolüm vardı.Kızımla kv emzirme odasında beklediler.Gittiğimde Birkaç taze anne daha vardı biri de kv nin yeğeni.
Konu göbeğin toplaması için korse kullanmaya geldi.Alıp Bi denemek istiyorum dedim.Kv Benm taytlı korsem var ,sana olur kullanırsın dedi.Huyudur bikaç kez söyler cevap vermedim.Başımla onayladım.
Çıkınca da gittik eşimle aldık korse.Sizce kv nin korsesi de giyilir yani nedir bu?Lohusalıktan mı yapıyorum ?
Kızıma küvet alınma lafı geçiyor.Yengeninkini alırız,Mevlütte kullanacağım nevresim takımını yengenden alırız evin uzak getirme.Teyzem dedi ki süt sağma makinesine para vermeyin bizde var.Çift maaşlıyız gücümüz var herşeyiniz ayrı.Kv garip mi sizce de ?
sezeryan ve korse ooo my godİyi günler sevgili bayanlar.Çok da büyük bir dert değil ama size Bi danışayım dedim.
8 gün önce sezaryenle bebeğime kavuştum şükür.Bugün kontrolüm vardı.Kızımla kv emzirme odasında beklediler.Gittiğimde Birkaç taze anne daha vardı biri de kv nin yeğeni.
Konu göbeğin toplaması için korse kullanmaya geldi.Alıp Bi denemek istiyorum dedim.Kv Benm taytlı korsem var ,sana olur kullanırsın dedi.Huyudur bikaç kez söyler cevap vermedim.Başımla onayladım.
Çıkınca da gittik eşimle aldık korse.Sizce kv nin korsesi de giyilir yani nedir bu?Lohusalıktan mı yapıyorum ?
Kızıma küvet alınma lafı geçiyor.Yengeninkini alırız,Mevlütte kullanacağım nevresim takımını yengenden alırız evin uzak getirme.Teyzem dedi ki süt sağma makinesine para vermeyin bizde var.Çift maaşlıyız gücümüz var herşeyiniz ayrı.Kv garip mi sizce de ?
He he de geç canım çokta umursamaİyi günler sevgili bayanlar.Çok da büyük bir dert değil ama size Bi danışayım dedim.
Kv nin kontrolde ne işi var ki
Mümkün olduğunca uzak olun
Emzirme odasında mesela neden o var
Sonuçta emzirmiyor bekliyorsa da dışarıda beklesin
Hayatınız müdahil olduğunu hissettiğiniz an hayır deyin evet belki iyiniyetli vs vs ama siz istemediğiniz her şeye hayır deyin gerek yol alırız var zaten vs deyin işte
O da kabul etmediğinizi görüp
Israr etmeyi bırakır
Siz belki cocugunuza 0 esyalar almak istiyorsunuzda onlar kendince tasarruf etmeniz icin yardimci olmaya calismislar
korseyi bi tek benmi giyerdim acaba temiz yikadiktan sonra ne olacak ki ?
annenizin olsada mi giymezdiniz ?
Ben özellikle çocuk eşyalarında,2. Ele sucak bakıyorum. Kendim de 2. El kullanabilirim beğenirsem, hele denemelikse kullanırım yani.
Ama asla kv min bir eşyasını kullanmam, on yıl anlatır çünkü, hem de gerekli gereksiz her durumda.
Aldık da kararsızım da.Kimi doktor önermiş Kimisi önermemiş.Dikiş yerime gelmeyecek şekilde 1 saat falan kullandım 2 günsezeryan ve korse ooo my god
Baskasinin kullandigi sut pompasini kullanmazdim sahsen kuveti de.
Korse ve nevresim neyse de...
Yani bence kötü niyetli degil kaynananız . Bunlar kullanılabilecek şeyler hepsi olmasa da . Kafana yatarsa al kullan yatmazsa he de kendi bildiğini yap. Hani kalp kırma oda sizin iyiliğiniz için yapıyor gibi geldi bana kötü niyet göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?