Kv nin taytlı korsesini giymek ???

Süt sağma makinesini kesinlikle ödünç almayın. Kendi kullandığımız makine aparatlarını bile her seferinde dezenfekte ediyoruz. Başkasının buna ne derece öZen gösterdiğini bilemeyiz. Henüz bağışıklığı düzene girmemiş bir bebek beslenecek ondan.

Diğer konuya gelince lohusayken hassas oluyorsunuz evet, çevre de pek dengeyi kuramıyor, düşünemiyor. Kv niz belki kendince iyilik ettiğini sanıyordur. Siz yine kendi bildiğinizi alın geçin. Burada siZe yüklenenler de dahil olmak üzere SinirleriniZi bu dönem güçlü tutun, olan hadiseler hem annenin zihninden hem de ev ortamından çok zor siliniyor.
 
Ben özellikle çocuk eşyalarında,2. Ele sucak bakıyorum. Kendim de 2. El kullanabilirim beğenirsem, hele denemelikse kullanırım yani.

Ama asla kv min bir eşyasını kullanmam, on yıl anlatır çünkü, hem de gerekli gereksiz her durumda.
 
Eski calistigimokulda ogretmenler hep kendi arasinda dolastiyordu. Bebek arabasi esya vs tarzi tabi tayt ozel esya gibi de drgil. Kucukbebek cabuk buyudukleri icin fazla kullanilmiyor israf olmasin diye. Tabi sizin ilkbebek ve ozeniyorsunuz gayet dogal olarak. Ama onlarda art niyet gormedim.
 
Yani bence kötü niyetli degil kaynananız . Bunlar kullanılabilecek şeyler hepsi olmasa da . Kafana yatarsa al kullan yatmazsa he de kendi bildiğini yap. Hani kalp kırma oda sizin iyiliğiniz için yapıyor gibi geldi bana kötü niyet göremedim
 
kotu bi amacla oldugunu sanmiyorum varken bos yere harcama yapmayin diye oyle diyordur tabi herseyi kendinizin secmek iatemesi de gayet dogal sahsen bende oyle dusunuyorum
:))
 
Kv nin kontrolde ne işi var ki

Mümkün olduğunca uzak olun

Emzirme odasında mesela neden o var

Sonuçta emzirmiyor bekliyorsa da dışarıda beklesin

Hayatınız müdahil olduğunu hissettiğiniz an hayır deyin evet belki iyiniyetli vs vs ama siz istemediğiniz her şeye hayır deyin gerek yol alırız var zaten vs deyin işte

O da kabul etmediğinizi görüp
Israr etmeyi bırakır
 
sezeryan ve korse ooo my god
 
He he de geç canım çokta umursama
 
Ben sizi anlıyorum, buradaki konuları gördükçe, ikinci evliliğimde yaşamadığım sorun kalmamış sanırım diye düşünüyorum. Aynı dertten muzdaribim. Başlarda iyi niyetli olduğunu farz etse bile insan, sürekli aynı şeyler söylenince ve sizin istekleriniz önemsenmeyip, sorulmayınca, bir de üstüne dayatılıp, yapılması için baskı yapılınca iş gerçekten can sıkıcı oluyor. Benim ilk bebeğimde gücümüz de olduğu halde kv yatak bile aldırmadı. Ben de bunlarla uğraşmak istemediğim için umursamamak zorunda kaldım ama içimde almak istediklerim hep kaldı.ikinci bebeğimde uzağa taşındılar ve istediklerimi alabildim, hatta mama sandalyesini gördükçe kadın garip bir şekilde hala kriz geçirip sürekli laf sokuyor.Çok sinir bozucu bir durum. Sizinki gene sadece bebek için yapıyormuş benim ki ben ne almak istesem hep başka bir öneriyle gelir ve kabul görmeyince surat yapar.Düşünün yedi liraya pijama almak istiyorum desem, hemen dört liraya bilmem nereden al karşılığını veriyor. Kendimi feci değersiz hissettiriyor bu durum. istemediğiniz hiçbir şeyi kabul etmeyin, keyfini çıkarın sonra insanın içinde kalıyor.
 
Korseyi giymem ben de ama nevresim takımı ve süt sağma makinesini kullanır işim bitince iade ederim. Nolcak?

Korse olayı olmasa tolere edilebilir ama sizi korse germiş olabilir.
 
Küvet , telsiz , sağma makinası, mama sandalyesi , yürüteç, daha birsürü aklıma gelmeyen uzun süre kullanılıp eskimeyen ayrıca pahalı şeyler bunlar , kullanılır 2. El neden olmasın. Ama nevresim falan da ayıp yani alınmaz.
 
Siz belki cocugunuza 0 esyalar almak istiyorsunuzda onlar kendince tasarruf etmeniz icin yardimci olmaya calismislar
korseyi bi tek benmi giyerdim acaba temiz yikadiktan sonra ne olacak ki ?
annenizin olsada mi giymezdiniz ?
 

Gerek yoku denedim de açıklama yapıyor o yüzden ses çıkarmamayı seçtim.Annem gelemediği için kv geldi Kontrole yarım saat falan hastane.Bebek emmek isterse diye bebeği de götürünce kv de bebekle beraber emzirme odasında bekledi

Bi yere gidilirken kıyafetime başıma taktığına kadar fikir var.Hep müdahil hissediyorum ama kötü niyetli değil diyorum.Bazı şeyleri sırf dedi diye başka yapıyorum.Çok fikri var çünkü
 
Siz belki cocugunuza 0 esyalar almak istiyorsunuzda onlar kendince tasarruf etmeniz icin yardimci olmaya calismislar
korseyi bi tek benmi giyerdim acaba temiz yikadiktan sonra ne olacak ki ?
annenizin olsada mi giymezdiniz ?

Bunu ben de düşündüm dün gece.Sanırım annemin olsa giyerdim
 

İşte bu Da var.kv kötü niyetli değil ama ortadan söylüyor.Emzirme odasındaki 7 yabancılar duydu korseyi.
 
Baskasinin kullandigi sut pompasini kullanmazdim sahsen kuveti de.
Korse ve nevresim neyse de...


Evet kötü niyet Yok onu biliyorum Şükür
 
Bence hepsini kendin al. Bence iyi niyet de değil kötü niyet de değil. Yardımcı olmak istediğini de sanmıyorum. Bizim ülkedeki kadınların huyu işte. Durumu olmayan alsın birinden orda sıkıntı yok da dinlenmediğini göre göre ne bu yani 10kere söylemek.

Tamam annecim falan demene de gerek yok alışmasın. Karışmasın. Sen aynı tepkilere devam et bence. Bunaltırsa da artık teklif etmemesini, ne lazımsa kendin alacağını söyle.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…