- 2 Kasım 2013
- 928
- 573
- 103
Gerek yoku denedim de açıklama yapıyor o yüzden ses çıkarmamayı seçtim.Annem gelemediği için kv geldi Kontrole yarım saat falan hastane.Bebek emmek isterse diye bebeği de götürünce kv de bebekle beraber emzirme odasında bekledi
Bi yere gidilirken kıyafetime başıma taktığına kadar fikir var.Hep müdahil hissediyorum ama kötü niyetli değil diyorum.Bazı şeyleri sırf dedi diye başka yapıyorum.Çok fikri var çünkü
Aynen esas mesele herseye karışıp sizi bunaltmasi ve sizde herseye tepki vermeye baslamaniz. Hoslanmadiginiz bir durum karşısında direkt cevabınızı verin her konuya mudehale edilmesin diye zira önüne gecemezseniz başka problemler olur çığ gibi buyur .küçük sorunlara büyük tepkiler vermeye başlarsınız iki taraflıBöyle sizin Hiç tanımayan biri yorum yapınca ya evet haklı diyorum ama o an alınıyorum.Bir de herşeyime karışmaya çalışması beni tepki vermeye yöneltiyor sanırım.Şükür cevap verip kalbini kırmıyorum
O zaman kv nizden tiksiniyorsunuz.Bunu ben de düşündüm dün gece.Sanırım annemin olsa giyerdim
O zaman kv nizden tiksiniyorsunuz.
Oda insan, virüs mü
Ama işte bunu ona söyleyip susturmazsanız hep söyler
Bebeği götürün de Kv yi götürmeyin
Eşin de varmış anladığım eşin yoksa bir kişi yanında normal de eşin varken yanında asla anne götürme herhangi bir kontrole vs zira kalabalık daha beter
Doktorum korse giymememi söylemişti korse karın kaslarının çalışmasını engellediği için göbek hep kalır demişti karın kasların çalıştıkça göbek erir demişti
Sonuçta korse takmadım göbeğim de yok 2 Doğum yaptım
Aynen esas mesele herseye karışıp sizi bunaltmasi ve sizde herseye tepki vermeye baslamaniz. Hoslanmadiginiz bir durum karşısında direkt cevabınızı verin her konuya mudehale edilmesin diye zira önüne gecemezseniz başka problemler olur çığ gibi buyur .küçük sorunlara büyük tepkiler vermeye başlarsınız iki taraflı
Ben sizi anlıyorum, buradaki konuları gördükçe, ikinci evliliğimde yaşamadığım sorun kalmamış sanırım diye düşünüyorum. Aynı dertten muzdaribim. Başlarda iyi niyetli olduğunu farz etse bile insan, sürekli aynı şeyler söylenince ve sizin istekleriniz önemsenmeyip, sorulmayınca, bir de üstüne dayatılıp, yapılması için baskı yapılınca iş gerçekten can sıkıcı oluyor. Benim ilk bebeğimde gücümüz de olduğu halde kv yatak bile aldırmadı. Ben de bunlarla uğraşmak istemediğim için umursamamak zorunda kaldım ama içimde almak istediklerim hep kaldı.ikinci bebeğimde uzağa taşındılar ve istediklerimi alabildim, hatta mama sandalyesini gördükçe kadın garip bir şekilde hala kriz geçirip sürekli laf sokuyor.Çok sinir bozucu bir durum. Sizinki gene sadece bebek için yapıyormuş benim ki ben ne almak istesem hep başka bir öneriyle gelir ve kabul görmeyince surat yapar.Düşünün yedi liraya pijama almak istiyorum desem, hemen dört liraya bilmem nereden al karşılığını veriyor. Kendimi feci değersiz hissettiriyor bu durum. istemediğiniz hiçbir şeyi kabul etmeyin, keyfini çıkarın sonra insanın içinde kalıyor.
Mekik yap demek aslında kaslarını çalıştır demekAyher kafadan Bi ses çıktığından insan Ne yapacağını bilemiyor.Ben Doğuda görev yapıyorum o doktorum kullan dedi,Burdaki doktorum 2 ay Sonra mekik başla dedi.
Bugün 10. Gün gören göbeğin İnmemiş diyor.8 ayda yaptığım göbek nasıl insin hemen
Çok haklısın.İnsanlar benden önce hazırlar,Bebeğin kontrolüne acaba sen gelmesen mi acaba emmek ister mi dediler.onun Da emmeyeceği tuttu.Seni boşuna götürdük sen süt makinesisin vs vs...
Eşimi çekip söyledim rahatsız olduğumu demiyor artık
Kusura bakmayinda ne var bunda. Benim yegeniminde ilk dogumuydu. Hep arkadaslari verdi masraf etmeyin diye. Onlarda cift maasli. Onlari alacaginiz paraya cocugunuza birikim yaparsiniz.İyi günler sevgili bayanlar.Çok da büyük bir dert değil ama size Bi danışayım dedim.
8 gün önce sezaryenle bebeğime kavuştum şükür.Bugün kontrolüm vardı.Kızımla kv emzirme odasında beklediler.Gittiğimde Birkaç taze anne daha vardı biri de kv nin yeğeni.
Konu göbeğin toplaması için korse kullanmaya geldi.Alıp Bi denemek istiyorum dedim.Kv Benm taytlı korsem var ,sana olur kullanırsın dedi.Huyudur bikaç kez söyler cevap vermedim.Başımla onayladım.
Çıkınca da gittik eşimle aldık korse.Sizce kv nin korsesi de giyilir yani nedir bu?Lohusalıktan mı yapıyorum ?
Kızıma küvet alınma lafı geçiyor.Yengeninkini alırız,Mevlütte kullanacağım nevresim takımını yengenden alırız evin uzak getirme.Teyzem dedi ki süt sağma makinesine para vermeyin bizde var.Çift maaşlıyız gücümüz var herşeyiniz ayrı.Kv garip mi sizce de ?
Çok konuştuğu için cevap vermiyorum genelde,ama istediğimi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?