Kv nin taytlı korsesini giymek ???

Benim kv cok iyi biri ama seninki gb huylari var bazi konuda mesela: ( benim ilk bebek ve kv nin de ilk torunu olacak) agiz bezi yapiyordum kendjsi bana bir suru agiz bezi verdi. Sandiktan cikarmis ama cogu lekeli,bunlar senin kocanin bebeklik mendilleri kullan dedi. Sonra bebek havlusu alacam,aaa ben sana kocanin bebeklik havlusunu vereyim dedi,sonra annem yorgan yastik nevresimi yapiyordu,evlenirken ceyizime bebek yorgani yastigi koymusti,kv diyor ki sana kocanin bebeklik yorganini vereyim,kocanin bebeklik şuyu yok kocanin bebeklik biyu. Ya arkadas tamam benim kocam ,sen oglunun bebekliklerini sakladigini soyluyorsun ama kocamdan sonra 2 tane kizkardesi daha olmus. Benim kv sanki kizlarina kullanmamis mi onlari. Mesela yorgani kizlarda kullanmadi mi? Ben inanmoyorim. Cunku ben olsam her cocugum dogdugunda ayri ayri bebeklkk yorgani yapmam. Biri kullanir digeri dogana kadar o buyur sonra digeri kullanir arkadas. Kizlarina vermek istemio her seyi kocanin kocanin diye bana vermek istiyo gibime geldi. Offf sayfana da dert yandim ama. Ayrica bir kac tane de battaniye verdi neymis kocamin mis.hic inanmadim acikcasi. Sanki kizlarina kullanmadi. Her cocuguna ayri ayri battaniye mi aldi sanki hepsine kullandirmistir ama bana veriyor. Bunaltti beni bu huylari. He dedim aldim sirf kirilmaskn diye

Ama işte bunu ona söyleyip susturmazsanız hep söyler

Bebeği götürün de Kv yi götürmeyin

Eşin de varmış anladığım eşin yoksa bir kişi yanında normal de eşin varken yanında asla anne götürme herhangi bir kontrole vs zira kalabalık daha beter

Bız bebek kıyafetleri sagma makınası falan 2 arkadas kullandık once ben Doğum yaptım sonra arkadasım bende ona gectı hersy
Aslında kotu nıyetlı degıl benım heresyım sıfırdı ama yegenımın sakladıgı bazı seylerı aldım evde gıydırırım dıye
Ilk bebek hevesle gereklı gereksız okadar cok sey alınıyorkı hepsı tertemız ve yenı kalıyor arkadasımında maddı sorunu yok ama kullandı
Ayrıca korse kullanmazdım o ayrı hele kayınvalıdemın

Doktorum korse giymememi söylemişti korse karın kaslarının çalışmasını engellediği için göbek hep kalır demişti karın kasların çalıştıkça göbek erir demişti
Sonuçta korse takmadım göbeğim de yok 2 Doğum yaptım

Aynen esas mesele herseye karışıp sizi bunaltmasi ve sizde herseye tepki vermeye baslamaniz. Hoslanmadiginiz bir durum karşısında direkt cevabınızı verin her konuya mudehale edilmesin diye zira önüne gecemezseniz başka problemler olur çığ gibi buyur .küçük sorunlara büyük tepkiler vermeye başlarsınız iki taraflı

Çok haklısın.İnsanlar benden önce hazırlar,Bebeğin kontrolüne acaba sen gelmesen mi acaba emmek ister mi dediler.onun Da emmeyeceği tuttu.Seni boşuna götürdük sen süt makinesisin vs vs...

Eşimi çekip söyledim rahatsız olduğumu demiyor artık

Ay her kafadan Bi ses çıktığından insan Ne yapacağını bilemiyor.Ben Doğuda görev yapıyorum o doktorum kullan dedi,Burdaki doktorum 2 ay Sonra mekik başla dedi.

Bugün 10. Gün gören göbeğin İnmemiş diyor.8 ayda yaptığım göbek nasıl insin hemen

Durumun özeti bu.Ben tepkimi verince de dediğinin açıklamasını yapıyor üst üste.Kalpler kırılmadan atlatırız inşallah

Valla tecrübe girince işin içine, bazı masrafların gereksizliği de aşikar oluyor. Taytı ben de giymezdim içim kaldırmazdı ama süt makinesi vs gerçekten gereksiz almak için. İkinci çocukta anlarsınız

Sizinkinin başlangıç kısımlarındayım resmen.İnsan şişiyor.

Dün kızım sık emdi ağladı.Geldi işte senin sütün bugün çok sulu galiba çocuk doymuyor mama verelim.Ben zaten çocuğa üzgünüm.ses etmedim cuma ya nöbetçi eczane aranacak falan diye alınmaz dedim.Geldi tabi aklına.Ben gidip yeğenimden 2 kaşık mama alayım Bi deneriz sesi.Olmaz o prematüre dedim.

Eşime mama vermicem ben dedim.Bazn galiba anne sanıyor kendini.Sonra mama vermicem alışır dedim.

Pazartesi ben çocuğu Bi sağlık ocağına götüreyim bakalım kilo aldıysa sütün yarıyordur diyo.Bu İnsanlar süt takıntılı gelse dert gelmese dert

Mekik yap demek aslında kaslarını çalıştır demek
Göbekte 10 günde inmez arkadaşımın annesi gelmişti bize bebek görmeye diye 3 aylık falandık neyse kadın içinde birini unutmuşlar diye espiri yapmıştı
Bence korse giyme kasların çalışsın göbek gider merak etme

Bak net ol

Ben kendi annemi götürmedim

Doğuma da eşimle gittim gece de eşim kaldı annem de yaşlı vs değil

Hem çok karışmadı da esasen

Ama o benim bebeğim iyi kötü her şeyinden ben sorumluyum

Kusura bakmayinda ne var bunda. Benim yegeniminde ilk dogumuydu. Hep arkadaslari verdi masraf etmeyin diye. Onlarda cift maasli. Onlari alacaginiz paraya cocugunuza birikim yaparsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…