- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi Biranolsun
Ölmelerini beklemen gerekiyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv neden yapıyor bilmiyorum da kendinize güvenmeden 2. Çocuk neden yaptınız ?
Orasını çözemedim.
Bir de kadın almış yaşını başını , bir de torun mu baksın ? Valla bende torun falan bakamamAtarım kendimi dağa ,bayıra
ölü taklidi yaparım hxjsjsjsj
Seni düşününce nolcak kıazzzkız ne güldürdün beni ona guv3nip cocuk yaparmiyim kadın zaten kendine zor bakiyor sadece dusunm3sini isterdim bzii
Öyle bir mecburuyeti yok tabi ama ayrı yasasak anlarım biz birlikte yaşıyoruz düşünmesini beklerdim ne bilim
Kayınvalideden yardım beklemenize neden tepki veriyorlar anlamadım ben. Tabiki bekleyeceksiniz. Aynı evi doğal olarak aynı hayatı paylaşıyorsunuz. Sizi kendi evine mecbur eden onlar. İstese oğluna evinizi ayırın derdi. Demediğine göre al gülüm ver gülüm durumu olacak mecburen. O evin tüm yükünü size bırakırken iyi ama siz sadece torununa baksa yeter derken mi kötüArkadaşlar merhaba esimin ailsiyle birlikte yaşıyorum bn 7 senedir önceki konularimdan bahsetmisimdir sorun şu 3 ay oldu bm doğum yapalı 4 yaşında da bir oğlum var kv kp yasin köyde kalıyorlar dogumum yaza rant gelmişti bu arada sezaryen oldu dogumum 4 gün çok zorlandım kayinvaldem köyde iş var diye gelemedi doğumumda kız kardeşim gelip gitti bi kaç gün neyse asıl asıl sorun köyde iş güç bitmesine rağmen kayinvaldem bebek oldu olalı 2 kere geldi bir gün durup gitti şuan kp haftanın hergünü burda onunla birlikte bile gelmiyor insan bi gelinim doğum yaptı iki çocukla zorlanir diye düşünmüyor birde büyük oğlum 10 gün ishal kusma yaşadı çok zorlandım bunu bilmesine rağmen gene gelmedi bi kaç gunlugune de olsa yanlış mı düşünüyorum bana faydası çok olmaz ama genede düşünse daha çok mutlu olurdum yapamasa bile yardimi gene dokunurdu kuruntumu yapıyorum bilemiyorum bu konuda
Birçok kv gelini rahat etsin diye bir kaygı taşımaz hatta gelin bin beter olsun diye uğraşır, hiçbirşey beklemeyin ve hicbir fedakarlıkta yapmayın , beklentiyi bırakın yükünüzü kendiniz taşıyın derim...Arkadaşlar merhaba esimin ailsiyle birlikte yaşıyorum bn 7 senedir önceki konularimdan bahsetmisimdir sorun şu 3 ay oldu bm doğum yapalı 4 yaşında da bir oğlum var kv kp yasin köyde kalıyorlar dogumum yaza rant gelmişti bu arada sezaryen oldu dogumum 4 gün çok zorlandım kayinvaldem köyde iş var diye gelemedi doğumumda kız kardeşim gelip gitti bi kaç gün neyse asıl asıl sorun köyde iş güç bitmesine rağmen kayinvaldem bebek oldu olalı 2 kere geldi bir gün durup gitti şuan kp haftanın hergünü burda onunla birlikte bile gelmiyor insan bi gelinim doğum yaptı iki çocukla zorlanir diye düşünmüyor birde büyük oğlum 10 gün ishal kusma yaşadı çok zorlandım bunu bilmesine rağmen gene gelmedi bi kaç gunlugune de olsa yanlış mı düşünüyorum bana faydası çok olmaz ama genede düşünse daha çok mutlu olurdum yapamasa bile yardimi gene dokunurdu kuruntumu yapıyorum bilemiyorum bu konuda
Sorumluluk almak ,bebek bakmak istemiyordur ,en doğal hakkı, yapsa da yapmasa da ne diyebiliriz ki ,kendi tercihiArkadaşlar merhaba esimin ailsiyle birlikte yaşıyorum bn 7 senedir önceki konularimdan bahsetmisimdir sorun şu 3 ay oldu bm doğum yapalı 4 yaşında da bir oğlum var kv kp yasin köyde kalıyorlar dogumum yaza rant gelmişti bu arada sezaryen oldu dogumum 4 gün çok zorlandım kayinvaldem köyde iş var diye gelemedi doğumumda kız kardeşim gelip gitti bi kaç gün neyse asıl asıl sorun köyde iş güç bitmesine rağmen kayinvaldem bebek oldu olalı 2 kere geldi bir gün durup gitti şuan kp haftanın hergünü burda onunla birlikte bile gelmiyor insan bi gelinim doğum yaptı iki çocukla zorlanir diye düşünmüyor birde büyük oğlum 10 gün ishal kusma yaşadı çok zorlandım bunu bilmesine rağmen gene gelmedi bi kaç gunlugune de olsa yanlış mı düşünüyorum bana faydası çok olmaz ama genede düşünse daha çok mutlu olurdum yapamasa bile yardimi gene dokunurdu kuruntumu yapıyorum bilemiyorum bu konuda
Neden bı beklenti içindesin ki aile apartmanında yaşıyorum. Üç tane beş yaş altı çocuğum ve çok şık hastaliniyorlar hiç bı zaman yardım istemedim öyle bı beklentiye de girmedim. Sonradan minnet olarak başına kakarlarArkadaşlar merhaba esimin ailsiyle birlikte yaşıyorum bn 7 senedir önceki konularimdan bahsetmisimdir sorun şu 3 ay oldu bm doğum yapalı 4 yaşında da bir oğlum var kv kp yasin köyde kalıyorlar dogumum yaza rant gelmişti bu arada sezaryen oldu dogumum 4 gün çok zorlandım kayinvaldem köyde iş var diye gelemedi doğumumda kız kardeşim gelip gitti bi kaç gün neyse asıl asıl sorun köyde iş güç bitmesine rağmen kayinvaldem bebek oldu olalı 2 kere geldi bir gün durup gitti şuan kp haftanın hergünü burda onunla birlikte bile gelmiyor insan bi gelinim doğum yaptı iki çocukla zorlanir diye düşünmüyor birde büyük oğlum 10 gün ishal kusma yaşadı çok zorlandım bunu bilmesine rağmen gene gelmedi bi kaç gunlugune de olsa yanlış mı düşünüyorum bana faydası çok olmaz ama genede düşünse daha çok mutlu olurdum yapamasa bile yardimi gene dokunurdu kuruntumu yapıyorum bilemiyorum bu konuda
Tabi ki yardıma ihtiyacımız oluyor, bazen telep de ediyoruz. Ama ailemiz de olsa birileri yardımımıza koşmuyorsa sitem etmiyoruz, kızmıyoruz. Çünkü yapmak zorunda olmadıklarını biliyor ve kabulleniyoruz.Ya zorlanıyorum yardım alamıyorum diyen herkes başkasına(anne,baba,kv vs) güvenip tabiki çocuk yapmamıştır. Bunun hastalığı var, lohusalığı var, ki sezaryende gerçekten yardıma ihtiyaç duyuyorsun. Maddi konuları anladım da, insan hastalandığında muhtaç kaldığında ailesinden de yardım gelmiyorsa ya da yardım teklifi dahi edilmiyorsa üzülmek, sorgulamak normal değil mi... Nedir bu otomatik olarak bakmak zorunda mı kardeşşiimmmm modu anlamıyorum. Herkes hiç yardıma muhtaç olmaz çünkü, her işini kendisi halleder, dimdik ayaktadır, desteksiz hayatına bakar vs vs.
Ailesini bakıcı niyetine atayanları ya da böyle beklentisi olup umduğunu alamayınca sitem edenleri kastetmiyorum bu arada. O farklı bu farklı.