• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv: O bebek oğlumdan değildir!

gunesmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
3.183
2.281
53
Eşimle sevgiliykenden bugüne kadar kv beni hiç istemedi sevmedi yapıcı olmaya çalıştık konuştuk yanına defalarca gittik sen büyüksün annemizsin sorun nedir çözüm bulalım diye her seferinde bayramlarda dahi kovulduk açıklamasız. Kendince kendi istediği görücü usulü bir kızı alıp yönetmek istedi sebep buydu

Allah razı olsun eşimden bir gün bile beni ezdirmemiştir zaten baktı olmuyor ailesinden habersiz evlendik düğünümüzü kendimiz yaptık evimizi kendimiz kurduk

Üzerinden 2 yıl geçti bu süreçte sadece kayınpederim bize destekti bize maddi manevi her yardımı yaptı kv görümce hiçbir zaman olmadı eşim ve ben ikisiyle hiç görüşmedik

Hamile olduğumu öğrendiğimizde torun sevgisi yumuşatır diye söyledik aracılarla. onda bile o bebek oğlumdan değildir diye ara bozmaya çalıştı görümcem beni aradı beddualar hakaretler karnındaki ölsün gebersin vs diye

Şimdi son günlerde görüşmek istiyorlar ben asla görüşme taraftarı değilim doğmamış bebeğime kadar dil uzatanlarla. Eşim bu konuda bana baskı yapmayacağını istersem ömür boyu görüşmeyeceğimi söyledi fakat kendisi görüşmek istiyor ( karşılaştığı ortamlarda sadece çünkü sen olmadan onun evine gitmem oh karısını bıraktı geldi dedirtmem diyor) yaptıklarını unutmadım ama annem sonuçta hem babamın hatrı var hep arada kalıyor hem annemi özlüyorum yaptıklarını hatırlayınca nefret ediyorum gözden ırak gönülden ırak demesin yakınken uzak olalım küs olmayayım ama onunla özel bişey de paylaşmayayım(bayram,doğum vs) asıl ceza ona budur diyor
Sizce ne yapmalıyım? Eşimin tutumunu nasıl karşılamalıyım?

Sonuçta eşinizin annesi muhakkak görmek isteyecektir.
Siz görmek istemeyebilirsiniz ama ona engel olmayın. Kırgınlığını belli edecektir.
Umarım düzelir herşey..

Eşimle sevgiliykenden bugüne kadar kv beni hiç istemedi sevmedi yapıcı olmaya çalıştık konuştuk yanına defalarca gittik sen büyüksün annemizsin sorun nedir çözüm bulalım diye her seferinde bayramlarda dahi kovulduk açıklamasız. Kendince kendi istediği görücü usulü bir kızı alıp yönetmek istedi sebep buydu

Allah razı olsun eşimden bir gün bile beni ezdirmemiştir zaten baktı olmuyor ailesinden habersiz evlendik düğünümüzü kendimiz yaptık evimizi kendimiz kurduk

Üzerinden 2 yıl geçti bu süreçte sadece kayınpederim bize destekti bize maddi manevi her yardımı yaptı kv görümce hiçbir zaman olmadı eşim ve ben ikisiyle hiç görüşmedik

Hamile olduğumu öğrendiğimizde torun sevgisi yumuşatır diye söyledik aracılarla. onda bile o bebek oğlumdan değildir diye ara bozmaya çalıştı görümcem beni aradı beddualar hakaretler karnındaki ölsün gebersin vs diye

Şimdi son günlerde görüşmek istiyorlar ben asla görüşme taraftarı değilim doğmamış bebeğime kadar dil uzatanlarla. Eşim bu konuda bana baskı yapmayacağını istersem ömür boyu görüşmeyeceğimi söyledi fakat kendisi görüşmek istiyor ( karşılaştığı ortamlarda sadece çünkü sen olmadan onun evine gitmem oh karısını bıraktı geldi dedirtmem diyor) yaptıklarını unutmadım ama annem sonuçta hem babamın hatrı var hep arada kalıyor hem annemi özlüyorum yaptıklarını hatırlayınca nefret ediyorum gözden ırak gönülden ırak demesin yakınken uzak olalım küs olmayayım ama onunla özel bişey de paylaşmayayım(bayram,doğum vs) asıl ceza ona budur diyor
Sizce ne yapmalıyım? Eşimin tutumunu nasıl karşılamalıyım?

Böyle insanları evime sokmam, aileme dahil etmem
Eşinin annesi tabi görüşebilir hakkıdır ama ben yerinde olsam namusuma, doğmamış evladıma dil uzatan insanlarla asla görüşmem.

Hamilesiniz sakın stres yapmayın siz hangisi daha kolay geliyosa onu yapın bu affettiğiniz anlamına gelmez
Ama o bebek başkasındandır filan ne çirkin ne iğrenç sözler ben olsam unutamazdım ve yüzlerine kesin vururdum. Arayıp hakaret etmek nedir hamile kadına

Iste ne olursa olsun hic kimse annesinden vazgecmez helede erkekler annelerine duskun oluyorlar.yapacak birseyin yok gorusecek engel olma sen ayni devam.takilma bu duruma erkekler icin anneleri onemlidir.

Dogmamis evladima gebersin diyen insanlarla birinin hatri var diye asla gorusemem.

Kusura bakmayin esinizde pişkin. Evladina beddua etmis hala barisma derdinde. Isterse annesi kardesi olsun. Beddua ya beddua.

Bir daha da aman beni kabul etsin aman cocugumu kabul etsin diye insanlarin kapisina Allah askina gitmeyin.

B
Böyle insanları evime sokmam, aileme dahil etmem
Eşinin annesi tabi görüşebilir hakkıdır ama ben yerinde olsam namusuma, doğmamış evladıma dil uzatan insanlarla asla görüşmem.
ben zaten asla görüşmeyeceğim madem babası belli değil babaannesi kim kimbilir dedim eşimin görüşmesi içime sinmiyor

Kararı güzel kulağa da hoş geliyor ama kazın ayağı öyle olmaz, bir iki üç derken benim hatırım yok mu diye girer o benim annemden çıkar,şimdiye kadar görüşmediği için kalbi soğukmuş ama görüştükleri anda samimiyet artarak devam eder
Bende bundan korkuyorum

Dogmamis evladima gebersin diyen insanlarla birinin hatri var diye asla gorusemem.

Kusura bakmayin esinizde pişkin. Evladina beddua etmis hala barisma derdinde. Isterse annesi kardesi olsun. Beddua ya beddua.

Bir daha da aman beni kabul etsin aman cocugumu kabul etsin diye insanlarin kapisina Allah askina gitmeyin.
Ben gitmiyorum eşimin görüşmesini de istemiyorum sonra karışmamak en iyisi baskı yapmayayım diyorum kararsızım

Bu kadın neden size bu kadar bilenmis ki? Hele görümcenin o Mahsum bebeğe olan kini niye o kadar büyük ? Nasıl zihniyeti var bunların. Böyle insanların samimiyetine güvenip görüşmem kesinlikle. Fakat esinizin annesi. Haketmese de saygıyi, bu konuda saygılı olup eşime karışmazdım. Ama kendim asla görüşmem. Eşime de yine de araya mesafe koy derim.

B

ben zaten asla görüşmeyeceğim madem babası belli değil babaannesi kim kimbilir dedim eşimin görüşmesi içime sinmiyor

Ona yapılacak bir şey yok, dünyanın en kötüsü de olsa annedir, eşin özler çok da normaldir
Bak şimdi sende anne olacaksın, evladından ayrı bir gün bile düşünemezsin, silmesini bekleme o yüzden
Zaten silerse anormaldir durum, annesine kızabilir, anne hata yapabilir ama silinmez, bir şekilde ana evlat birbirini bulur, bulmalıdır da bu duruma saygı göstermelisin

Sen görüşme, eşin mesafeli olsun görüşsün bence. Baktı olmuyor canını sıkıyorlar, görüşmez ozaman

Ben görüşeyim yeterle kalacağına harbi inanıyo musunuz? Bugün kendi gider yarın torunlarını görsünler olur bir ertesi gün sen suçlanırsın böyle kindarlık olur mu diye
Bunu sordum ilerde değişmesin dedim sen ne zaman görüşmek için hazırım dersen o zaman dedi hiçbir zaman dedim zaten kendide gitmeyecek özel bi görüşme Yok aile şirketleri var orada karşılaştığı kadarıyla

Arkadaşımın kv si büyü yapmış buna, ben yaptırdım diye de söylemiş ölüm büyüsüymüş güya, kız görüşmedi aylarca sonra eşi dedi ki aman canım ne var bunda sen inanıyo musun büyüye, yani mesele inanıp inanmamak değil ki ben inanmasam ne kadın inanmış ve ölmem için öyle böyle yapmış bu işi, ama olay sen inanıyo musuna döndu

Back
X