• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv: O bebek oğlumdan değildir!

He canım he bol keseden salla.

O arkadaş sadece;

süper anneler diye kendisini eleştiren kadınlara taş atmış.
arkadaşım altı aylık hamileyken annesini kaybetti ve kendisi bir tiryakiydi. buna rağmen ağzına sürmedi.
öz teyzem ise sigarayı bırakmadı ve bebeğinin kalbi aniden durdu.
bende bir tiryakiydim ve sinirli stresli zamanları sigara içmeden atlattım.
burada kendisine gelen bir iki olumlu yorumla gaz almış yürüyor. Allah ım o güzel meleği kendi annesinden korusun ne diyelim arkadaşım...

demiş.

Sen de "öz teyzem ise sigarayı bırakmadı ve bebeğinin kalbi aniden durdu." cümlesine karşılık olarak "İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla" demişsin. Yani o sana bebeğinin kalbi dursun dememiş.

Sadece;

siz ne kadar kötü kalpli bir kadınsınız. inanın şok oldum bu yorumu okuyunca. siz belliki sevgisizlikten bu hale gelmişsiniz. bir insanın karnındaki bebeğe bile inşallah kalbi dursun diye beddua edecek kadar şeytani duygulara sahipsiniz. İnşallah bebeğiniz kişiliğini sizden almaz ve inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hem kötü kalplisiniz hem de gerçekten İYİ BİR ANNE,İYİ BİR İNSAN DEĞİLSİNİZ. Rabbim kimin kalbinden ne geçiyorsa iki katını versin herkese.

yazmış.
Evet hanımefendi merak ettim gidip baktım ben de doğrudur.

Malesef kayınvalidenden hiçbir farkın yomuş. Artık gönül rahatlığıyla görüşebilirsin.

Numarasını vereyim siz görüşün iş birliği vs güzel olur size meşguliyet olur baya boş zamanın var belli

Benim gözlemim şudur ki bizi kuma gibi görüyorlar. Kızına hediye alan damat adaaam gibi adaaam olurken,geline hediye alan oğluşu kılıbık,karı köylü,"ne gerek var şimdi hediyeye" oluyor .sanki kendileri bu yoldan geçmemiş .:olamaz::KK14:
İşte bu çok doğru :KK9:

bi anlık bişeyle onu yazdım sonra pişman oldum

Keske bunu inkar etmeden yazsaydın da ugrasmasaydım canım

Numarasını vereyim siz görüşün iş birliği vs güzel olur size meşguliyet olur baya boş zamanın var belli

Senin de boş zamanın var ki burdasın değil mi :)

Seni düşündüm canım kendini fazla üzme görüş kayınvalidenle nasıl olsa aynısınız diye göstereyim dedim :)

Keske bunu inkar etmeden yazsaydın da ugrasmasaydım canım

Senin de boş zamanın var ki burdasındeğik mi :)

Evet bugün izinliyim istersen her cumartesi beraber vakit geçirelim :KK66: bu konudaki diğer mesajları da okudun mu boş vaktinde? Eski konu değil bu konuya yazdığım eski konuyla alakalı mesajlarımı çünkü orada yanlış anlama olduğunu sigara içip düşük yaptı kısmı iç düşük yap olarak anladığımı sonrasında söylediğimden pişman olduğumu yazmıştım okusan bilirsin

Bende bir genelleme yapmak istiyorum burada bişey danışan moral bulmaya çalışan kadınlara saldıran tartışma ortamı isteyen kadınlar da normal hayatta kimseye söz geçiremeyen ezik olan kişilerdir bari sanalda birilerini ezsinler (senin için demiyorum genel konuşuyorum)
Eşinin annesine yaptığı akıl almaz davranışa haketti diyenler,acele etmesin,sırasını beklesin,çünki her kap içindekini sızdırır.Alkışlayan da er geç onu tadacaktır,sen üzerine alınma konu sahibi,ortaya konuştum:işsiz:

Evet bugün izinliyim istersen her cumartesi beraber vakit geçirelim :KK66: bu konudaki diğer mesajları da okudun mu boş vaktinde? Eski konu değil bu konuya yazdığım eski konuyla alakalı mesajlarımı

Yavastan okuyarak gelirken gördüm zaten önce inkar edince baktım gayet normal:) Ayrıca zaten şu anki konuda seni haklı bulmuşken eski acımazsız yorumunu gören kişilerin fikri değişir tabi. Sonucta sen nasıl o cümleden pişman olduysan kvde pişman olmuştur o zaman diyorum. Aynı cümleler nihayetinde

Yavastan okuyarak gelirken gördüm zaten önce inkar edince baktım gayet normal:) Ayrıca zaten şu anki konuda seni haklı bulmuşken eski acımazsız yorumunu gören kişilerin fikri değişir tabi. Sonucta sen nasıl o cümleden pişman olduysan kvde pişman olmuştur o zaman diyorum. Aynı cümleler nihayetinde
Yok canım keske pişman olsa basımın üstünde yeri var hatalar insanlar içindir çok katı değilim fakat pişmanlık yok onda

Ama çok tatlısın bazıları yüzünden gerilmiştim güldüm sayende sağol teşekkür ederim

Ama çok tatlısın bazıları yüzünden gerilmiştim güldüm sayende sağol teşekkür ederim

Hala eleştirmeye çalışıyordum aslında cümleyi yumuşattım banlanmayım diye:KK45: neyse uzatmayım. Bence aynısınız barışın demeye calışıyordum

Hala eleştirmeye çalışıyordum aslında cümleyi yumuşattım banlanmayım diye:KK45: neyse uzatmayım. Bence aynısınız barışın demeye calışıyordum
Zaten eleştirme tarzın hoşuma gitti bazıları sinirlendiriyor ciddi diyorum gülümsedim eleştirine öyle kinaye fln değil gerçek

Allah ıslah etsin rabbim böyle insanlardan korusun bizi nasıl fena yaratiklar

Namusunuza kadar dil uzatmiş biriyle görüşmenin bi anlamı yok asla görüşmezdim ben olsam. Ki ben hep görüşme mecburiyeti olduğunu düşünen bir insanım. Ancak namusa laf atılır ve yuva yıkmaya calisilirsa bence karı-koca goruşmemelisiniz .. eşiniz de bu lafı yutabilmis şaşırdım doğrusu.

Back
X