- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
He canım he bol keseden salla.
O arkadaş sadece;
süper anneler diye kendisini eleştiren kadınlara taş atmış.
arkadaşım altı aylık hamileyken annesini kaybetti ve kendisi bir tiryakiydi. buna rağmen ağzına sürmedi.
öz teyzem ise sigarayı bırakmadı ve bebeğinin kalbi aniden durdu.
bende bir tiryakiydim ve sinirli stresli zamanları sigara içmeden atlattım.
burada kendisine gelen bir iki olumlu yorumla gaz almış yürüyor. Allah ım o güzel meleği kendi annesinden korusun ne diyelim arkadaşım...
demiş.
Sen de "öz teyzem ise sigarayı bırakmadı ve bebeğinin kalbi aniden durdu." cümlesine karşılık olarak "İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla" demişsin. Yani o sana bebeğinin kalbi dursun dememiş.
Sadece;
siz ne kadar kötü kalpli bir kadınsınız. inanın şok oldum bu yorumu okuyunca. siz belliki sevgisizlikten bu hale gelmişsiniz. bir insanın karnındaki bebeğe bile inşallah kalbi dursun diye beddua edecek kadar şeytani duygulara sahipsiniz. İnşallah bebeğiniz kişiliğini sizden almaz ve inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hem kötü kalplisiniz hem de gerçekten İYİ BİR ANNE,İYİ BİR İNSAN DEĞİLSİNİZ. Rabbim kimin kalbinden ne geçiyorsa iki katını versin herkese.
yazmış.
Evet hanımefendi merak ettim gidip baktım ben de doğrudur.
Malesef kayınvalidenden hiçbir farkın yomuş. Artık gönül rahatlığıyla görüşebilirsin.
Numarasını vereyim siz görüşün iş birliği vs güzel olur size meşguliyet olur baya boş zamanın var belli