kv önünde şiddet

iki konuyada sinirlendim ve moralim bozuk ikisinden de bahsetmek istedim ne demek iyimisin sen
Gorumceyle kayinvalidenin evine gidip karistirmasi artik bir anlam ifade ediyor mu ki? Bunca seyi sineye cekip devam mi edeceksin ki nasil davranmaliyim diye soruyorsun?

Nikahınız kıyıldı ama düğün mü yapmadınız? Suan kv ile mi yaşıyosunuz? Anlamadım bazı şeyleri. Eşiniz olacAk kişi daha çocuk yaşta mı kendini ispatlamaya çalışıyor? Ay sabah sabah sinirim bozuldu! Böyle koca olmaz olsun. Annenizede ayrıca sinir oldum o nasıl bi bedduadır kendini bilen insan böyle birşeyi hayal bile edemez. Ailenizin yanınada gidemezsiniz diye dusunuyorum şu durumda? Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Canim sen yokken eve girmelerini iç çamaşırlarını karistirmalarini düşünene kadar daha 1 aylık evliyken bu gördüğün hakareti asagilanmayi düşün. Bu pisliğe şans mans verilmez git annenin evine boşa bu pisliği.

Dayak küfür
Üstelik anaya kadar hakaret
Sövmeyeceğum mübarek gün ama başıma böyle bir iş gelse dilini koparırım o herifin ne evliliği ya
Adamda küfür dayak gırla kv dolabını karıştırmış az bile yapmış az

Dayağı kocandan yiyorsun annene kızıyorsun. Dayağı kinin yanında yediğinin önemi de yok sonuçta eşin iğrenç bir kişilik.kendini harcatma bu adama

Ah be kuzum, nasil yaptin sen bu hatayi. Hic nihak bile kiymicaktin sen o adam. Hadi kiydin nikahi, kalsaydin ya babanin evinde. Annene laf söylemek istemiyorum, onun hakkinda düsüncem hep belliydi. Daha fazla yazmayim ben, madem ikinci hesap acmissin seni desifre etmeyim. Sen dayak yiyen kadinlara ne yorumlar yaptin bi onlara bak sonra simdi ne yapmaliyim diye düsün.....

Anaların bedduası tutmaz çünkü canı gönülden söylenen sözler değil analarımızın söylediği.

Derhal ayrıl. Ailenin yanına dön bu adamdan asla eş olmaz. Nice dayaklarını yersin aklını başına al.

Bir dahaki ne gözünü yoğun bakımda açmak istemiyorsan git ayrıl o adamdan bir telefondan bunları yapan başka birşey olsa öldürür bile

Bence sen düğün yap git o adama köle kul ol,sonra çocuk ta yap,sonra hergün öldüresiye dayağını ye...çünkü sen çoktan buna hazırsın...öyle bir yazmışsınki gören dayak yiye yiye pişmiş sanır seni.allahım akıl fikir ver

boşanmayacak çünkü
hala senin kv az değilmiş dememizi bekliyor bunun için onlara da değiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…